eşim "sana bakarım işten çık" diyemedi :'(

canım kuzum balım islam dini katı kuralı olan din değil mi? islam dinine göre namusunla çalışmak nedir? hani senın bahs ettıgın?
islam dini bi baktıgın erkeğe bir daha donup bakmayı zına saymış.1 tek saç telını yedı erkekle zına günahı saymış?
müşteriyi karşılamıyoz mu tokalaşmıyoz mu? erkeklerle aynı ofisi paylaşmıyoz mu?
kadın sesinin parfum kokusunun ayakkabı topugunun sesine kadar ilgi çeken herşey HARAM iken sen hangi namuslu işten bahs ediyon.
böyle bi fetva mı var.çalışın ama içininz temızse sorun yok diye bişey mi var.
islam dini net kesin ve katı
bunu kastediyorum.uygularız uygulamayız o bizim tercihimiz poff

konu yine kadın çalışmalı mı- çalışmamalı mı noktasına gelip takılmış herkesin kendi yaşantısı, inancı, görüşü, yetiştirilişi falan falan da.. bir nokta var beni benden alıyor.. "çalışan anne ile çalışmayan annenin çocuğuna bakması bir mi?" diyen ulvi üyeler.. yaw he he, baksanıza bu güne kadar ne bilim adamları, ne dahiler çıktı güzide ülkemizden, şimdi çıkmamasının sebebi hep çalışan anneler

Buna detaylı yorum yapmak istemiyorum ama demeden de kapatmayacağım bunu siz dini nereden öğreniyorsunuz? Kaç yerden kaç şey okudunuz? Nerede yazıyor bunların günah olduğu?
Hangi din olursa olsun inanmadan önce okumak ve araştırmak lazım. Zira kulaktan dolma şeylere talim etmek gerekir. Sözüm meclisten dışarı.

ben çalışmamaktan yana değilim elbette sağlığın yerindeyse ve istiyorsan çalışmalısın.bende elime para geçmesinden memnunum.ama sorun o değilki yani bi kavga oldu bugün anlatamıyorum işte işyerinde resmen patronumla kavga ettim ama öyle böyle değil.ve ben eşime o an o mesajı yazdım.bana sadece sakin ol aşkım akşam konuşup hallederiz deseydi emin olun ne buraya yazıp milletin canını sıkardım nede kendim üzülürdüm.bugün olan bişey değil ben eşimden hiçbir zaman destek görmüyorum ki ???

hayır tam tersi ağlamak istiyorum hatırladıkça gerçekten erkekler annemiz gibi olmuyormuş

eşinizden destek görmüyorsanız elbette kötü.
insanın çalıştıgı yerde huzursuz olması da ona keza kötüdür anlıyorum ama patrona kızıp tamamen çalışmamak yerine yeni bir iş bulmak özellikle sizin için cok yerinde olur.
o tüp bebek parası kolay ödenmiyor genelde. eşiniz cok iyi bir maaş almıyorsa tüp bebeği karşılarken bu günden daha çok canınız sıkılabilir.. ha eğer maaşı iyiyse o zaman çalışmamanız doğaldır.

Son düzenleme:
tedavilerin en başından en sonuna doğuma kadar bütün denemeler dahil
bir daire parası ve ciddiyim bu konuda

kız sen nerden biliyon bunu ben bi kere yaptırdım ilaç muayene herşey dahil 3,000 ödedim yani..ve bu seferki raporlu olacak 2000 lira tutacak..

elmayracım haklısın ama eğer borç yoksa kadında çalışmak istemiyorsa erkek bunu anlamalı evine bakmalı yani

Artik bu devirde erkekte, kadinda evde kalma lüksü yok. Ha, agir bir depresyon, bir hastalik geçirir neyse, fakat sapasaglam genç insanlar çalismalilar diye düsünüyorum. Hayat sadece borçtan ibaret degil canim. Gelecegi yatirim yapilmali. Cocuk ilerde okula gitçek, en iyi okullar için yatirim yapilmali. Yada ev alincak diye yatirim yapilmali,.. Zaten bu devirde tek maas ile geçinmek çok zor birsey.

Gerçekten genç insanlarin bu kadin olsun, erkek olsun, yan gelip yatma isteklerini çok ayip buluyorum. Benim annem babam, bu yasta halen çalisiyorlar, yani gençler niye çalismasinlar? Simdi çalismasalar ilerde ne yapacaklar? Sonrada çoçuklarindan maddi destek beklerler emiklilik yetmiyor diye, bu daha mi iyi?

