• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM TEMİZLİK HASTASI ?

Bende de var ondan ya kıyafetleri bile rengine göre dizen katlayan bir adam . Ben asla öyle değilim ya keşke bende de biraz olsa su takintidan😊

Çok zor bir durum herkes kendş yapsın demiş . Kendide yapıyor . Ama bazen söyleniyor . Genel olarak rahatsızım bu durumundan . Hep diken üstündeyim :KK43:( nasıl halledilir acaba çözümünüz var mı
Kendi yapiyor zaten ama kendi dikkat ettiği gibi benimde dikkat etmemi istiyor. Ilk zamanlar cok moralim bozulurdu ama artik duymuyorum söylenebilir, sorun yok umursamıyorum.

Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin iş yapsın ne güzel. Ne var kırılacak,uzatın ayaklarınızı oturun dinlenin siz de.Ananızdan babanızdan size ev işi mi miras kaldı,niye bu kadar benimsedimiz de üstlendiniz ki çayın çöpünü evin tozunu?

Siz bunu normal mi kabul ediyorsunuz?
Neyini kabul etmemeliyim mesela ne yapmam gerek herkesin bir karakteri var onunkide o ne yapım titiz ve duzenli diye esimimi bosamam lazım bence pis olmasından onun arkasını toplamaktan iyidir çoraplarını kıyafetlerini yere atan yediği içti olduğu yerde kalan bir erkek mi titiz erkek mi dersen titiz erkek derim beğenmediği yeri alıyor kendi yapiyor yada ben yorgun olduğumda temizliği kendi yapiyor

Erkeğin ev işlerine karışanından nefret😄 yapıyorsa ses etmeden yapsın yapmıyosa da kalsın öyle dünyanın sonu değil yani bi demlik boşaltılmadıysa 😒

Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
Eşim titiz, ama temizlik hastası değil. Evet ufak tefek kurallarımız var evde temizlik konusunda. Ancak ev pis diye ne bana bir kez olsun bağırdı ne de kızdı. Birşey lazımsa sessizce kalkar kendisi yapar.

Benim işime gelir,veririm eline viledayi,saat başı silsin.
Yerinde olsam ; "Senin kadar iyi değilim bu konularda,ben çalışayım sen evi çekip cevir" derim.
Hamarat erkek bir başka ama şu bağırıp diklenmesini bı torpulemen gerek.

Bak mesela ben her sorduguna canım isteyince yapicam rahatsız olduysa elin kolun tutarken sen yapabilirsin diye diye bugünkü hale geldik. Şimdi kahvaltıdan kalktık ben oturdum çay keyfimi yaparken o sofrayı topladı ve çayı dökmüş. Oysa Ben bir bardak daha icecektim şimdi onun kavgası var sırada 🤣

Bu durumun ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilmez. Benim eşim de aynen böyle. Ne kadar şanslısın diyenlere Allah size de nasip etsin diyorum. Ben daha kendimi kendi evimin hanımı hissedemedim. Sürekli eşimin talimatı ve karışmalari ile evde iş yapmaya çalışıyorum. Evde asla hakimiyet kuramıyorum. Hep evin hakimi eşim.

Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?

madem adam ev işi yapmayı seviyor bu işleri ona pasla. sen de onun yapmadığı işleri yap.

madem adam ev işi yapmayı seviyor bu işleri ona pasla. sen de onun yapmadığı işleri yap.
Canım değerlendiriyorum tabiki eşim camda siliyor kapıda banyo da yıkıyor . Sadece böyle takıntılı olması kendinide rahatsız ediyor . Neyse bağırmıcam birdaha diye özür diledi . Cam kırdığı için kendine sinirlenmiş 😀😀

Aynı benimde işte bide başak burcuyum ama hiccc uğraşmak istemiyorum ya
Bu durumun ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilmez. Benim eşim de aynen böyle. Ne kadar şanslısın diyenlere Allah size de nasip etsin diyorum. Ben daha kendimi kendi evimin hanımı hissedemedim. Sürekli eşimin talimatı ve karışmalari ile evde iş yapmaya çalışıyorum. Evde asla hakimiyet kuramıyorum. Hep evin hakimi eşim.
Evin hakimi bile olsak her zaman tetikte oluyoruz işte. Pasaklı olmasını tercih ederdim en azından istediğim zaman işimi yapardım rahatça

Benim işime gelir,veririm eline viledayi,saat başı silsin.
Yerinde olsam ; "Senin kadar iyi değilim bu konularda,ben çalışayım sen evi çekip cevir" derim.
Hamarat erkek bir başka ama şu bağırıp diklenmesini bı torpulemen gerek.
Tabi hamaratlığı işe yarıyor cam siler evi süpürür . Bunları avantaja çeviriyorum ama titiz insanla yaşam zor canım Allah kimseye vermesin bakliyat dolabıma kadar herşeyin içini bilir düzeltir pislenmişse siler . Arada da sinir gelir sonra özürler diler . Böyle döngüde gider . Bu arada pis değilim . Onun kadar dakik değilim

Benim eşimde titiz ama bana bağırmaz.
Kendi halleder rahatsız olduğu şeyleri.
Ayrıca bu dönemde sana bağırmak nedir ya?
Dengesiz.
Ben olsam ağzının payını güzelce veririm.

Benim burcum oğlak yükselenim başak aşırı duzen delisiyim.esimr hayatı dar ediyorum o yuzden anlıyorum eşinizi.mesela bu hafta tatile gittik ve hiç kavga etmedik.esim dedi ki biliyo musun niye hiç kavga etmiyoruz,çünkü evde değiliz ve sen temizlik diye tutturmuyosun.elimde değil herşey düzgün yerinde olmalı bişey eksik olsun bana batiyo.

Back