- 16 Aralık 2019
- 20.219
- 80.471
- 31
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
olmaaassss burası herkese açık bi platformYa sen bi yorum yapma git ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmaaassss burası herkese açık bi platformYa sen bi yorum yapma git ya
Eşin hatalı ne demek annenin evine gondermk doğalgazı kapatmasi bakamayacaksa evlenmeyecekler zaten çocuk büyütmesi stresli iş insan tabi ki bunaliyor onun sana yardımcı olması lazım her yöndenEvet haklisin zor oldu gercekten.benik.de yasamak istediklerim.var.birlikte asariz bu durumu insaallah falan diyebilir memnunum yerine
olmaaassss burası herkese açık bi platform
2. Si iatemeden isteİçinde durup dert olacağına dışarı vur Mert olsun demişler bence iyi yaptın da
Daha cinselliği keşfetmemişken 2 senede 2 bebek olması da çelişkili geldi
Swn gercekten karaktersiz bi kadinsin.Kukusu öptürüyodur
Bakin annem.bebegim hasta diye yanima yardima geldi.sonra annemi birakicaktik.esim sende 1 ay sonra gtcektin ya simdi kal.iste hazir birakmisken dedi.yani iki kere yol.yaomaknistemiyor.annemi hazir birakmisken benimde orda kalma olayimi arafan cikarmaya calisiyorEşin hatalı ne demek annenin evine gondermk doğalgazı kapatmasi bakamayacaksa evlenmeyecekler zaten çocuk büyütmesi stresli iş insan tabi ki bunaliyor onun sana yardımcı olması lazım her yönden
Bebek usluydı demek :)Hyır 4 aylık hamile kalacak kadar yakınlasmanız mucize deEvelndim 2 ay sonra hamile kaldim.isteyerek.sonra bebegim 4 aylik veya 5 aylikken digerine kaza demek istemiyorum planlamadan hamile.kaldim
Hakaret etmek yasak saygısızlaşmaSwn gercekten karaktersiz bi kadinsin.
Abartmayin lutfen.tek cocukla niye iliski sekteye ugrasin kiBebek usluydı demek :)Hyır 4 aylık hamile kalacak kadar yakınlasmanız mucize de
Benimki 28 aylık salonda yatıyor adam hala
Ayeica esimin salinda yatmasi vardi ara ara ben istemedimBebek usluydı demek :)Hyır 4 aylık hamile kalacak kadar yakınlasmanız mucize de
Yav vallah büyük kızım 4 yaşında küçüğüm 1,5 yaşında hala aklıma kuku öptürmek ölümüne sevişmek aklıma gelmiyo. Enn basiti dün gece çocuk odasında yattımBebek usluydı demek :)Hyır 4 aylık hamile kalacak kadar yakınlasmanız mucize de
Evet esimi de suclamiyim yani dimi.2 cocuk bunu gerektirdi iste2 yılda 2 bebek açıkçası hem bedenen hem ruhen sizi de eşinizi de yorar.
Gebelik sürecinde de cinsel hayat o kadar özgür olmuyor sanki. Bilemiyorum.
Siz daha birbirinizi keşfetmeden, cinselliği keşfetmeden çoluk çocuk telaşına düşmüşsünüz. Zaten ay çocuklar mı uyandı aman ses olmasın modunda sevişmeler...
Yaa işte kimseye imrenmemek lazım. Sizi gören mükemmel cinsellikleri var sanar. Ama gerçekte öyle değil işteEvelndim 2 ay sonra hamile kaldim.isteyerek.sonra bebegim 4 aylik veya 5 aylikken digerine kaza demek istemiyorum planlamadan hamile.kaldim
Sen o kadar saugilisin ki.yaptigim yorumalr hep alay etmeHakaret etmek yasak saygısızlaşma
Bize bence kimsenimranmez iki cocuklaYaa işte kimseye imrenmemek lazım. Sizi gören mükemmel cinsellikleri var sanar. Ama gerçekte öyle değil işte
Evet esimi de suclamiyim yani dimi.2 cocuk bunu gerektirdi iste
Belki yeni evliyim.diye bilmiyorumYav vallah büyük kızım 4 yaşında küçüğüm 1,5 yaşında hala aklıma kuku öptürmek ölümüne sevişmek aklıma gelmiyo. Enn basiti dün gece çocuk odasında yattım
Pardon ya msj sahibinin sen oldugunu farketmeden cevap yazdim.Belki yeni evliyim.diye bilmiyorum
Gondermese ailene bu sefer iki bebekle canm çıkıyor anneme göndermiyor diye trip atardın. Valla benim çocuklar arası dört yaş var. Bazen çok trip atiyorum eşime. Sonra diyorum ki beni ciddiye alma nolur. Bazen çok geriliyorum. Yalnız çocuk büyütmek çok zor. Ama sormadan yapamicam. Neden senede bı tane çocuk doguruyorsun.Evet uzaktayiz.ailemin yanindayim.ve daha 1 ay once gidip 1 ay kalmistim.ve yine beni seve seve gonderdi.alindimm.daha dedim yeni gittim istememen lazim.ee cocuklarla yoruluyon falan filan.derken tepem atti iste
Neyi bilmiyon bilinmeyenleri çözmüşünBelki yeni evliyim.diye bilmiyorum