Eşim tam bir gazman

Aşırı rahat canım her konuda öyle sen karımsın en rahat ettiğim yer senin yanın der ama ben yanında osurulmaya layık biriyim sanırım

Ben de başkasının yanında yapmam yapana da sinir olurum. Eşim de ara ara yapar ama kızarım. Benim de gaz sancım tutar ya sıkarım kendimi yada hemen wc ye koşarım yada başka bir odaya koşarım. Kimsenin pis kokusunu teneffüs etmek istemem kocam bile olsa. Çocuğum hariç :) Onun gazını da kokusunu da yerim.

Bu arada bunun dar kafalıkla ilgisi ne anlamadım haddinizi bilin siz kendi çocuğunuza istediğiniz terbiyeyi verin akıl vermek size kalmadı

Valla durmunuz vahim hanimefendi üzgünüm, bunun hadsizlikle bir ilgisi yok. Dikkat edin de bebek gaz cikarinca iki tane patlatmasin esiniz!

Aşırı rahat canım her konuda öyle sen karımsın en rahat ettiğim yer senin yanın der ama ben yanında osurulmaya layık biriyim sanırım

Öyle düşünme ya, emin ol eşin bu denli kırıldığını bilmiyordur. Oda kokuları varya febrezee falan müthiş kokuyor, eşin gaz çıkardığında getir iki fıs fıs sık, belki biraz olsun eşinde rahatsız olur.

Konu sahibi is cok lackalasmis.

"Kaaaaaac" efekti artik isin piri oldugunun gostergesi. Utanmasi sikilmasi kalmamis. Bunun olmasinda basta koyamadiginiz tepkiler yag, rahatsiz olsanizda attiginiz gulucukler bal olmus. Bu adam sizden aldigi bu tepkiyle artik duzelecegini sanmiyorum.

Elbette hastalik var, kotu gun var. Ama saygi da var. Ben 10 yasinda ilk platonik askim hüseyinden, onunda poposu var, sevdigim erkegin nasil poposu olur diye hislerimden vazgecebilmis insanim. :)

O yuzden bu konu benim de sinir sistemimi zorlar. Cok rahatsiz oluyorsaniz net bi tavirla hareket edin. Gulmeyin. Size verdigi "evimde rahat olamayacakmiyim" minvalindeki cevaplara "bende rahat olmak istiyorum. Bu halin rahatsiz ediyor" gibi kestirip atan cevaplar vereceksiniz. Net dimdik.

Ve yeni de evlisiniz. Bilemedim.

Bence Ada'mı rahat bırak. Haklı evde rahat etmeyecek de nerde edecek. Hamileyken ben de çok kötü olmuştum ilkinde eşim sürekli rahat ol diyordu

Rahat bırakıyım kafama s*çsın
Ama öyle değil mi Ada'm evde rahat etmeyecek de nerde edecek. Ben saygısızlık olarak görmüyorum. Gerçi benim eşimin öyle bir sorunu yok. Çünkü o başka bir yerinden çıkarmayı tercih ediyor :)) bence daha iğrenç ama ne yapalım söylüyorum değişmiyor

Botlarının içine yün çorap giydir, eve girincede patik giydir, (biz kadınlar malum adet dönemlerinde ayakları sıcak tutmak için böyle yöntemlerimiz vardır )
Belki eşindede işe yarar.. Yani şu üşütme olayı biraz durur..
Birde bağırsak gazı için rezenede kullanılır, deneyebilirsiniz..

Rezene içse iyice salar canım, ayaklrı sıcacık evde de panduf giyyo zaten o bahanesi gazlı işte

Ama ortam öyle bu konuda çok kesin tavrı var
Zaten rahatca gülemezsiniz yani çekinirsiniz anında bişey deyip bozar gibi geliyo
Çocuk meselesinide ben düşünüyorum acaba napar ne tepki verir diye

Muhtemelen o gazı çıkarsın diye uğraşacaksınız, ve sesi duyduğunuzda mutlu olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…