- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
Canım seni sadece ben anlarım ben 6 senedir evliyim aynı anlattıklarını bende yaşıyorum ve asla eşin değişmicek bunu kabul et öncelikleKızlar Merhaba 6 aylık evliyim.eşimle çok sorunlarımız yok.Ancak Kendisi ev işlerine çok müdahale ediyor.3 tane ablası var annesi var tek erkek çocuk ,o yüzden çok ilgi ile büyümüş ve herşeyi ayağına getirmişler
Yaptığım hiçbir işi beğenmez , sürekli işime karışır. Ağzımla kuş tutsam yaranamam yani iyi bir şey de yapsam hep eksik bulur. Tamam bazı şeyler de hak veriyorum.Çok titiz bir insan olduğum söylenemez. Ama günlük Evimin işini aksatmam ,her gün evimi toparlarım en geç iki günde bir süpürürüm.Elimden her iş gelir, sadece benim sorunum düzensizi. Örneğin çekmecelerin çok dağınık, mutfak dolaplarım çok çabuk pisleniyor ,iki haftada bir buzdolabı temizlemek zorunda kalıyorum. Özellikle Mutfaktaki kilerim hiçbir şey bulamazsınız içinden bunları nasıl düzeltebilirim.
Çünkü artık bu sorun olmaya başladı.Bende yediremiyorum kendime hem bir şey bilmiyor, hem de çok karışıyor. Artık onun ağzına laf vermek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun siz nasıl programlıyorsunuz ev işlerini ?Teşekkür ederim şimdiden.
sen degişmeye baslicaksin yavaş yavaş onun istedigin biri olucaksin başka altarnetifin yok canım
Ben daha sonra tekrar yazarım sana şimdi musait değilim