Eşim sürekli beni kıskandırmaya çalışıyor sizce bu konuyu nasıl çözerim?

Hak edenin dayak yemesine karşı değilim. Önce şu kadının kendisiyle en küçük muhatap olan kadınla bile ıslak hayaller kuran sapık kocası dövülmeli. Sonra iftiraya uğrayan kadınlar bu hanımefendiyi de dövebilir bence bir sakıncası yok

Yaptıkları saçmalığın Türkiye gibi bir yerde nasıl sonuçları olabileceğinin farkında bile değiller. Belki güzel bir dayakla idrakına varırlar
Bence de ağır sonuçları olabilir. Kadın evli olabilir, kocasına söyleyebilir. Başlarına ciddi bela alabilirler ya.
Daha bir de akşam eşimin arkadaşı gelecek ben de aynısını yapayım mı diyor. :KK53:

Ya siz niye bu kocanizi kadinlardan koruma peşine düşüp sagi solu milleti arayip insanlari rahatsiz ediyorsunuz ya.
Hayir yani bi kadin eşinize zorla ne yapabilir de bu panige giriyorsunuz? Eşinizin agzi dili yok mu?

Siz denk gelmemissiniz ama bir gun fena birine denk gelirsiniz rezil olursunuz bu şekilde haberiniz olsun.
Bana yapilsa yerin dibine sokacak şeyler söyler yetmez o kocasini da arar sayar sonra iş yerinde vs nerede ortak cevre varsa rezil ederdim.
🙄

Durduk yere değil hanım efendi eşim söylemişti zaten kadın da mesaj atmıştı eşime zayıflamışsın vs diye detaya girmedim
Geçiniz oraları. Kadın resmen gülmüş size, acımıştır halinize. Hiiiçç atıp tutmayın, kadının eşinizle alakası yokmuş işte.
Kocanızı niye aklıyorsunuz? Sonradan verdiğiniz detaylar gerçek dışı bence.

Boşanmayı zaten düşünüyorum ama şu an ekonomik olarak boşanabilecek durumda değilim. Kesinlikle kıskandırmak için yaptığını düşünüyorum bormqlde Evden bile çıkmayan birisi kimseyle sohbeti muhabbeti yok
Eşiniz emin olun o kadınları beğendiği için bu tarz yalanlar söylüyor. Söylediği şeyler onun hayali. Mesela işyerindeki kadının kendisine “beni yalnız bırakma” demesini istiyor. O yüzden böyle bir şey uyduruyor. O kadınlar buna yüz verse koşa koşa gider.

Kesinlikle katılıyorum zaten ama en azından arkadaşlarıma bunu yapmasa millete rezil olmasak diyorum . Burada siz de manyaksınız diyenler evlenip boşanmayı kolay sanıyor
Size yaptığının aynısını bu akşam yapın, boşanmak kolay mı zor mu gösterir eşiniz size.

bu akşam onun arkadaşı bize gelecek ben de ona yapsam empati yapar mı ? Ya da nasıl bunu çözebilirim
Muazzam fikir. Hakikaten bunu deneyin. Ben şahsen sonucu çok merak ediyorum.
Empati insanın kendine yakışanı yemesi miydi neydi 😅 hepimiz öğrenelim.

X