• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tarafindan darp edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

drbeauty123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
305
104
103
Ankara
Merhaba daha once kumar ile ilgili konu acmistim. Oynamayi agustosta biraktim esime ve aileme soz verdigim icin. Dun esimin kartindan bir miktar para cekmistim nakit.avans seklimde.hic.param kalmadigi icin. Bu arada.doktorum. tum kartlarim babamda o yonetiyor.artik. esim yine mi kumara basladin diye vurdu. Saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim.. ayri bi yere cikmak istiyorum ama cebimde harcliktan baska birsey yok. Kalacak bi arkadasim da yok. Ailem de onunla bosanirsam yanimda olmayacaklarini soylediler. Ben ne yapacagim 😔

Eklentiler

• 20191129_081659.jpg
    20191129_081659.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 681
Merhaba daha once kumar ile ilgili konu acmistim. Oynamayi agustosta biraktim esime ve aileme soz verdigim icin. Dun esimin kartindan bir miktar para cekmistim nakit.avans seklimde.hic.param kalmadigi icin. Bu arada.doktorum. tum kartlarim babamda o yonetiyor.artik. esim yine mi kumara basladin diye vurdu. Saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim.. ayri bi yere cikmak istiyorum ama cebimde harcliktan baska birsey yok. Kalacak bi arkadasim da yok. Ailem de onunla bosanirsam yanimda olmayacaklarini soylediler. Ben ne yapacagim 😔
Ekonomik özgürlüğü olan akıllı ve güçlü bir kadınsınız. Bir bağımlılık yüzünden kimsenin sizi değersizleştirmesine izin vermeyin, hayatta her şey insanlar için. Ne ailenize ne de eşiniz dediğiniz o size zarar veren insana ihtiyacınız yok. Gerekirse aileniz yanınızda olmasın, tüm kartlarınızı iptal ettirip tekrar çıkartın. Kendinize yeni bir başlangıç yapın.

neden soruyor biliyormusun
ne yapacağını bilmiyor kimse ona güvenmiyor
işin kötü tarafı o bile kendine güvenmiyor
Once kendine inanmali sanirim bi bagmliligi var kumara dair, bunu cozmeli ama bi doktor tedavi olmasi gerektigini bizdn daha iyi bilip aksiyon almasi gerekmez mi bilemedim acikcasi

Eşinin sana vurması kabul edilemez ama kumar alışkanlığına kızması çok normal. Vuracağına boşansaydı keşke. Siz de tedavi olun kurtulun bu kötü alışkanlığınızdan

Bir işiniz varmış zaten halihazırda. Hem de doktorluk gibi,geçim sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir mesleğe sahipsiniz.
Zor durumda aileniz yanınızda olmayacaksa,kendinize yeni bir hayat kurun. Ailesiz,kocasız,sıfırdan.
Bir de ne münasebet kartınızın babanızda olması. Alın onu.

Önceki hikayeni okudum,eşinden boşanırsan,ailenden kaçarsan problemlerin bitecek mi?Daha önce söz verip tekrar başlamıştın.Önceden verdiğin sözlerin hiçbirini tutmadın,sana neden güvensinler.Senin yerinde olsa öncelikle kendime değer verip kendimi sevmeye çalışırım.nihayetinde annen de baban da kocan da olsa sana bir yere kadar yardım edebilirler.Sen istemediğin sürece hayatın değişmeyecek.Tavsiyem bir psikoloğa gitmen ve bebek gibi davranmayı bırakman.Kimse kolay şartlarda yaşamıyor,üstelik senin yarattığın kötü şartlar da tamamen kendi hataların yüzünden anlattığın kadarıyla.Şımarıklığı bırakıp sızlanmak yerine ayağa kalkıp insan gibi yaşamanı tavsiye ederim.Hayat 1 dakikası bile kaçırılmayacak kadar değerli ve güzel.

Lütfen hemen darp raporu alın. Ardından babanıza gidip kartlarınizi alin. Sonra bir otele yerlesin. Aileniz arkanızda durmasın sizin kimseye ihtiyacınız yok.

Gideceksin kartını iptal ettirip yenisini isteyeceksin. Hesabında para varsa şubeden çekeceksin. Sığınma evine gidebilirsin bir süre için. Bir de rica ediyorum artık tedavi ol. Senin derdin ne kumar, ne de şiddet. Ya dramaqueensin ya da mazoşist. Psikolog mu olur psikiyatrist mi bilemem tedavi ol. Yeni bir kişilik edin.

kartın babandaysa kayıp çalıntı ihbarı yapıp yeni kart iste hastaneye adrese.

kumar için tedavi gör, kocandan boşan.

doktor maaşıyla ailenin yanında olmasına ihtiyacın yok zaten.

M Msspinkie gerçekten merakımdan soruyorum, bu mesaja neden beğenmedim attınız? Mesela neresi olumsuz ya da kötü? Kendimi düzeltmek adına soruyorum.

M Msspinkie gerçekten merakımdan soruyorum, bu mesaja neden beğenmedim attınız? Mesela neresi olumsuz ya da kötü? Kendimi düzeltmek adına soruyorum.
Kusura bakmayın yazamadım ama bu kadının önceki bir konusu daha var bağımlı maalesef ailesininde durumunu bilemiyoruz. Ben kumar bağımlısi birini çok yakından biliyorum inanın berbat zor birşey.
Kartını martini alsa ne olacak belki daha beter seyler, bence hanımın bor doktora yakışır tedavi görmesi lazım sonrası ona kalsın....
Saygılarımla

Kusura bakmayın yazamadım ama bu kadının önceki bir konusu daha var bağımlı maalesef ailesininde durumunu bilemiyoruz. Ben kumar bağımlısi birini çok yakından biliyorum inanın berbat zor birşey.
Kartını martini alsa ne olacak belki daha beter seyler, bence hanımın bor doktora yakışır tedavi görmesi lazım sonrası ona kalsın....
Saygılarımla
Ben öncesini bilmiyordum. Kumar bağımlılığı da bildiğim tanık olduğum bir şey. Allah kimseyi düşürmesin o batağa.
teşekkür ederim açıklamanız için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back