Eşim tam bir gazman

Esprili çok şakacı biri zaten bunu da bana nasıl kabul ettirebilirdi ki başka yine de kabullenemem

Bence doktora gitmeye ikna edin
belki yediği bir şeye karşı tepki veriyor vücut
mesela benim süt içtiğimde çok rahatsız oluyorum
aman normal denmemesi lazım

Siz de hergün burnunuzun direğini sızlatan o kokulara maruz kalsaydınız abartırdınız yepyeni eşyalarım ekşi ekşi kokuyo perdelerim filan iğrenç yani

Eğer bu dereceyse bir rahatsızlığı olabilir. Kolundan tutup doktora götürün bence. İşyerinde falan da adı gazmana çıkmasın.

Bence doktora gitmeye ikna edin
belki yediği bir şeye karşı tepki veriyor vücut
mesela benim süt içtiğimde çok rahatsız oluyorum
aman normal denmemesi lazım
Vakti olsa çoktan gitmiştik araştırdım dedim aşkım bi de onu mu araştırdın dedi cidden rahatsız olduğumu anlasın diye dedim ama devam ediyo her yaptığında da ayaklarımı çok üşüttüm diye açıklama yapıyo

Ama şunu diyim konu sahibi eşiniz gerçekten çok itici
Yani bunu sizin rahatsız olduğunuzu bile bile yapması ve iğrenç espirilerle süslemesi daha felaket
Bari sessiz kalsın utansın yada olmamış gibi yapsın ama bu şekilde davranması ya saygı duymuyor demek derim
Ya da ciddi problemlemi var şakaya vurması gerekiyor çünkü tekrarı geleceğini kendini tutamıyacağını biliyor

Bu arada böyle bir hastalık varmış sosyal yaşamı bile etkileyen burda bi bayanda varmış konu açmıştı
Belki rahatsız da olabilir bi araştırın

o zaman daha kalın çorap alın gözüne gözüne sokun
her seferinde uyarın yoksa işi iyice oyuna çevirir sizi de alistirir bu pislige

kişisel fikrim :)
yapmam ve kesinlikle yanımda asla yapmaz. uyurken oluyorsa ve duyuyorsak o çok ayrı uyku halidir. ama gelın görunkı kımse 500 m'2 evde oturmuyor. 100m'2 lik evde oturuyoruz ve tuvalet oturma odasına o kadar uzak olmasa gerek. kalkıp ıhtıyacını görebılır bende aynı sekılde. 3 yıl bıttı evlıyız bırbırımızı 5 yıldır tanıyoruz. ve daha hıcccc duymadım .

o zaman daha kalın çorap alın gözüne gözüne sokun
her seferinde uyarın yoksa işi iyice oyuna çevirir sizi de alistirir bu pislige
Bi de hiç üşümez evde filan ayakları sıcacık bence ayaklarını üşütmüyo drluk bi durum götürcem en kısa zamanda, bi de bi ilaç varmış lağman etkisi yapıyomuş sonra kurtulunuyomuş araştırayım da

Inanamiyorum su yazdiklariniza Lutfen cocugunuzu da böyle dar kafali ve kapali yetistirmeyin. Saka gibi gercekten ya put musunuz siz filmde kasilmak filan gülmemek filan.. Bir de cocuk gaz cikartacak napicaz diyorsunuz pes.
Ama ortam öyle bu konuda çok kesin tavrı var
Zaten rahatca gülemezsiniz yani çekinirsiniz anında bişey deyip bozar gibi geliyo
Çocuk meselesinide ben düşünüyorum acaba napar ne tepki verir diye

Ay ne güzel mis gibidir o ev

Ailesi de durumun farkında herkes biliyo ben yeni yeni duyyorum bana alıştıkça söylemeye başladılar.

cnm baharatlı , soğan sarımsak, özellıkle turp bu tarz gaz yapan seylerden uzak dursun. poy , çemen, vb şeyler zaten buyuk abdestte de koku yapar.

Inanamiyorum su yazdiklariniza Lutfen cocugunuzu da böyle dar kafali ve kapali yetistirmeyin. Saka gibi gercekten ya put musunuz siz filmde kasilmak filan gülmemek filan.. Bir de cocuk gaz cikartacak napicaz diyorsunuz pes.
Bu arada bunun dar kafalıkla ilgisi ne anlamadım haddinizi bilin siz kendi çocuğunuza istediğiniz terbiyeyi verin akıl vermek size kalmadı

bir tek bu konunun açılmadığı kalmıştıallahım ya daha neler duyucaz eşiniz k....k... problemide yasıyormu wc de kokulumu yapıo kokusuz mu.

Ay ne güzel mis gibidir o ev

canım bende eşimde daha ilk sevgiliyken boyle bır muhabbet geçmıstı. esım hıc hoslanmam bu tarz seylerden ( babasından örnek verırdı ben asla öyle yapmam derdı) çok sukur evlendık yapmıyor. ama kesınlıkle tebessumbıle etmeyın gaz cıkardıgında. cıddı durun ve gercekten rahatsız oldugunuzu anlasın ve bırazda utansın.
cunkı sız bu durumdan rahatsız oluyorsunuz artık.

Belki kızacaksınız ama gülerek okudum özellikle , kaççç diye bağırıp koridora kaçmanız

Bende ayakları üşütünce olur, sıcak su torbası yapıp ayaklarına koyabilirsiniz.
Eşinde haklı insan evinde rahat olmalı, nasıl ki uykumuz gelince esneriz bu da böyle birşey benim gözümde.

Bende eşim hariç başkalarından tiksinirim ama eşimden asla.

sen dogumdan sonra ne gazlar çıkaracaksın gör bak

birde sağlıkla dogsun ,inş bebegınız ama onun çıkardıgı her gaz size dünyaları verecek totoşunu bekleyeceksınız çıktımı duydunmu diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…