Eşim sinirlenince vuruyor

Umarım küçücük bebek zarar görmez bu ortamda. yazık cidden. 2-3 ayda şiddet görmüş gidip döven adamdan çocuk yapmış inanılır şey değil, bencillik resmen
Benim arkadaşımda yaptı, hamileyken dayak yedi. Geçen günde geçti bitti mutluyuz ya diyor. Ne diyim ki ilerde onun ve çocuğunun yiyeceği dayakları düşünemiyorum

Eşim normalde sevecen ilgili olan bir adam diye başlayıp sonra yaptıgı öküzlükleri şiddeti anlatmanız yokmu.
Normalde böyle olan bir adam sonra böyle piskopata dönuşmez bence.
Boşan yoksa daha çok dövülürsün.Aff etmen hata yani birdaha yapan hep yapıyor.Ama sizdede suç var hep bagirip duruyorsunuz çocuga yazık.

Kendisi de telefon fırlatıyor öteki saçından tutup çekiyor ileride o çocuk ne olacak acaba

Çok doğru biri bağırdığında diğeri alanı terk ederse sonra bir araya geldiklerinde sakince konuşmak lazım daha sağlıklı ilişkiler olur...

Her dayak yiyen kadın öncesinde kocası hakkında bir guzelleme yapıyor nedense! Boşanma fikri sunmayalim diye heralde ?

Telefon sessizde 11 kez aramış siz adama telefon fırlatıp gözümün önünden çekil dediniz o da saçınıza yapıştı kucağınıza bebekle bağırış cagiris aman Allah im o bebeği düşünemiyorum nasıl aglamistir. Yazık.

Yine ağlayıp yalvaracak sen de affedeceksin keşke ailene soylemeseydin unutacaksın belli.

O çocuk kekeme olur psikolojisi bozulur ileride altına yapar yahu çocuk kimin umurunda

Kriz anlarında öfkeleniyor asla normal tartışamıyoruz mutlaka küfür ediyor bağırıyor eğer bende karşılık verirsem vurmaya yelteniyor.

O çocuk kekeme olur psikolojisi bozulur ileride altına yapar yahu çocuk kimin umurunda
Birazdan sevişmeye başlarlar bile. Ben oğlum 40 gunlukken biri bagirdigi için çok korkup irkildim, anneannem korkulu sütü çocuğuna verme dedi biraz akittirdi. Millet bağırıp çağırıyor değişik ?

Abla lütfen boşan, ben 18 yaşındayım. Babam bugün yine anneme şiddet uyguladı. Asla düzelir bilmem ne diye bekleme, geçmiyor azalmıyor asla. Aksine artarak çoğalıyor. Her gün ölmek için gün sayıyorum bu evde. Kendin için yapmıyorsan bile lütfen o bebek için bırak o adamı. Dünya üstünde hiç bir bebek benim gibi şiddet içinde buyumemeli. Şimdi sana kalkan o el, ilerde bebeğine de kalkar eminim. Bebeğin için yap bunu lütfen, babasız büyüyebilir ama ruhu yara bere içindeyken yasayamaz

Kriz anlarında öfkeleniyor asla normal tartışamıyoruz mutlaka küfür ediyor bağırıyor eğer bende karşılık verirsem vurmaya yelteniyor.
Biri öfkeli iken karşıdaki karşılık vermez hatta evi biri terkeder dışarı gider ki kişi yalnız kalsın he döndüğünde hâlâ öfkesi geçmemişse tedavi olması gerekir tedavi de olmuyorsa o kişiden ayrılınır. Öfke kontrol bozukluğudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…