Esim senle evlenecegime keske eski kiz arkadaşımla evlenseydim dedi.

Ayrilik kelimesi bir kez kullanilmali. O kelime agizdan cikinca da uygulanmali. Yoksa bosanalim deyip bosanmazsaniz adamlar bosanmaya cesareti yok diye ezip sindirme politikasina girerler. Kizim icin ayrilmayalim ben raziyim diyerek koleligi secmissiniz. Es olmayi degil. Bundan sonra dovsen de sovsen de ben gidemem mesajini adamin kafasina koymussunuz.
Yatak ayirma, kusme ile problemler cozulmez. Erkekler bundan anlamaz. Iletisimle cozmelisiniz. Aile terapistine gidin. Iletisiminiz kopmus.

Kızınız için çok iyi bir babaymış gerçekten.
Ev işlerini kadın işi zannederek karşıdakini temizlik konusuyla vurmaya çalışan ideal bir baba kendisi.
Eşine instagram yüzünden "aptal" diyen bir insan, kızınız için mükemmel bir örnek gerçekten.
Üstüne daha da yaralayıcı sözler...
Kızınız belki bunlara şahit olmadı ama eminim birçok şeye şahit olmuştur bu yaşa kadar.

Yarın kızınız saçma sapan bir adamla sevgili olup evlenmek istediğinde ona resmettiğiniz ideal kadın-erkek ilişkisini hatırlayıp onu suçlamayın ama olur mu?

Boşanmak istemiyorsanız boşanmayın ama kızınızı bahane etmeyin.

Mesleki zorunluluk. Hiç bir şeye benzemeyen ifadeleri anlayıp düzenlemeye çalışırken gelişmişim.

İyi bir baba olsa kızının annesine bunları demezdi...Bu ailede yetişecek çocuğu düşünün önce derim.

Kırgınlığı ifade etmenin farklı yolu var.
Ve siz en yanlış yolu seçmişsiniz.
Acı konuşup acı işitmişsiniz.

Neyse neden yaptınız diyemem.
Haklı ve kırgınsam benim dilim de zehir saçar maalesef :S
Sakin kalabilmek büyük hüner..

Ben hicbir sey anlamadim. Ama son parafi anladim. Kizim icin devam edelim demissiniz. Cok gereksiz olmus bir de basliktan eski sevgilimle evlenseydim keske demis.. e git evlen deseydin. Kïzım icin devam edelim nedir yahu?

Bir gün 80 ve 82 yaşında olan bir çift boşanmaya gelmişler hakimin karşısına. Hakim demiş bu saatten sonra bosanilir mı 60 küsur yıllık evlisiniz demiş. Çift de: Biz boşanmaya çoktan karar verdik ama çocukların psikolojisi bozulmasın diye olmelerini bekledik demiş... Tabii bu bir fıkra ama niye böyle bir fıkra yazmışlar belli... Mutlu çocuk.mutlu Anne ile büyür.

Çok anlayamadım
Kim kime ne söylemiş?
Kayınbabanın bu denklemde ne işi var?
Eşinizin eski sevgilisi ile ilgili detayları nasıl bu kadar biliyorsunuz?
Bin tane soru
Eşiniz tam bir hödük
Ev işini kadın işi görüp dört dörtlük yemek temizlik hizmetçisi arayan bir adam
Sizde bayağı pasifsiniz

kızıma iyi baba demişsiniz de boşanınca nikah bitiyor babalık değil yine iyi baba olmaya devam eder... evlat için bile kendi onurundan gururundan taviz vermemelisin

Oyle bir lafin ustune o sekilde cevap vermesi bana gore cok normal.
Aile terapistine mi gitseniz acaba?

Eşinizle de mi böyle iletişim kuruyosunuz? Yazdığınız çoğu şeyi anlamadım.
Anladigim kadarıyla eski sevgilisinden örnek vermissiniz. Burda suç sizde bana kalırsa. Bitmiş gitmiş şeyler hakkında neden hala konuşuyorsunuz

Bosanamayacaksaniz boşanma lafını hic ağzınıza almayın. Bosancam deyip sonra da gidip vazgeçtim deyince kendinizi kötü duruma düşürüyorsunuz.

Eşiniz sizi sevmiyor ya da çok kötü bir dönemden geçip size sarıyor, sataşıyor. Masanın ayaklarındaki toz dikkatini çektiyse gerçekten işiniz var. İşaret parmağını kaldırıp yakında dolaşır bütün evi. Arar en ufak toz zerreciğini yine kızar size. Yeterki canı size bağırmak istesin. Yakında hemşire olacaksınız madem az sıkın dişinizi işe başladıktan sonra ister boşanın ister kendi kazancınızla tutun bir kadın görsün bütün evin işini. Yoksa zaten eşiniz çalışmanıza bile izin vermeyebilir, bu şartlarda. Ki çalışsanız bile bu adamla hafta sonu eften püften sebeplerle yine kavga edecek; eğer temizlik olmazsa çocuğa bakamıyorsun diyecek yine azarlayacak sizi. Çünkü bunların hepsi sizin işiniz, vazifeniz eşinizin gözünde. Çalışınca bi şey değişeceğini sanmıyorum ama işe girin bakalım neler olacak?
Not: Geçmişte nasıl bir tramva yaşadınız bilemeyeceğim ama eski kız arkadaş adı üstünde eski ve hak ettiği gibi mazinin tozlu sayfalarımda kalmalı. Isıtıp ısıtıp gündeme getirmeyin gördüğünüz gibi siz zararlı çıkarsınız.

Karışık bir paragraf olmuş düzenleyin derim, aslında siz biraz o lafa zemin hazırlar gibi eski sevgilisini örnek göstermişsiniz

Bosaninca cocuklar babasiz kalmiyor bilin isterim. Ilgili baba her turlu ilgileniyor. Bence kendinize bu haksizligi yapmayin. Ya adam akilli bir aile olun sevmeye calisin yataklari birlestirin ve sizde mhtlu olun ya da yol yakinken donun. Ayni evde iki yabanci gibi dahasi kanli bicakli hayat gecmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…