- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 50
- Konu Sahibi sultannazik
-
Tek anladığım kocanın keşke eski kız arkadaşımla evlenseydim demiş. Neden demiş niçin demiş ne zaman demiş?
Hiç birşey anlamadım.
Eşi titiz ve mükemmeliyetçi bir adam anladığım kadarıyla. İş yerindeki mükemmellik evde de olsun istiyormuş. Kadın temizlemiş ama masanın ayağı kirli kalmış, eşi onu temizlemiş kızgınlıkla. Konu sahibi de ben boş durmuyorum okul bitirdim hemşire olacağım eskisi kadar vaktim yok diyor. Eski sevgili konusu da evliliğin ilk dönemlerinde eşinin ailesi nedeniyle gündeme gelmiş. Şimdi empati yapsın diye söylemiş ama yanlış bir yöntem seçmiş.Tabağı yıkamadı, evi temizlemedi diye demiş sanırım. Gerçi konu sahibi de temizlemişmiş ama kocası babasının gazına gelip temizlemedin demiş. Sanırım böyle bişeyler.
Eşi titiz ve mükemmeliyetçi bir adam anladığım kadarıyla. İş yerindeki mükemmellik evde de olsun istiyormuş. Kadın temizlemiş ama masanın ayağı kirli kalmış, eşi onu temizlemiş kızgınlıkla. Konu sahibi de ben boş durmuyorum okul bitirdim hemşire olacağım eskisi kadar vaktim yok diyor. Eski sevgili konusu da evliliğin ilk dönemlerinde eşinin ailesi nedeniyle gündeme gelmiş. Şimdi empati yapsın diye söylemiş ama yanlış bir yöntem seçmiş.
Konu sahibi siz de yanlışsınız eşiniz de. Oturup konuşulması gereken çok şeyiniz var eşinizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?