Eşim sorumluluğunu bilsin istiyorum......

ferda18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
86
5
kızlar sizin düşünceleriniz benim için çok önemli ben 3,5 yıllık evliyim ve çalışan biriyim eşim bi süre çalışmadı (çalışmama nedeni iş yok ,o işyeri iyi değil ,bu işyerinde böyle yaptılar)her defasında işten ayrıldı tabi tüm yükü ben üstlendim yani bir oh diyemedim çalışmaktan yakınmıyorum ama kendime hiç vakit ayıramıyorum .işten eve git hiç otormadan yemek yap ,sofrayı hazırla yani anlarsınız tabi erkekler için kılişeleşmiş bi kelime olarak ben çok yorgunum kelimesinden başka bişey duymuyorum.içime dert olan kazandığım parayı istediğim gibi hiç harcayamadım.eşimin çalışmadığı dönemde krd.krt.borcumuz birikti çünkü tek başıma yetişemedim şimdi onu ödüyoruz ama bu duruma sinir oluyorum çünkü ben kendisi ödesin istiyorum sorumluluğunu kendisi alsın istiyorum çünkü en ufak bi tartışmamızda bile saygısız bi şekilde konuşuyor ve çok kırılıyorum aradan yarım saat geçmeden birşey yokmuş gibi davranır,benimle bu şekilde konuşma diyorum sen kendi hareketlerine bak diyor yani argolu konuşmasının nedeni ben miyim.çok yoruldum çook.

Canım sen 2010 dan beri aynı konuyu bu konuyla beraberr 4.cü kez açışın.
Bence sen buraya konu açmayı bırak ona boşanma davası aç.

3,5 yıldır öğrenemediği sorumluluğu ve saygıyı

bu saatten sonra eşinize öğretmeniz maalesef çok zor.

Hele ki karısına argo kelimeler sarfedebilen bir eşten bahsediyorsak.

Son düzenleme:
bekara koca boşamak kolay demişler:KK1:

cnm sana argo konuşmasının tek nedeni sensin. buna en başından izin vermemeliydin. sert tepkin koymalıydın ortaya.

ayrıca eşin çalışmamak için bahane uyduruyorsa sende ona işten ayrılacağını söyle. sonuçta senin en birinci görevin evine kocana ve çocuklarına bakmak. çalışıp ev geçindirmek senin görevin değil.

beğenmesede bir iş bulup çalışmak zorunda. hem çalışmayan adam ne diye kredi kartı borcu yapar ki??

daha doğrusu neyine güvenip kart kullanıyor? karşına alıp açık açık konuşmayı denedin mi?

bekara koca boşamak kolay demişler:KK1:

cnm sana argo konuşmasının tek nedeni sensin. buna en başından izin vermemeliydin. sert tepkin koymalıydın ortaya.

ayrıca eşin çalışmamak için bahane uyduruyorsa sende ona işten ayrılacağını söyle. sonuçta senin en birinci görevin evine kocana ve çocuklarına bakmak. çalışıp ev geçindirmek senin görevin değil.

beğenmesede bir iş bulup çalışmak zorunda. hem çalışmayan adam ne diye kredi kartı borcu yapar ki??

daha doğrusu neyine güvenip kart kullanıyor? karşına alıp açık açık konuşmayı denedin mi?

konuşulmuyor bir kelime söylesem sinirlenip bağırmaya,bişeyler kırmaya başlıyor

Bence onu test etmelisin. Belki senin için biraz zahmetli olacak ama.
İlk önce kendini işten attır. Patronun anlayışlı bir insansa ona çektiğin çileleri anlatıp sonradan tekrar seni işe almasını isteyebilirsin.
Sonra sende uzun süre iş ara. Onun yaptıklarını yap. Sonra ya o senden ayrılır. Yada evliliğinizi kurtarmak artı para kazanmak için bir işe girer.
Hamama giren terler ama bence en iyi çözüm bu arkadaşım. Kusura bakma ama bir erkekte çalışmadan nasıl kadın parası yer utanıp sıkılmadan anlamış değilim.
Eğer utanmıyorsa seni kulanıyor demektir.

ya benimde eşim çalışmadı ama çok iyi biridir ona rağmen artık benim canıma tak demişti ve boşanma fikri yavaş yavaş oluşmaya başlamıştı, eşimin ailesinede bu konuyu açtım, ki seninki birde argo falan, yani çok zor

bekara koca bosamak kolaymis... bende bekarim
ama bir erkek calismayacaksa o erkekle evli neden kalinsinki
zaten evlilikde kadinin rolu cok büyük
birde ev gecindirme derdine düsmüs kadincagiz
üstüne birde küfür
o adam alismis bi kere artik calismamaya

Odemiyorum de
bu evi tek basima gecindirmek ustunede bir ton laf yemek zorunda degilim de
surat asip ustunede bagirirsa hakaret ederse hatta bir seyleri kirarsa
tum bu fedakarliklarima ragmen bu yaptiklarin revaysa
kibrit cak yak evi de
saglam bir konusma olmali
mizmizlaninca bir azarla susturmaya calisirlar

artık konuşmakta istemiyorum kendisiyle bişey sorduğunda cevap olarak evet yada hayır diyorum.zaten niye böyle yapıyorsun bile demiyor.bide severek evlendim güya ailem haklıymış yanlış bi karar vermişim ama aklım başıma geç geldi.ailemin sıcaklığını çok özledim onlardan uzak olmak acıma bi kat daha ekleniyor.

çalışıp da birde kıymetin olmaması çok zor bir durum.ben de çalışyorum benim eşim de çok kıymet bilmez bir kere bile allah razı olsun demedi.etrafımdaki çalışan bayanların geneli de böyledir. Allah yardımcımız olsun.

X