- Konu Sahibi lxldurittolxl
linkedin mi ? orda profile bakınca gözüküyor ve bildirim geliyor çünküDeğil farklı bir mecra
diğer mecralarda gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
linkedin mi ? orda profile bakınca gözüküyor ve bildirim geliyor çünküDeğil farklı bir mecra
İnanın evlenmefen önce böyle şeyleri yoktu efsunlanmış gibiydi hiç böyle şeyler yapacağı aklıma gelmezdiYa ne güldüm Benim kocam annesiyle yaşıt kadınlar için bana aşıklar bana hastalar dese hayat enerjim söner, ben nasıl bir yalanla yaşamışım bunca sene der geçmişime söverim, siz bu kadınları arayıp hesap soruyorsunuz. Adamın söylediği her kadını arayıp rahatsız etme hakkını nereden buluyorsunuz? Genç kadınlara böyle iftira atsa hadi kompleksli ezik dersin de annesi yaşında kadınlara nasıl yakıştırmış kendini? Arkadaş - komşu olunmayacak rezil tiplerle nasıl evleniyorsunuz siz?
Okuduklarimdan sonra hamileyken bile bu kadar kusasım gelmemişti
Planınız nedir peki?Hahahahaha ben de yapsam mı yapmasam mı diyordum kendime konduramıyordum ama artık en azından belki anlar bir laf söylemeden keser sürekli bunu niye yaptın çocuk musun vs diye tartışmaktan yoruldum bir müsibet bin nasihatten iyidir
Hayır boşamayı düşünüyorum ekonomik durumumu ayarlayıncaAy tövbe ya Rabbim ilk kez böyle bir ergenlik çeşidi görüyorum hem de iki kişide hem de evliler
Siz kadınları aramaya utanmadınız mı yahu
Arayıp ne dediniz
Resmen iftira atmış oldunuz hadi bir kere neyse deyin iki kere de aa deyin üç kere olmasın ama nereden bu yüzsüzlüğün kaynağı
Büyük ahmaklık ya da kaos seviyorsunuz
Arkadaşıma sokulup beni kıskandırmaya çalışan adamı boşarım
Ama bu tavsiye size uymaz
O yüzden tek tavsiye Allah aşkına çocuk fikriniz varsa derhal silin atın
Bilmiyorum aslında böyle şeylerden de anlamamPlanınız nedir peki?
Eşinizin arkadaşına ne yapacaksınız mesela?
Bütün erkeklerin gözü bende, balkona bile çıkamıyorum mu diyeceksiniz o kısmı anlamadım.
Eşiniz icraatta bulunuyor mesela, telefonuna bildirim de geliyormuş. Sizin zemin çok sağlam değil şu an. Merakta bırakmayın bizi.
Peki size bir şey sorucam: siz bu adamın yakınındaki kadınlarla kavga ederken eşiniz napıyor? Mesela işyerindeki kadını aradığınızda naptı? Sizin onun için birileriyle kavga etmenizden keyif mi alıyor? O kadınlar eşinize hesap sormuyor mu?
O aramayı yaptıktan sonra eşinize işyerinde hiçbir kadının selam bile vereceğini sanmıyorum. Buna rağmen o işyerinde çalışmaya ve size başka kadınlarla ilgili hikayeler uydurmaya devam mı etti?
