Evlenmeyeceğim insan tipi.
Az ye de hizmetçi tut diyeceksiniz, napacaksınız?
Ona hizmet etmeye evlendiyseniz devam edin arkasını toplamaya.
Konuşacak olan adam herşeye bir kulp bulur.Begenmiyorsa kendi yapsın,yapmiyorsa da çenesini tutsun bi zahmet.
temizlik konusunda okb olan bir bayanla evlenecektin de hatta evi temizler her gün üstüne seni domestosla yıkardı de.kendisi de takıntı derecesinde temizlik hastası mı?
Keşke öyle diyebilsem.Resmen hasta geçen sabah 5 te kalkıp buzdolabını temizlemiş mesela.
Tlc de okb hastalarinin programi var izlediniz mi bilmiyorum o ne yahu gunde 6-7 saat temizlik yapiyorlartemizlik konusunda okb olan bir bayanla evlenecektin de hatta evi temizler her gün üstüne seni domestosla yıkardı de.kendisi de takıntı derecesinde temizlik hastası mı?
biraz bakmıştım evet.sonra onları evlerini temizlemeyen insanlara yönlendiriyorlar böylecek temizlik heveslerini oradan alıyorlardı sanki?Tlc de okb hastalarinin programi var izlediniz mi bilmiyorum o ne yahu gunde 6-7 saat temizlik yapiyorlarmikrop kapmamak icin kimseye sarilmiyorlar
Sana şunu söyleyim.
1,5 aydır evde toz almadım.
Ütü yapmadım.
3 haftadır yerleri silmedim.
Üzgün müyüm. Hayır.
Bana kızdı mı. Hayır.
Buna hakkı var mı. Hayır.
Eşim yapabildiğini yaptı ben yapmadım.
Benden çok temizlik yapmıştır, bulaşık yıkamıştır, lavabo, tuvalet temizlemiştir.
Evleneceğiniz erkekleri hanım evlatlarından değil insan evlatlarından seçerseniz kimseye köle olmazsınız.