• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tartışmadan konuşmayı bilmiyor

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
101
20
13
34
merhaba hanımlar

Kv ile altlı üstlüyüz 3 haftadır burdaydı (normalde başka ilçede ) . O burada olunca onun katında yiyoruz beraber. 4 gün oldu gideli ben şuan kendim yapıyorum yemekleri o kadar güzel oldu ki böyle. O buradayken beraber yiyelim istiyor.
Görümcem var sadece şuan o da her akşam gelir bize. Ben o kadar yoruldum ki bu durumlardan kv buradayken bi aşağı bir yukarı çocukta var onun eşyaları vs. Eşimle ev alma planımız var ben düzgün site içerisinde bi ev istiyorum, o Bahçeli ev istiyor. Bu akşam yemekte dedim ki ben sıkıldım artık sürekli bağlı yaşamaktan sürekli bir Arada olmaktan. Sana kim bişey diyor kim şunu yapma diyor diye bana karşı çıktı. Bende kimsenin bişey demesine gerek yok annen 3 hafta buradayken ben aileme hiç gitmedim dedim. Sürekli bir arada olduğumuzdan dedim. Bahçeli istemiyorum. Öyle olursa biz yine altlı üstlü oluruz dedim. ( çünkü Bir kere eşim Bahçeli ev bakarken kayınvalidem bi tane ev için bunun bahçesi babana yetmez demişti eşime ) e bide ben çalışmaya başlıcam haftaiçi çocuğu bırakmaktansa kalacaklar bizde o kadar Eminimki. Yine kurtuluş yok. Ama eşim bi bağırmaya başladı öyle şey mi olur ne alaka bilmem ne. Benim ailemde daha bayramda kalınmamıştır hep onun ailesiyleyiz. Küstü bana gitti yatmaya, misafir gelecek şimdi.

Gobek bagi kesilmemis erkeklere sinir oluyorum
Ama malzeme belli
Beraber olmak istemiyorum dersen ters teper
Bak seninailene boyle yapiyoruz ama benim aileme yapmiyoruz gibi konusursan daha etkili olur gibi geldi

Back