Linkedin'den de kocamla aranda ne var diye mesaj atarsan viral olursun, twitterlara düşersin ya.linkedin mi ? orda profile bakınca gözüküyor ve bildirim geliyor çünkü
diğer mecralarda gelmiyor
Çok sevdiğim bir sözüm, fıstık gibi kadınlar sizin tava suratlı kocanızı ne yapsın ??Kızlar selam eşim beni defalarca kıskandırmak için yalan yanlış şeyler uydurdu. Nasıl oldu derseniz örn iş yerinde kendisinden büyük bir kadın vardı bir gün laf arasında ben çıkarken o da tek mi çııkıyorsun beni burda bırakıp dedi dedi ben de kadını aradım falan kadın ağladı sen benim evladım yaşındasın aklına nereden bunlar geliyor vs diye rezil olan ben oldum evimiz site içinde bina binaya bakıyor kadın sürekli balkona çıkıyordu laf arasında dedi ki mahalledeki tüm kadınlar benim peşimde camdan balkondan inmiyor neyse ben yine işkillendim kavga ettim kadına tavırlı davrandım o kadın da yine annem yaşındaydı. Sonra bekarken eskiden aramızda bir şeyler oldu dediği eski bir kadın sürekli profiline giriyordu kadını aradım geçmişte aranızda ne olduysa oldu kendi ailene saygın yoksa benimkine olsun dedim kadın kahkaha attı aramızda bir şey mi olmuş dedi kapattım sonra eşim ben seni kıskandırmak için onu uydurduğunu öyle bir şey olmadığını söyledi geçen de bir kız arkadaşımla oturuyoruz sürekli dik dik yüzüne bakıyor ben lavaboya gidiyorum geliyorum bakıyorum oturacağım zaman kıza yaklaşıp bir şey söylüyor ben gelince hemen susuyor. Hiç aldatma vs olmadı telinin şifresini falan biliyorum olay kıskanmak da değil arkadaşıma bunu yapar sonra arkamızdan konuşurlar millete rezil oluruz diye korkuyorum. Bence gerçek niyeti olan insan yanında yapmaz. Daha önce de defalarca yaptığı için suratım düştü ama bir şey demedim. Arkadaşlarımdan çevremden bu sebeple uzaklaşmak istemiyorum. Kocam yüzünden rezil olmak da istemiyorum bu akşam onun arkadaşı bize gelecek ben de ona yapsam empati yapar mı ? Ya da nasıl bunu çözebilirim
Evet baya baya keyif aldı hattaPeki size bir şey sorucam: siz bu adamın yakınındaki kadınlarla kavga ederken eşiniz napıyor? Mesela işyerindeki kadını aradığınızda naptı? Sizin onun için birileriyle kavga etmenizden keyif mi alıyor? O kadınlar eşinize hesap sormuyor mu?
O aramayı yaptıktan sonra eşinize işyerinde hiçbir kadının selam bile vereceğini sanmıyorum. Buna rağmen o işyerinde çalışmaya ve size başka kadınlarla ilgili hikayeler uydurmaya devam mı etti?
arkadaşlar meseleyi anlamadınız zaten artık kıskanmıyorum zaten kocam da brad pit değil sadece yaptığı şey rezil ediyor ve böyle şeyler yapması benim de midemi bulandırıyorÇok sevdiğim bir sözüm, fıstık gibi kadınlar sizin tava suratlı kocanızı ne yapsın ??
Doğruyu öğrenmek istemiştim aslında ve öğrendim de en azından kıskandırmak için uydurduğunu kendisi itiraf ettiKocamın beni aldattığını gözlerimle görsem bile o kadınla konuşmam. Benim muhatabım eşimdir. Eşimle konuşurum. Sizin her şüphelendiğinizde kadınlarla konuşmanız kusura bakmayın ama çok bayağı. Üstelik kadının aklında olmayan bişeyi de aklına sokmuş olursunuz. Gerçekten çok saçma davranmışsınız.
Sizde kendinizi rezil edecek konuma sokmayın! Bir olmuş iki olmuş hala inatla sizde devam ediyorsunuz. Umursamayı bırakın. Gözü dışardaysa zaten sizi aldatıp sizden gitmesi en mantıklısı olur.arkadaşlar meseleyi anlamadınız zaten artık kıskanmıyorum zaten kocam da brad pit değil sadece yaptığı şey rezil ediyor ve böyle şeyler yapması benim de midemi bulandırıyor
eşim normal değil zaten gaslighting olayları falan da var geçmişte bunun için psikologtan terapi aldı psikolog ilgimi çekmek icin yaptığını tepki vermezsem yapmayacağını söyledi. Ailem yok maalesef öyle söyleyeyim orası biraz karışık kendim iş güç durumlarını ayarlayıp ayrılacağım beni de hasta etti artıkEşiniz normal değil hanım efendi aileniz yardımcı olamazmı size maddi durumdan hala yan yana duracak misiniz gercektende
Esinizi zeka testine götürün. Bosanirken faydasi olurHayır boşamayı düşünüyorum ekonomik durumumu ayarlayınca