- 15 Aralık 2012
- 1.214
- 415
Can
canım sen bu forumu takip ediyosundur bi çok konuda eşim benimle ilgilenmiyor vs gibi konu açan kadınların sıkıntısı eşinin üzerine Fazla düşmek ,tabikide herkes sevgisini ilgisini göstermeli fakat birbiriniz dışında olan iletişimleri kaybetmeden bak eşin pskolojik sorunun olduğunu dile getirmiş çünki büyük ihtimalle eşine senden başka kimseyle konuşmak vakit geçirmek hoşuma gitmiyor diye anlattın. Ona başkalarıylada güzel vakit geçirdiğini o olmadanda insanlarla güzel muhabbet edebileceğini göstermen lazım çünki bu gerçekten can sıkıcı bişey ki özellikle bi erkek içinÖncelikle hepinize teşekkür ederim ancak konuya şöyle bir açıklık getireyim İçimde bir tezatlık veya iki yüzlülük gibi bir durum yok. konu yazımı tekrar tekrar okudum ve böyle bir anlam çıkartmanıza hak verdim(yanlış anlamanıza neden olacak ifadeler kullanmışım) sonuçta orada kendimi ne kadar ifade ettiysem Okadar beni yorumlayabiliyorsunuz:)
Durum şöyle ki ben insanları, arkadaşlarımı seviyorum ancak eşimi ve eşimin muhabbetlerini çok daha fazla seviyorum bu nedenle eşimin dışında birisiyle muhabbet etmekten çok çabuk sıkılıyorum keyif alamıyorum konular çok boş geliyor maksimum yarım saat sonra sıkılmış oluyorum ve sahte gülücüklerle orada olmaktan keyif alıyormuş gibi davranmak zorunda kalıyorum ve bunu yapmak kendimi sahte hissetmeme yol açıyor. insanlara tahammül seviyem çok ama çok düşük. Arkadaşlarımla yeni bir şeyler deneyimleneceğim zaman(yemek,sergi,müze,konferans,yada en basiti yeni bir film) onu eşimle yapmak istiyorum o anımı onunla paylaşmak istiyorum. Eşime çok değer veriyorum hayatımın her anına girsin istiyorum bu nedenle arkadaşlarımı hep erteliyorum onlardan kaçıyorum ancak ciddi manada artık bu durumu aşmak istiyorum arkadaşlarımın yada ailemin sadece sıkıntılarında yanında olup onlara destek vermek değil keyifli Zaman geçirmek istiyorum onların yanında sıkılmamak istiyorum ama ne kadar çabalayıp denediysem hep sıkıldım ve kaçmak istedim