• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tam bir gazman

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazımo_O

malesef ben de öyleyim
evlenene kadar çok uğraştım yapmamak için 2-3 sefer olmuştu
ama aynı evdeyken oluyor
hele bi de ben ayaklarımı üşüttüysem
sessiz bir kimyasal bomba gibiyim
napıcağımı bilmiyorum
tutamıyosun ki bu mereti
odadan çıkana kadar öff
hemen eşimin burnunu kapatıyorum elimle napiyim
(turp yemiyorum, karnabahar yemiyorum, çiğ soğan yemiyorum ama geçmiyor)
çözümünü bilen varsa yazsın

malesef ben de öyleyim
ama aynı evdeyken oluyor
napıcağımı bilmiyorum
tutamıyosun ki bu mereti
odadan çıkana kadar öff

Yalniz tutmak da imkansiz di mi ? Gaz sikismasi oluyor ve sonra inanilmaz bir agri basliyor.

Yalniz tutmak da imkansiz di mi ? Gaz sikismasi oluyor ve sonra inanilmaz bir agri basliyor.

evet bu defa kramp giriyor :(
irritabl bağırsak sendromum da var benim
özellikle bazı yiyecekler çok dokunuyor
ama en önemlisi ayakların üşümesi :/

eşim sağolsun utandırmaz hiç . hemen evdeki kediye suç atıyoruz :D

malesef ben de öyleyim
ama aynı evdeyken oluyor
napıcağımı bilmiyorum
tutamıyosun ki bu mereti
odadan çıkana kadar öff
Ben de ayaklarımı çok üşütürüm ama hiç gelmiyo gazım başka bi sebebi olmalı

Ayak üşümesi çok etkili oluyor.
Benim elimde akşama kadar soğukta duruyor akşamları da gaz çıkarınca iğrenç ya yapma falan derim akşama kadar yediğim soğuğu sen yesen bi görürsün der güleriz, Hiç tartışma konusu olmadı, Ben arada kızarım ama yapacak bişey yok.
Benimde gelir bazen onun yanında ama tutarım :KK70: Hemen bişey bahane edip odadan çıkarım :KK48:

Fazla açık oldum ama neyse, idare edeceksiniz tedavisi varsa da bi araştırın.

Ayak üşümesi çok etkili oluyor.
Benim elimde akşama kadar soğukta duruyor akşamları da gaz çıkarınca iğrenç ya yapma falan derim akşama kadar yediğim soğuğu sen yesen bi görürsün der güleriz, Hiç tartışma konusu olmadı, Ben arada kızarım ama yapacak bişey yok.
Benimde gelir bazen onun yanında ama tutarım :KK70: Hemen bişey bahane edip odadan çıkarım :KK48:

Fazla açık oldum ama neyse, idare edeceksiniz tedavisi varsa da bi araştırın.
Ben huyluyum takarım bu konulara tabi rahat olacak ama çok abartınca dayanamıyorum

:KK45:Ben bu yüzden az kalsın ölüyordum.Geçen sene eşimin gaz çıkarması sonucu öksürerek uyandım.Nasıl bir gazdır o:rolleyes:.Genzim acı acı yanıyor ,nefes alamıyorum.Eşim hırıltıma uyandı,korktu ne oluyor diye,telaşlandı.Mutfağa gitti su getirdi,içtim ,kendime geldim.Ne oldu sana dedi.Çıkardığın gaz genzimi yaktı,nefes alamadım dedim.O da şaşırdı.kendine ,hareketlerine dikkat et,bak gördüğün gibi,o.uruğumla bile seni boğabiliyorum demek ki dedi.:KK70:

Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazımo_O
canım sımdı kımı vardır rahatsız olur, kımı aman nolcak bende yapıyorum der ben ıkıncı secenege gırıyorum.

zaten saglıklı bır ınsan gun ıcınde bellı bır sayıda gaz cıkarır kımı kokulu kımı kokusuz , kımı seslı kımı sessız ,bazen ıstem dısı salındıgı da olur bu gazın ama ınsanız yanı toplum ıcınde gaz cıkarılmasına gule oynaya bende karsıyım yada evde esım ve benden baska ınsanlar varsa ama yalnızken ıkımızde o konuda cok rahatız....
bırde benım bagırsak sendromum var + gastrıtım alttan cıkarmasam ozellıkle soda falan ıcınce ustten gaz cıkarıyorum zaten...
alt gaz olayı da genelde uyku saatlerınde oluyor ama kasarsam rahatsız oluyorum, ya da her seferınde wc ye gıdılmıyo gercekten, esımde rahattır bırbırımızden o nedenle rahatsız olmuyoruz...
bırde saygıyı olcecek bırcok sey varken gaza takılma bence, kokusuzsa sıkıntı yok , kokulu ıse yedıklerı de bır etken onlara dıkkat etsın, cok rahatsız olursan kapı pencere ac bır ıkı dk gecer gıder...

:KK45:Ben bu yüzden az kalsın ölüyordum.Geçen sene eşimin gaz çıkarması sonucu öksürerek uyandım.Nasıl bir gazdır o:rolleyes:.Genzim acı acı yanıyor ,nefes alamıyorum.Eşim hırıltıma uyandı,korktu ne oluyor diye,telaşlandı.Mutfağa gitti su getirdi,içtim ,kendime geldim.Ne oldu sana dedi.Çıkardığın gaz genzimi yaktı,nefes alamadım dedim.O da şaşırdı.kendine ,hareketlerine dikkat et,bak gördüğün gibi,o.uruğumla bile seni boğabiliyorum demek ki dedi.:KK70:
Kusacamm her sabah ben de öyle uyanıyorum

canım sımdı kımı vardır rahatsız olur, kımı aman nolcak bende yapıyorum der ben ıkıncı secenege gırıyorum.

zaten saglıklı bır ınsan gun ıcınde bellı bır sayıda gaz cıkarır kımı kokulu kımı kokusuz , kımı seslı kımı sessız ,bazen ıstem dısı salındıgı da olur bu gazın ama ınsanız yanı toplum ıcınde gaz cıkarılmasına gule oynaya bende karsıyım yada evde esım ve benden baska ınsanlar varsa ama yalnızken ıkımızde o konuda cok rahatız....
bırde benım bagırsak sendromum var + gastrıtım alttan cıkarmasam ozellıkle soda falan ıcınce ustten gaz cıkarıyorum zaten...
alt gaz olayı da genelde uyku saatlerınde oluyor ama kasarsam rahatsız oluyorum, ya da her seferınde wc ye gıdılmıyo gercekten, esımde rahattır bırbırımızden o nedenle rahatsız olmuyoruz...
bırde saygıyı olcecek bırcok sey varken gaza takılma bence, kokusuzsa sıkıntı yok , kokulu ıse yedıklerı de bır etken onlara dıkkat etsın, cok rahatsız olursan kapı pencere ac bır ıkı dk gecer gıder...
Benim kokulara çok duyarlılığım olduğunu bilir parfüm kullanmıyorum sırf bu yüzden direk mideme ağrı giriyo misal çay içerken yapıyo sanki o çaya o koku doluyo anlatamıyorum yaa nası geçer bu problem

Back