Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürekli küsen bir erkek mi Allah sabır versin sana. Sen de küs yemek yap kendin ye hiç takmıyormuş gibi yap biraz inada bindir işi benim kocam yok ama kardeşimde işe yaradı
Allah yardımcınz olsun. Alın karşınıza bende günlerce küssem hoşuna gidecekmi diye konuşun. Sizde konuşmayın komik film izleyin kahkaha atın bu sürede mustuzda durmayın hayatinzn ondan ibaret olmadığını görsun. Yada ( inancınızı bilmiyorum ama) Allah'ın rızasını gözetip ilk konuşana cennet vaad edildiği için barışmaya devam edin. Ahirette siz kazanırsınız :)
Off en yıpratıcı şey şu küsme huyu. Ben çok mücadele ettim ama başa çıkamadım canım Allah sabır versin. Başlarda konuşmaya çalıştım, baktım olmuyor ben de aynı davrandım. Küsünce açlıktan ölse de yaptığım şeyleri yemediği için sadece kendime yapıyordum. Çamaşırlarını ütüyü bıraktım, sadece kendim için yapıyordum. 15 güne kadar uzadığı oluyordu böyle. 15 gün sonra bir gün “ben acıktım, bişeyler yiyelim mi?” diye geliyordu. Ya da gece yatağa geliyordu artık L koltuk çökmeye başlamıştı zaten sürekli orda yatmaktan shdjfş
Bunu sürekli yaşamak çok yıpratıyor. Bir barışmanızda karşına al konuş. Ayrı yatmayı yasaklıyorum, psikolojim bozuluyor ve hiçbir şey çözülmediği gibi araya dönüşü olmayan bir soğukluk giriyor de. Böyle böyle kopuyor evlilikler, bize bunu yaşatma de. İnşallah anlar.