Ben sana bakarım dese benim daha çok gururum kırılırdı şahsen.
Ben şu an çalışmıyorum, ama çalışmayı çok istiyorum.
Tabi sizin iş ortamınız da tetiklemiş, sevmemişsiniz işinizi. Buna diyecek bişeyim yok.
Ama eşinize bana bak deme gibi bi hakkınız yok bence :26: Tüm yük erkeklerin omzundayken inanın ki çok zor bazı şeyler. Şu an evde her şeyi eşim karşılıyor. Ah diyorum keşke ben de çalışsam da bu kadar beli bükülmese
Daha iyi bir iş bulsanız belki çalışmayı siz kendiniz isteyeceksiniz
Her şey gönlünüzce olur inşallah...

Sımdı anladıgım kadar suanda calıstıgın yerde mutsuzsun ve esınden senı anlayan senı desteklyen bı tavır beklemişsin oda olmamıs. Çıkıyorum de nabacak zorla silah zorunlamı göndercek işe çalışma o sırada baska bir iş ara canım. Ben mesela bebegimi bırakmak istemiyorum ama calıstıgım yeri seviyorum iş arkadaslarım cokiyi habire cagırıyolar beni amaönceki işyerim olsa bi dk dşünmezdim yani

E güzel arkadaşım o zaman kendini yanlış ifade ettin
Bana bakmaya mecbur demekle, bana biraz destek verseydi demek farklı algılar yaratıyor insanlarda
Belli ki eşin düşüncesiz davranmış, biraz nazlanmaya ihtiyaç duyduğun bir an mış
Ona durumu güzellikle izah edersen anlayacaktır
Ama eşinden hiç destek görmediğini yazmışsın, o zaman başka sorunlar da var. Umarım güzellikle halledersiniz, Allah yuvanızda huzur nasip etsin

KURAN-I KERİMDE GEÇEN nur suresinin 24üncü ayetınden başla 31e kadar oku
başka bişey demiyorum by

sorun o değilki hayatım destek görememem.aslında tek konu baz alınıp yazıldı ben 2 senedir ne yaşadıysam bu şekilde olmuştur bugünde işyermdeki kavga tuz biber oldu

beni tanıyan tanıyor canım

eski konular icin de gercek olmama ihtimalini dusunuyordum cunku bir insanın her actıgı olay olur mu.... eger boyle ise ya faketir ya da gercekten hayatında duzgun gitmeyen birseyler vardır gorusundeyim.

neyse 30a yakın sayfada sorununuzu cozebilecegine inanıyorum, gercekse de dilerim esinizle mutlu mesut bir hayatınız olur... iyi gunler.

Güzelimm ama sen hep böyle gülecek misin?
Burda millet okadar yorum yapıyor, nerde polemikli cewaplar verilmesi
gereken şey warsa bir tek ona yorum yapıyosun..
Ozaman neden açtın konu, madem cewap wermeyeceksen..

neden cevap vermiyorum biliyormusun zaten işyerindekilerle şu an mesafeliyim eşimle küsüm birde burdaki görüşlere birşey yazar karşılıklı atışma şeklini alırsa akşam eşimle kavga ederim diye böyle bi yol çizdim yani yanlış anlamayın herkesin görüşüne açığım çoğunuzada normal bir zamanda hak verirdim ama bugün duygularımdan ötürü kusura bakmayın lütfen.

hemde çok duygusal davrandım eşimde sağolsun altta kalmaz öyle oldu işte

Açıkçası eşim bana 'çalışma, ben sana bakarım' dese daha çok şevklenirdim. Bu durum gururumu kırmazdı.
Eşim benim yorulmamı istemiyor ama gene de çalışmak istiyorum diye devam ederdim.
Buradaki durum ise farklı, eşi onu çalışmaya zorluyor bu durum bence onur kırıcı.
Bu konuda ona katılıyorum.
Çalışan kadın olmak hele ki evli olmak daha da zor.
Sorumluluklar kat be kat daha fazla.
Hele ki Türk toplumunu göz önüne alırsak hayat müşterek durumlarına ben katılmıyorum. Kadının hele ki çalışıyorsa sorumluluğu çok daha fazla.
Bugün siz evli bir kadınla konuşuyorken, eşin sana yardım ediyor mu sorusunu soruyorsunuz. Bu ne demek? Demek ki evin sorumluluğu da Türk toplumunda kadına ait.
Yani hayat müşterek ise madem, neden bir kişi olsun 'ben eşime ev toplamada yardım ediyorum.' demiyor?
Neden ev düzeni, çocuk bakımı vs vs vs kadına ait?
Toplama vurduğunuzda çıkan tablo gösteriyor ki evlilikte çalışan kadının rolü çok ağır.
Kimse çalışmak istemiyor diye neden istemiyorsun diyemeyiz.
Tercih meselesi...

ben zaten hemen internetten iş ilanlarına baktım.yani amacım ondan destek görmekti sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…