- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Cinsel terapi almayı düşünür müsünüz? Yani eşiniz kabul eder mi?Cok acitici seyler soylemedim.bide sey dedim iste.evlendigimden beri sanki kadin degil heo anneyim dedim.buradada kendi uzerine alinmasi gereken bise yok sonucta.anne oldum yani
ama bu sevişgenliğe engel degıl kı2 küçük çocuğa rağmen full istekli olduğu için.
Aslında bu da bir adım değil mi? Garip diyor ama bir yandan da konuşmak istiyor bence o da ki konuşsa emin olun o da rahatlayacak ve içindekileri dökecek. Bence püskürtmeyin kendinizden. Çünkü bu şekil mutlu olamıyorsunuz. Yönetin konuşmaya alıştırın.Msjla yazdigim icin pismandim.ama arada beni biraz once.sen ne garip seyler yazdin oyle vs. Dedi.ne var konusulmaz mi boyle seyler dedim.ben konusmam dedimiste simdi msjla yazdigim icin hic pisman degilim.bununla konusulmazmis zaten.kendimi cocukalarima adarim.aksam da sizlerin oldugu gibi yorgun bitap duserim.oglumla sarilarak uyurum.arada da basim agrir ama kafam rahat eder en azindan
İki yıla iki çocuk neden acaba .. Korunma yöntemlerini artık sağlık ocakları bile anlatıyor. Her yıla çocuk yaparsanız mutlu olamazsınız tabi kiIcimde tuttuklarimi aniden bi msjla yazdim ona.geri donusu olmayacagini bile bile.oncesinde de bi kac sey soyluyordum son zamanlarda.2 yillik evliyim ve 2 bebegim var.kucugu 2 aylik.cok zor geliyor.daha birbirimize doyamamisken cocuklarla ilgilenmek.ve daha oncede konu acmistim tatmin etmeyen bir sevismemiz var siye.bu aksam aniden msjla tum icimdekileri yazdim.bi kere bile beklentimi sormadin dedim.farkli hic bise yapmadigimizdan ozel bolgemi bi kere bile opmedin ama oyle videolar izledin dedimmaalesef tutamadim yazdim bunlari.O da surekli mutsuz oldugunu soyleyen tripnatan biri olmanin yaninda arrik asagilayan biri oldun yazdi.pismanmiyim bilemiyorum.olene kadar icimde tutacagimi duaunsugum seyleri yaazdim ama sanirim eskisi gibi olamicaz artik
Ama yok .mesela sey dedi bana.sen gercekten bazen dusunmeden haraket ediyorsun dedi.o yazdiklarin falan.neyse konusmaknistemiyorum falan dedi.yaa bende kagamda bitirdim zaten bu konuyu.icimi.doktum rahatladimAslında bu da bir adım değil mi? Garip diyor ama bir yandan da konuşmak istiyor bence o da ki konuşsa emin olun o da rahatlayacak ve içindekileri dökecek. Bence püskürtmeyin kendinizden. Çünkü bu şekil mutlu olamıyorsunuz. Yönetin konuşmaya alıştırın.
Onlar sessiZce isini hallediyor bence ondan duymuyoruzama bu sevişgenliğe engel degıl kı
benım asıl dıkkat ettıgım sey oldu
buradakı konularda kadın ısteklıyse adam kacıyor adam ısteklıyse kadın kacıyor
bunun ortasını daha goremedık
Ama yok .mesela sey dedi bana.sen gercekten bazen dusunmeden haraket ediyorsun dedi.o yazdiklarin falan.neyse konusmaknistemiyorum falan dedi.yaa bende kagamda bitirdim zaten bu konuyu.icimi.doktum rahatladim
UtaniyorumMesaj neden peki neden konuşmadıginizi yüz yüze kendiniz anlatamadiginizi merak ettim bu şekilde iletişim garip değil mi sizce de 2 küçük bebek tabi ki çok çok zordur da ne diyim bilemedim
Sorun oldugunu dusunmez ki oCinsel terapi almayı düşünür müsünüz? Yani eşiniz kabul eder mi?
Cok aceleci savraniyorum.cunku oglum dogdu 2 3 aylik oldu.oh dedim normale doniyor hersey sonra yeni bi hamilelik haberi .yikildim.simdi de lohusalik bitti 1 ay annemdeydim.evime geldim.biseler bekledim iste.farkli seyler.sabirsiz davrandim sanirimÇocuklar biraz büyüsün zamanla normale döner herşey @Yolyakinken .
