• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu kapattı...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Şuan çok üzgünüm ve ağlıyorum... Çünkü bunu bana yapmayan tek insandı.Birbuçuk seneden sonra o telefonu kapatıp benimle tartışmak istemediğini söyledi.Evimiz için dış cephe yaptıracaktık ve bunu eşimin babası yapacaktı(yapımı ondan olacaktı malzeme parasını biz verecektik)yan çizdiğini anlamıştım çünkü eşim yapan biryere babam fiyat soracak demişti.Bayramdan sonra soracaktı hala eşimden ses çıkmadı işteyken sordum babası sormuş mu diye şimdi havalar sıcakmış serinleyince soracakmış o zaman fiyatı az olurmuş falan dedi.Bence yapmama sebebi benim onlara soğuk oluşum nede olsa o evde ben yaşayacağım eşimden çok.Görümcemin evini o daha taşınmadan iç dış yalıtım yapmış babası o evlatda sen nesin dedim.Arkadaşlar gerçekten ortada çok büyük haksızlık dönüyor düğünde onlardan takılan takılarıda almışlardı görümceminkinin tek kuruşuna dokunmamışlar.Görümcem takılarının hepsini verip araba aldı üstüne çocuğuda oldu ben yapmayı bilmez miydim bunları hem keyfime bakardım hem çocuğum için harcardım.Bana düğünümde takılanlar ise ev için gitti.Gerçekten üzülüyorum artık bu haksızlığa eşim önceden birkaç kez çibanın başı sensin demişti olan sorunlardan dolayı bugünde beni haksız buldu gerçekten üzülüyorum bu hep böyle mi gidecek tek salak biz miyiz?Lütfen bana ayrıl demeyin bunu annem için yapamam çok üzülür.Eşim sadece sus diyor bana böyle konuşunca bu ne demek susunca ne değişecek?:(

Morseven eski konularını da biliyorum senin bence sende masum değilsin , eşinin ailesi kadar senin de hataların var. Adamı sık boğaz yapma illa kayınpeder mi yapacak bulun başkasını ona mı bağlısınız?
Emin olun onlar binse ben birim gerçekten sustum ben kötü oldum ben o yapmaya mecbur demedim başkası yapsın neden baban yapsın ki dedim eşim tutturdu babam yapacak o anlıyor diye o tutturmuştun kızına yapmışken ona neden yapmıyor bu haksızlık değil mi?

Yahu ne tuhaf insanlar var. Adam yapmak zorunda mı? Ne münasebet? Kızının altınlarını almaması yahut ona para harcaması sizin üzerinize vazife mi? Siz kim olarak müdahale ediyorsunuz adamın parasına!
Altınlarınız eve gittiyse kendinize. Satmayıp kirada otursaydınız madem. Dilenci gibi beklenti içinde yaşamayın biraz onurlu olun. Ben kayinpederinizin yerinde olsam sizi kapının önüne koyar evimi de kiraya verirdim.

Bence kesin boşayın eşinizi. Yazık adama ya! Kurtulsun fesatlığınızdan!

Son düzenleme:
Emin olun onlar binse ben birim gerçekten sustum ben kötü oldum ben o yapmaya mecbur demedim başkası yapsın neden baban yapsın ki dedim eşim tutturdu babam yapacak o anlıyor diye o tutturmuştun kızına yapmışken ona neden yapmıyor bu haksızlık değil mi?

ben onların yerınde olsam ne var ne yok kızın üstüne yapar
size karı koca bir kuruş koklatmam
kadın kapının ağzından oğluna veda edemiyor bir de yardım edeceklermiş
dedenin evi çok bile size

Görümceniz ve siz ayrı insanlarsınız

Her şeyiniz aynı olamaz

Madem yalıtımınız önemli tutun ustayı yaptırın ya da eşiniz yapsın becerebiliyorsa

Ayrıca kızın altınlarını neden alsınlar ki sizinkiler de eve gitmiş yani yine sizin olmuş
Bende başından beri başkası yapsın dedim eşim tutturdu görümceminkinide yapanın o olduğunu söyledi
Eşim yıllarca para vermiş ailesine görümcem çalışmamış etmemiş neden onun takısı tam verildiği bizim ki alındı adaletli olan bunu yapmaz

Anlamak istemiyorsun işte adam yapmak istemiyor demek ki haksızlık ya da değil bu önemli değil eşinde ona göre davranır. Bulun başka usta yaptırın , ya da bekleyin kayınpeder yapar.

Morseven eski konularını da biliyorum senin bence sende masum değilsin , eşinin ailesi kadar senin de hataların var. Adamı sık boğaz yapma illa kayınpeder mi yapacak bulun başkasını ona mı bağlısınız?

