- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi yapiyor zaten ama kendi dikkat ettiği gibi benimde dikkat etmemi istiyor. Ilk zamanlar cok moralim bozulurdu ama artik duymuyorum söylenebilir, sorun yok umursamıyorum.Çok zor bir durum herkes kendş yapsın demiş . Kendide yapıyor . Ama bazen söyleniyor . Genel olarak rahatsızım bu durumundan . Hep diken üstündeyim ( nasıl halledilir acaba çözümünüz var mı
Başlıyor zaten ama temizlik alanını işgal ediyorum rahat yapamıyorEn nefret ettiğim olay, cay keyfimde beni rahatsiz eden tipler.
Cok istiyorsa kendisi temizliğe baslasin o zaman
Keşke ben de öyle olsaydım çok isterdim . Enerjim yok :))Bende de var ondan ya kıyafetleri bile rengine göre dizen katlayan bir adam . Ben asla öyle değilim ya keşke bende de biraz olsa su takintidan
Bu benim eşim yeminleYaşadığınız seyleri bizde yaşıyoruz. O çayı dökmeyi unuttuysam vay halime ben haftasonu kahvalti sonrası keyifle çay içmek isterken o gözümün içine bakiyor, bitireyim de temizliğe başlayalım diye
Neyini kabul etmemeliyim mesela ne yapmam gerek herkesin bir karakteri var onunkide o ne yapım titiz ve duzenli diye esimimi bosamam lazım bence pis olmasından onun arkasını toplamaktan iyidir çoraplarını kıyafetlerini yere atan yediği içti olduğu yerde kalan bir erkek mi titiz erkek mi dersen titiz erkek derim beğenmediği yeri alıyor kendi yapiyor yada ben yorgun olduğumda temizliği kendi yapiyorSiz bunu normal mi kabul ediyorsunuz?
Eşim titiz, ama temizlik hastası değil. Evet ufak tefek kurallarımız var evde temizlik konusunda. Ancak ev pis diye ne bana bir kez olsun bağırdı ne de kızdı. Birşey lazımsa sessizce kalkar kendisi yapar.Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
Aynı benimde işte bide başak burcuyum ama hiccc uğraşmak istemiyorum yaKeşke ben de öyle olsaydım çok isterdim . Enerjim yok :))
Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
Canım değerlendiriyorum tabiki eşim camda siliyor kapıda banyo da yıkıyor . Sadece böyle takıntılı olması kendinide rahatsız ediyor . Neyse bağırmıcam birdaha diye özür diledi . Cam kırdığı için kendine sinirlenmişmadem adam ev işi yapmayı seviyor bu işleri ona pasla. sen de onun yapmadığı işleri yap.
Aynı benimde işte bide başak burcuyum ama hiccc uğraşmak istemiyorum ya
Evin hakimi bile olsak her zaman tetikte oluyoruz işte. Pasaklı olmasını tercih ederdim en azından istediğim zaman işimi yapardım rahatçaBu durumun ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilmez. Benim eşim de aynen böyle. Ne kadar şanslısın diyenlere Allah size de nasip etsin diyorum. Ben daha kendimi kendi evimin hanımı hissedemedim. Sürekli eşimin talimatı ve karışmalari ile evde iş yapmaya çalışıyorum. Evde asla hakimiyet kuramıyorum. Hep evin hakimi eşim.
Tabi hamaratlığı işe yarıyor cam siler evi süpürür . Bunları avantaja çeviriyorum ama titiz insanla yaşam zor canım Allah kimseye vermesin bakliyat dolabıma kadar herşeyin içini bilir düzeltir pislenmişse siler . Arada da sinir gelir sonra özürler diler . Böyle döngüde gider . Bu arada pis değilim . Onun kadar dakik değilimBenim işime gelir,veririm eline viledayi,saat başı silsin.
Yerinde olsam ; "Senin kadar iyi değilim bu konularda,ben çalışayım sen evi çekip cevir" derim.
Hamarat erkek bir başka ama şu bağırıp diklenmesini bı torpulemen gerek.
Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?