Eşim sinirlenince vuruyor

Evet aslında orda ki tepkim biraz da hep alttan alıyorum iyice tepeme çıktı bu Fikriyleydi

asla boşan demem senin gibilere
ikinizde birbirinize denksiniz
ne olursa olsun kimsenin ailesine hakaret edilmez
adam zaten haklı değil ama sen de haklı değilsin

Bu böyle devam edecek bebek aklı erince görecek şimdide hissetmiştir zaten onlar eşya değil duyguları ve hisleri var hatta bizden daha güçlü... Bebeğiniz için en doğru kararı vermelisiniz

Normali de sizin ki yani.. Başka birşeyin sinirini neden cıkartırsın ki karından. Uyuyordum deyince insan rahatlar ve sakinleşir. Adam bildiğin hödük. Abartılacak durum yokmuş ki.

Hepsinde aynı düşüncedeyiz
Cevabımın sonuna “merak edip böyle hayvan gibi davranması öküzlük” yazmam gerekirdi yanlış algı oluşturdu adamı savunduğum yok sakin ol..

Yanlış bilmiyorsam babanız arkanızda değil ve üvey anneniz var. Artık tek başına değilsiniz annesiniz. Atacağınız adımı önceden planlamak zorundasınız. Eşiniz bağırdı siz telefon fırlattınız, adam de gelip saçınıza yapıştı. Eee sonrasında ne olacak? Normal zamanlarda çok iyiymiş, herkes iyidir. Önemli olan kriz anları. Evet nedir düşünceniz planınız? Olur geçer düzelir çocuğunu düşün... Bunları mı okumak istiyorsunuz? Bir sonraki kavgada siz bir tarafa çocuk bir tarafa savrulur. Ya da darbeden o masum da nasibini alır. Sizin durumda bağırmak ses yükseltmek masum kalıyor. Sadece sizle değil herkesle her şeyle kavga eden bir adamla devamı mı tamam mı?

Biraz daha dövüşürsünüz. Bu saçmalıklara da bir miktar tahhammül hazneniz var belli ki. O dolar mutlaka. Sonra nasipse ayrılırsınız. Sonra bir gün bi yerde eski eşiniz tarafından pompalı ile öldürülürsünüz anıt sayaca eklenirsiniz. Biz de üzülürüz.

Evet aslında orda ki tepkim biraz da hep alttan alıyorum iyice tepeme çıktı bu Fikriyleydi
Daha önce affettim aslında biliyordum tekrarlanacağını ama kendimi suçlamıştım tahrik ettim diye yeni evliydik düğüne süreci stresi vs dedim üzerinden 1.5 yıl geçti hiç kötü bir şey yaşamadık aslında bana vuracağını düşünmemiştim zaten saçımdan tuttu ben daha çok tepki verince kendine geldi sanırım o durdu bir şey yapmadı ben daha çok tepkiler vermeye devam ettim vurdum daha önce de yaptığı için ayrıca gözüm döndü. zaten çok sürmedi fazla bağrışmadık bebeğim canımın içi ağlamadı ama bilmiyorum neler hissettiğini

Ne diyosun abla bizde oturduk anca birbirimize saldırmayı beklemiyoruz heralde çözüm aramak için burdayım memnun değilim durumdan

Kendinizi kandırmayın. O bağırış ortamında çocuk nasıl ağlamadı? Ağlamadıysa bile şok geçirmiştir ondandır ya. Aynen 1.5 yıldır kesin melek gibidir, bundan sonra bi 1.5 yıl daha rahatsınız(!)

Sağlıksız bir evlilik aslinda sizde içten içe mutsuzsunuz süslemenize gerek yoktu nihayetinde burası dert köşesi göze alırim diyorsanız boşanın.
Ne varsa onu yazıyoruz ne diye süsleyim. Anlam veremediğim için yazıyorum soru soruyorum

Allah Allah ağlasa niye saklayım şaka gibisiniz valla

Saçımdan tuttu ama ben ona fazlasıyla iade ettim karşılık vermedi özürler dilemeye başlamıştı bile. Bebeğim ağlamadı çok sürmedi olay zaten ben hemen annemi aradım sakinleştirdi bebeğin korkuyor kendine gel vs dedi. Ama o eli kaldırmayacaktı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…