Arkadaş morseven miymiş nick farklı konu içerikleri aynı. nick değişikliği yapmış demek :cool:

Eşin telefonu kafa dinlemek için kapattı demek sakinleşince bi konuşun

Yahu ne tuhaf insanlar var. Adam yapmak zorunda mı? Ne münasebet? Kızının altınlarını almaması yahut ona para harcaması sizin üzerinize vazife mi? Siz kim olarak müdahale ediyorsunuz adamın parasına!
Altınlarınız eve gittiyse kendinize. Satmayıp kirada otursaydınız madem. Dilenci gibi beklenti içinde yaşamayın biraz onurlu olun.

Bence kesin boşayın eşinizi. Yazık adama ya! Kurtulsun fesatlığınızdan!
Yapmak zorunda demedim en başında ben eşime başkası yapsın dedim o görümceminkinide yaptığını söyleyip işten anladığını belirtti bizim takımızı alıp onunkine dokunmaması evet benim üzerime vazife çünkü eşim yıllarca çalışıp maaşının büyük bir kısmını onlara vermiş görümcem hiç çalışmamış etmemiş nerden geliyor bu hak?
O evde oturmayı ben talep etmedim eşim girdi o eve ben en başından beri hiç oturmak istememiştim
Çok şükür fesat değilim hakkımı yiyenleri Allaha havale ediyorum.

O zaman bir haksızlık yok ki görümceniz araba almış siz ev yaptırmışsınız altınlarla(tadilat vs) ayrıca eşiniz bekarken çalışıyorken eve para vermesi normal her çalışan verir görümceniz çalışmamış çalışsaydı oda verirdi.Sanırım şöyle olması mı gerek eşim çalıştı görümce çalışmadı en çok hakkı olan eşim gibi yanlış mı düşünüyorum.

Sürekli görümcenizle kendinizi kıyaslıyorsunuz.
Tamam olabilir o sizden daha iyi durumda diye insanlık halidir sizin de nefsiniz çekiyor olabilir ama her konunuzda farkında mısınız bu sebepten eşinizle kötü oluyorsunuz.
1-2 maddi teferruat yüzünden evliliğinizden olacaksınız bu gidişle.

Şuan çok üzgünüm ve ağlıyorum... Çünkü bunu bana yapmayan tek insandı.Birbuçuk seneden sonra o telefonu kapatıp benimle tartışmak istemediğini söyledi.Evimiz için dış cephe yaptıracaktık ve bunu eşimin babası yapacaktı(yapımı ondan olacaktı malzeme parasını biz verecektik)yan çizdiğini anlamıştım çünkü eşim yapan biryere babam fiyat soracak demişti.Bayramdan sonra soracaktı hala eşimden ses çıkmadı işteyken sordum babası sormuş mu diye şimdi havalar sıcakmış serinleyince soracakmış o zaman fiyatı az olurmuş falan dedi.Bence yapmama sebebi benim onlara soğuk oluşum nede olsa o evde ben yaşayacağım eşimden çok.Görümcemin evini o daha taşınmadan iç dış yalıtım yapmış babası o evlatda sen nesin dedim.Arkadaşlar gerçekten ortada çok büyük haksızlık dönüyor düğünde onlardan takılan takılarıda almışlardı görümceminkinin tek kuruşuna dokunmamışlar.Görümcem takılarının hepsini verip araba aldı üstüne çocuğuda oldu ben yapmayı bilmez miydim bunları hem keyfime bakardım hem çocuğum için harcardım.Bana düğünümde takılanlar ise ev için gitti.Gerçekten üzülüyorum artık bu haksızlığa eşim önceden birkaç kez çibanın başı sensin demişti olan sorunlardan dolayı bugünde beni haksız buldu gerçekten üzülüyorum bu hep böyle mi gidecek tek salak biz miyiz?Lütfen bana ayrıl demeyin bunu annem için yapamam çok üzülür.Eşim sadece sus diyor bana böyle konuşunca bu ne demek susunca ne değişecek?:KK43:
Düğünde ki altınlarınızi ev yapılsın diye verdiyseniz şimdi nedir bu isyan?
Birde bir gelin sürekli aileyi birbirine katarak eşine sana haksızlık yapılıyor yok herşeyi görümceye yapılıyor diye dolanıp durursa itici de olur, tepkide görür.

Konuşmamakta bir tepkidir ağır olmakta...
Bırakın eşiniz kendi farketsin.
Baskıcı olmayın ki eşiniz size tepki göstermesin.

Back