- 7 Haziran 2017
- 15
- 4
- 27
Evi ayiramiyorum kı ağırdan keşke çocukla oyun oynuyoruz her oyuncağını yikattirip öyle eline verdirirler çocuğu uyutucam . Göğsüme yasliyor başını . O zamanda git üzerini değiş sabahtan beri yemek yedim ettin o üstüne lavabo ya girdin git değiş diolar . Afedersiniz sanki tuvalette üzerime yapıyorum ya her neyse. Çocuğa yemek yedirecegim sıra illa ellerini çamaşır suyuyla yikattirirlar neymiş mikrop olurmuş . Oy oy kafayı yedim. Doğum anında bn ve benim gibi temizlik hastası çeken herkese dua edecegim .onceligim buSenin işinden benden de zor evde bir tane değil dört tane.Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ama bence üzme kendini bu kadar bak belin de fıtık olmuş.Yaptığını görmüyorsa yapma boşver.Eve ayırdığın vakti çocuğuna ayır.
Evi ayiramiyorum kı ağırdan keşke çocukla oyun oynuyoruz her oyuncağını yikattirip öyle eline verdirirler çocuğu uyutucam . Göğsüme yasliyor başını . O zamanda git üzerini değiş sabahtan beri yemek yedim ettin o üstüne lavabo ya girdin git değiş diolar . Afedersiniz sanki tuvalette üzerime yapıyorum ya her neyse. Çocuğa yemek yedirecegim sıra illa ellerini çamaşır suyuyla yikattirirlar neymiş mikrop olurmuş . Oy oy kafayı yedim. Doğum anında bn ve benim gibi temizlik hastası çeken herkese dua edecegim .onceligim bu
Benim buzdolabımın derindondurucusu çekmeceli. Ne zaman bişey çıkaracak olsam herşey birbirine karışır. Bikaç kez eşim dediki bu çekmece çok dağınık hiçbişey bulamıyorum. Dedimki aşkım çekmeceleri çıkarıp bi düzenlesen, sen iyi düzenliyosun. Bir güzel temizlettim düzelttirdim. Şimdi daha derli toplu :)
Canım derli toplu olunca kirli olması göze batmıyor. Aldığını yerine olduğu gibi koyarsan kötü durmaz. Zamanla Öğrenirsin hem daha çok yeni evlisin. Düzen zamanla kurulur.
Offf eşiniz titizse ve siz bunu bildiğinz halde öyle davranıyorsunuz çok büyük bi yanlış buzdolabına 2 haftada bir temizlemek ne demekbenim eşimde aynı eşin gibi takıntılı ilk aylar sıkntıların yaşadım ama şuan inanın eşim pinti olmuş ben titizdikkat edin buzdolabına iki günde bir dökün düzenleyin mutfak dolabı kiler de aynı şekilde bence bunlara dikkat ederseniz eşiniz size neden karışsın ve özelikle titizse daha çok dikkat etmelisin inşAllah iyi olursunuzKızlar Merhaba 6 aylık evliyim.eşimle çok sorunlarımız yok.Ancak Kendisi ev işlerine çok müdahale ediyor.3 tane ablası var annesi var tek erkek çocuk ,o yüzden çok ilgi ile büyümüş ve herşeyi ayağına getirmişler
Yaptığım hiçbir işi beğenmez , sürekli işime karışır. Ağzımla kuş tutsam yaranamam yani iyi bir şey de yapsam hep eksik bulur. Tamam bazı şeyler de hak veriyorum.Çok titiz bir insan olduğum söylenemez. Ama günlük Evimin işini aksatmam ,her gün evimi toparlarım en geç iki günde bir süpürürüm.Elimden her iş gelir, sadece benim sorunum düzensizi. Örneğin çekmecelerin çok dağınık, mutfak dolaplarım çok çabuk pisleniyor ,iki haftada bir buzdolabı temizlemek zorunda kalıyorum. Özellikle Mutfaktaki kilerim hiçbir şey bulamazsınız içinden bunları nasıl düzeltebilirim.
Çünkü artık bu sorun olmaya başladı.Bende yediremiyorum kendime hem bir şey bilmiyor, hem de çok karışıyor. Artık onun ağzına laf vermek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun siz nasıl programlıyorsunuz ev işlerini ?Teşekkür ederim şimdiden.
Ellerine sağlık ,diyip birde kahve isteseydin. ..Keşke öyle diyebilsem.Resmen hasta geçen sabah 5 te kalkıp buzdolabını temizlemiş mesela.
soyle doktora gitsinEvet hasta. Çünkü sadece bana karşı değil annesine , ablalarına karşıda böyle.
dağınıksın yaniKızlar Merhaba 6 aylık evliyim.eşimle çok sorunlarımız yok.Ancak Kendisi ev işlerine çok müdahale ediyor.3 tane ablası var annesi var tek erkek çocuk ,o yüzden çok ilgi ile büyümüş ve herşeyi ayağına getirmişler
Yaptığım hiçbir işi beğenmez , sürekli işime karışır. Ağzımla kuş tutsam yaranamam yani iyi bir şey de yapsam hep eksik bulur. Tamam bazı şeyler de hak veriyorum.Çok titiz bir insan olduğum söylenemez. Ama günlük Evimin işini aksatmam ,her gün evimi toparlarım en geç iki günde bir süpürürüm.Elimden her iş gelir, sadece benim sorunum düzensizi. Örneğin çekmecelerin çok dağınık, mutfak dolaplarım çok çabuk pisleniyor ,iki haftada bir buzdolabı temizlemek zorunda kalıyorum. Özellikle Mutfaktaki kilerim hiçbir şey bulamazsınız içinden bunları nasıl düzeltebilirim.
Çünkü artık bu sorun olmaya başladı.Bende yediremiyorum kendime hem bir şey bilmiyor, hem de çok karışıyor. Artık onun ağzına laf vermek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun siz nasıl programlıyorsunuz ev işlerini ?Teşekkür ederim şimdiden.
Kızlar Merhaba 6 aylık evliyim.eşimle çok sorunlarımız yok.Ancak Kendisi ev işlerine çok müdahale ediyor.3 tane ablası var annesi var tek erkek çocuk ,o yüzden çok ilgi ile büyümüş ve herşeyi ayağına getirmişler
Benim eşimin yedi ablası var.yedi kızdan sonra olmuş ve eşiniz gibi hiç işlere karışmaz.yani demem o ki ablaya anneye bakmıyo bu işler3 tane ablası var annesi var