Eşim Pis olduğumu düşünüyor

Ooo biraz okudum da sizin eşiniz temizlik düzen hastası. Söz ne yaparsanız yapın ona yetmez ki. Tedavi olması lazım .

Siz düzeninizden memnunsanız bırakın olduğu gibi kalsın. İki günde bir ev mi temizlenir ayrıca bence çok sık. Ben evi haftada bir, tuvaletleri 3 günde bir temizleyip tozunu alıyorum. Ocağı ve tezgahı bir tek günlük temizliyorum.

Neee iki gün de bir mi ben şok

Bence sen kendin yapmalısın bak benim eşimde güya titizlik bana titizlik taslıyor du ilk aylar sonra ben dikkat etmeye başladım inanki buzdolabına mutfak dolaplarını kıldığım bölümleri 3 günde bir gözden geçiyorum döküyorum siliyorum kıyafetlerine dikkat ediyorum çekmecelerini şuan kendi pinti :) bence kendin için dikkat et eşin seni küçük düşrmesine izin verme sakın..

Canım benim eşim. De karışıyor dedim ki hem bi iş yapmıyorsun hem karışıyorsun seni ilgilendirmez dedim aynen benimde herşeye karışır ki ben dyzenliyim dır yani .sonra ben çalışan bir insanım ya yardim et ya da çeneni kapat gt başımdan dedim o günden beri bu işlere karışmıyor Allahtan

Duzen onemli gercekten.. Benim icin once duzen sonra temizlik.. Kullandiklarin olsun sadece hayatinda.. Fazlaliklari at. Dagit. ama hicbir seyden iki tane olmasin. Kullanmiyosan tabi.. Illa satilan kutulardan almak sart degil. Bazi urunlerim kutulari da şık olabiliyor. Goze cirkin gelmeyenleri duzenleyici olarak kullaniyorum. Her seyim yeri bellidir mesela. Esim şu nerde bu nerde diye sormaz.. Bilir yerini alir gelir.. Mesela igne bir tarafta iplik bir tarafta makas bir tarafta olmaz.. Birbiri ile baglantili seyler hep bir aradadir. Bir de mutfak tezgahimin uzerinde oyle ketıl. Fincan takimi. Cezve takimi.. Baharatliklar.. Yaglik vs. Olmaz. Bostur.. Instagramda duzen sayfalari var onlari takip etmeni oneririm. Fikir olur..

Bir kaç tanesinin ismini yazabilir misiniz acaba

Aslan burcu kendisi herşeyi çok bilir.
Benim eşim de Aslan burcu ve o da öyle sağlıkçıyım nöbetlerden döndüğümde evde halıları bile bulamadığım oluyordu yıkamaya veriyordu bir süredir işten ayrıldım ilk dönemlerde çok beklenti içerisindeydi ve sürekli çatışıyorduk ben de lisans tamamlıyorum Ve KPSS ye hazırlanıyorum.Tabi bir de sebepsiz infertilite var tüp bebek tedavisine başladım.Nerdeyse boşanacaktık takıntıları yüzünden Sonra normale döndü Hatta geçtiğimiz hafta özellikle mutfak masasının üzerini dağınık bıraktım hiçbir şey söylemedi.
Darısı başına

Edit: inatlaşma sorun daha da büyüyor

Inşallah ya valla artık sabrım kalmadı.Bende şuan elimi birşeye sürmüyorum bilinçli olarak ama düzelen birşeu yok.

Inşallah ya valla artık sabrım kalmadı.Bende şuan elimi birşeye sürmüyorum bilinçli olarak ama düzelen birşeu yok.
Bu şekilde davranmanız gerçekten yanlış ben de aynı şekilde tepki vermiştim çünkü dağınıklığım yoktu Ve rutin işlerimi hep yapıyordum. Hem kirli sepetinde çamaşır olmasın istiyordu hem de balkonum yok küçük odama çamaşır asıyorum orda çamaşır istemiyordu gerisini sen düşün

Aynen benim eşimde öyle herşeye bir kulp bulmakta üstüne yok

Cok haklisin.. Eltim oyle duzenli oyle temizdir ki.. Kaynimdan bunalmis kadin.. Isten gelince koltuktaki yastiklari kontrol ediyormus. Neden yamuk duruyormus! Olmuyor takintili adamla..

Aynen benim eşimde öyle herşeye bir kulp bulmakta üstüne yok
Benimki kulp bulmak değil de onun istediği gibi olmayınca içimden gelerek o işleri yapmadığımı söyliyordu.Yani severek yapmıyormuşum dolayısıyla onu da sevmediğim anlamını çıkarıyordu

Cok haklisin.. Eltim oyle duzenli oyle temizdir ki.. Kaynimdan bunalmis kadin.. Isten gelince koltuktaki yastiklari kontrol ediyormus. Neden yamuk duruyormus! Olmuyor takintili adamla..

Benim eşimde öyle parmağıyla toz var mı diye bakar.Bulaşık makinesinin içine bakar tabakları düzgün durulayıp koymuşmuyum diye , çekmecelere bakar düzenli mi diye bakar da bakar yani.

Yani hayretle okuyorum , adam "amuda kalkip ters yürü " dese " zitlasma adamla yap sende,hem amuda kalkmak önemli,ben tek elle kalkıyorum" diye öğüt verecekler var :)

Neden böyle birşey istediğini,bunun gereksiz olduğunu tartışmak yerine," koca ne istiyorsa onu yap" kafasindalar.

Yorumlari okumadim. Daginiklik icin sunu tavsiye edebilirim. Bir hafta sonu cekmecelerdeki dazlaliklari atip cekmece ve dolaplari duzeltin ve bundan sonra aldiginiz esyayi kullandiktan hemen sonra aldiginiz yere koyarsaniz cekmece ve dolaplar karismayacaktir. Duzenli olursaniz size de az is kalir. Boylece vaktinizi kendinize daha cok ayirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…