kızlar sizin düşünceleriniz benim için çok önemli ben 3,5 yıllık evliyim ve çalışan biriyim eşim bi süre çalışmadı (çalışmama nedeni iş yok ,o işyeri iyi değil ,bu işyerinde böyle yaptılar)her defasında işten ayrıldı tabi tüm yükü ben üstlendim yani bir oh diyemedim çalışmaktan yakınmıyorum ama kendime hiç vakit ayıramıyorum .işten eve git hiç otormadan yemek yap ,sofrayı hazırla yani anlarsınız tabi erkekler için kılişeleşmiş bi kelime olarak ben çok yorgunum kelimesinden başka bişey duymuyorum.içime dert olan kazandığım parayı istediğim gibi hiç harcayamadım.eşimin çalışmadığı dönemde krd.krt.borcumuz birikti çünkü tek başıma yetişemedim şimdi onu ödüyoruz ama bu duruma sinir oluyorum çünkü ben kendisi ödesin istiyorum sorumluluğunu kendisi alsın istiyorum çünkü en ufak bi tartışmamızda bile saygısız bi şekilde konuşuyor ve çok kırılıyorum aradan yarım saat geçmeden birşey yokmuş gibi davranır,benimle bu şekilde konuşma diyorum sen kendi hareketlerine bak diyor yani argolu konuşmasının nedeni ben miyim.çok yoruldum çook.