Mesajda kısa bir sitem etmişsiniz, merak etmeyin unutur eşiniz.
O her gün ister :) ben de insanim hafta da bir gayet normal benceMesela haftada kac defa oluyor da esiniz sitem ediyor size
Valla bise soyluyim mi.saglik ocagindaki ebe yuzunden oldu zaten.kadin her gittigimde bana prezervatif vermeye calisiyor .var diyorim anlamiyor.her gttigimde soruyor nasil korunuyorsun vs. Acayio biriydi.biz kendimiz korunuyorduk.sonra bi aksam onun elime tutustursugu prezervatifi deneyelim dedi.ya sadece bir defa.icimde yirtildi.o sekilde oldu.yoksa kendimiz iyi korunuyorduk.ve ebe sasirincada ona da soyledim verdiginiz sey yuzumden ooldu diyeİki yıla iki çocuk neden acaba .. Korunma yöntemlerini artık sağlık ocakları bile anlatıyor. Her yıla çocuk yaparsanız mutlu olamazsınız tabi ki
Demek ki herkesin isteği fark li yani bence sizde hormanel bı sorun var. Zamanla duzelcekdirBende sizlerin istememesine anlam veremiyorum.cunku kadindaki istegin altinda yatan sebepnarzulaniyor olmak.arzulaniyor olmak hosuma gidiyor olay bu
2 senede 2 cocuk yapacak enerjiyi buldugu icin kıskandık:)konu sahıbı nıye lınclendı ya ?
gerıden gelıyorum ben huyum kurusun hep yorum yazdıktan sonra okuyorum dıger yorumları
Banada haftada iki veya 3 normal geliyor.yeni evli sayildigimiz icin.benceO her gün ister :) ben de insanim hafta da bir gayet normal bence
Helallik bi durum degil.baksaniz ya sorun oldu.eger daha isteksiz biri olsam gul gibi gevinip gtcektik2 senede 2 cocuk yapacak enerjiyi buldugu icin kıskandık:)
Ben kıskandım sahsen.
Linclemedim helal olsun kadına dedim
Ebeye dava acarım valaaValla bise soyluyim mi.saglik ocagindaki ebe yuzunden oldu zaten.kadin her gittigimde bana prezervatif vermeye calisiyor .var diyorim anlamiyor.her gttigimde soruyor nasil korunuyorsun vs. Acayio biriydi.biz kendimiz korunuyorduk.sonra bi aksam onun elime tutustursugu prezervatifi deneyelim dedi.ya sadece bir defa.icimde yirtildi.o sekilde oldu.yoksa kendimiz iyi korunuyorduk.ve ebe sasirincada ona da soyledim verdiginiz sey yuzumden ooldu diye
Ay çünkü ilk mesajında yazdığın gibi komikti ve güldümkonu sahıbı nıye lınclendı ya ?
gerıden gelıyorum ben huyum kurusun hep yorum yazdıktan sonra okuyorum dıger yorumları
Bir daha iyi korunun canım. Bir bebeği daha kaldırmazsiniz. Ayrıca doğum kontrol hapı da alabilirsiniz. Bu arada maddi durumunu bilmem ama bir çift terapistine gidip açık açık utanmadan konuşulursa asılmayacak birşey yok.. bu arada ailene gitme kalma sıklığını azalt adam! Esin yani işin kolayını bulmuş bir şey olunca yolluyor seni çocuklar la. Tabi memnun olur. Bu arasa seks ilişkinin de evliliğinde bel kemiği. Kesinlikle bir yol bulunmaliValla bise soyluyim mi.saglik ocagindaki ebe yuzunden oldu zaten.kadin her gittigimde bana prezervatif vermeye calisiyor .var diyorim anlamiyor.her gttigimde soruyor nasil korunuyorsun vs. Acayio biriydi.biz kendimiz korunuyorduk.sonra bi aksam onun elime tutustursugu prezervatifi deneyelim dedi.ya sadece bir defa.icimde yirtildi.o sekilde oldu.yoksa kendimiz iyi korunuyorduk.ve ebe sasirincada ona da soyledim verdiginiz sey yuzumden ooldu diye