- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Şuan çok üzgünüm ve ağlıyorum... Çünkü bunu bana yapmayan tek insandı.Birbuçuk seneden sonra o telefonu kapatıp benimle tartışmak istemediğini söyledi.Evimiz için dış cephe yaptıracaktık ve bunu eşimin babası yapacaktı(yapımı ondan olacaktı malzeme parasını biz verecektik)yan çizdiğini anlamıştım çünkü eşim yapan biryere babam fiyat soracak demişti.Bayramdan sonra soracaktı hala eşimden ses çıkmadı işteyken sordum babası sormuş mu diye şimdi havalar sıcakmış serinleyince soracakmış o zaman fiyatı az olurmuş falan dedi.Bence yapmama sebebi benim onlara soğuk oluşum nede olsa o evde ben yaşayacağım eşimden çok.Görümcemin evini o daha taşınmadan iç dış yalıtım yapmış babası o evlatda sen nesin dedim.Arkadaşlar gerçekten ortada çok büyük haksızlık dönüyor düğünde onlardan takılan takılarıda almışlardı görümceminkinin tek kuruşuna dokunmamışlar.Görümcem takılarının hepsini verip araba aldı üstüne çocuğuda oldu ben yapmayı bilmez miydim bunları hem keyfime bakardım hem çocuğum için harcardım.Bana düğünümde takılanlar ise ev için gitti.Gerçekten üzülüyorum artık bu haksızlığa eşim önceden birkaç kez çibanın başı sensin demişti olan sorunlardan dolayı bugünde beni haksız buldu gerçekten üzülüyorum bu hep böyle mi gidecek tek salak biz miyiz?Lütfen bana ayrıl demeyin bunu annem için yapamam çok üzülür.Eşim sadece sus diyor bana böyle konuşunca bu ne demek susunca ne değişecek?