Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EŞİM TEMİZLİK HASTASI ?
- Konu Sahibi roselovee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- titiz erkek titiz eş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Benim eşimde öyle düzenli titiz şuan gebeligimin 36 haftası dayım haliyle yetişemiyorum oda bazen laf eder ama alır eline yapar yapacak birşey yok onlarda öyleEşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.297
- 298
- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
Gelecekte Kadir Ezildi’nin eşi be likeEşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
- 4 Aralık 2010
- 3.442
- 6.185
- 358
- 35
Bizde bu benim. Ve tam zıttı biri ile yaşamak çok zor...Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
İkizler burcuEsiniz basak burcu mu
Çok zor gerçekten . Erkeğin tembeli olur kaıdn severek iş yapar .Bizde bu benim. Ve tam zıttı biri ile yaşamak çok zor...
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
Ayol bırak naparsa yapsın. Ne güzel ev işi yapan adam bulmuşsun. Bilerek ortalığı dağınık bırak o toplasın, kocacım ben snein gibi yapamıyorum sen bir tanesin de, ver gazı. Tuvalet banyo temizlet, ütü yaptır.
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
- 4 Aralık 2010
- 3.442
- 6.185
- 358
- 35
Benim kocam bulaşık makinasından bulaşık ne alır ne de makinaya koyar. Yerini bilmez.
Bende ki koca tembel ve düzen takıntısı olan benim... Erkeğin de tembeli olmaz, kadının da. Varsa bir iş vaktinde yapılır.
Çok zor gerçekten . Erkeğin tembeli olur kaıdn severek iş yapar .
Bende ki koca tembel ve düzen takıntısı olan benim... Erkeğin de tembeli olmaz, kadının da. Varsa bir iş vaktinde yapılır.
Ay yok, o adam keyif alıyor yapmaktan.Gelecekte Kadir Ezildi’nin eşi be like
Konu sahibinin eşi karısı yapsın istiyor. Yapmayınca da sinirleniyor ve kafasına çarpar gibi iş yapıyor denir ya, isteyerek yapmıyor adam. Ben olsam yapma, b*k götürsün evi yeter ki huzursuzluk çıkarma derim. Daha ağır şeyler de derim ama şimdi yazamam. Bardak kırıp bağrınacağına demlemesin o çayı, ne kıymeti kaldı?
Valla konu sahibi oturup iyi bir konuşun kocanızla. Ev işi resmen evliliğinizin, sizin önünüze geçmiş. Adam ev işiyle evli sanki, sizle değil de.
- 19 Temmuz 2015
- 2.042
- 4.798
- 133
İlk evlendiğimizde öyleydi home Office çalışıyordu bide pandemi dönemi bunaltiyodu insanı ben rahatsız olursam kendimi iyi hissettiğimde yaparım zaten ha sen daha fazla rahatsız oluyosan elin kolun tutuyor buyur sen yap yapmayacaksan da söylenip beni huzursuz etme diye diye alıştı o da bana benzedi artık hiç rahatsız olmuyor
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.297
- 298
Mutlaka yukselen,ay bi yerden tirtiklamistirİkizler burcu
Benim esim de baslarda boyleydi bende rahatima duskunumdur
Cok catistik didistik ama huylarimizi ogrendik
misal bulasik makinesi bitti mi
Ne zaman bosaltacaksin diye sorardi
Bende yarin 14 civarinda bosaltmayi dusunuyorum derim ve susardi
bugun utu yapicam derdim isteyken arardi kapatirken de utu bitti mi derdi bende usendim yarin yapicam derdim
Boyle boyle yildirdim onu artik sormuyor bile
Nasil olsa keyfim yetince yapicam
- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
Ben adam kendisi yapıyor sandım.Ay yok, o adam keyif alıyor yapmaktan.
Konu sahibinin eşi karısı yapsın istiyor. Yapmayınca da sinirleniyor ve kafasına çarpar gibi iş yapıyor denir ya, isteyerek yapmıyor adam. Ben olsam yapma, b*k götürsün evi yeter ki huzursuzluk çıkarma derim. Daha ağır şeyler de derim ama şimdi yazamam. Bardak kırıp bağrınacağına demlemesin o çayı, ne kıymeti kaldı?
Valla konu sahibi oturup iyi bir konuşun kocanızla. Ev işi resmen evliliğinizin, sizin önünüze geçmiş. Adam ev işiyle evli sanki, sizle değil de.
- 23 Ocak 2016
- 32.940
- 49.333
- 598
Ayy hiç öyle değil inan ki bir yakınımızda var böyle biri gerçekten kötü insan yanında yerde pislik görsün alır gırgırı hatun sen bu evi supürmedin mi derAyol bırak naparsa yapsın. Ne güzel ev işi yapan adam bulmuşsun. Bilerek ortalığı dağınık bırak o toplasın, kocacım ben snein gibi yapamıyorum sen bir tanesin de, ver gazı. Tuvalet banyo temizlet, ütü yaptır.
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Madem titiz yapsın. Ev işleri kadının tekelinde mi? Erkekler de yapabilir. Niye laf sokuyor? Laf sokacaksa da yapmasın otursun aşağı.Eşim düzenli , tertipli , titiz bir insan . Evde yerde en ufak bişey olsun kaldırır . Bazen evi süpürmediğimde kalkar kendi sinirle süpürür toz alır . Çaydanlık çayın posasını unutuyorum hep çay demleyeceğim zaman dökerim çöpe genelde . Bugün de kendi demleyecekti gördü bağırmaya başladı . Bulaşık makinesinde ki bulaşık yeni yıkanmıştı sinirle onları topladı bardak kırdı . Sonra süpürdü halıyı indi aşağıda çırptı. Tüp bebek tedavisi görüyoruz haftaya transferim var . Bu durum beni üzdü . Soğuyorum herşeyden . Ona göre ben dağınığım ama herşeyi dakik yapamıyorum . İğneler zaten sırtıma ağrı yaptı . Eşi titiz olan var mı ?
- 29 Ocak 2023
- 328
- 551
- 23
- 26
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598