Eşim Pis olduğumu düşünüyor

bence pis değil biraz dağınıksın.pis de ne demek sana düzgüncene anlatsa.ama anladığım kadarıyla sürekli kaynana gibi azarlama sana kendini kötü hissettirme modunda senin moralini bozup nasıl bir huzurlu evlilik hayatı istiyor anlamış değilim.

Herkes kadar dağınıklığım var benimde.Sonuçta bende insan olarak kendime vakit ayırmak istiyorum , hobilerim var onlarla ilgilenmek istiyorum.Ama artık bu durum bütün enerjimi aldı.

Aslında sorunum yapmama değil.Yaptığım halde eşimin bir şeyi beğenmemesi.
Ama emin misin iyi düşün bence pek öyle değil gibi çünkü dolapların filan karıştığını sende söylüyorsun . sen düzenliyorsan nasıl karışıyor dolaplar. Birde ne kadardır tanışıyorsunuz adamın böle olduğunu daha önce anlamadın mı ayrıca çalışıyor musun

Kendi yapsın cok istiyorsa.iki güne bir evi süpürecek enerjiyi bulan hemcinslerime de saygı duyuyorum.
o benim işte biz çok kirli bir şehirdeyiz hele yazın hergün yerleri vileda ile siliyordum ve yerlere kömür dökmüş gibi simsiyah oluyordu. Halılar beyaz gelde yapma mecbur

ona yaranmak için yapmayı bırakacak bir kere . bu temizlik düzen işini kadınlar kendileri için yapmalılar. Bir kere evin nasıl karıştığını anlaması lazım konu sahinin onu anlayamamış ki canım.
ay canım neydi nasıldı diyemeden sorun icat eden erkek çeşidi bol.bana da evde ölüm geliyor.iş yapmak bir türlü kendim için yapamıyorum.
özenemiyorum evime
kocam yaptıkları ile evimden soğuttu.
buraya yazsam destan olur
psikiyatra gitmek istiyorum
fakat doğurunca gideceğim gibi bipolar hastalığı da geçirmiştim evlenmeden önce...

Ama emin misin iyi düşün bence pek öyle değil gibi çünkü dolapların filan karıştığını sende söylüyorsun . sen düzenliyorsan nasıl karışıyor dolaplar. Birde ne kadardır tanışıyorsunuz adamın böle olduğunu daha önce anlamadın mı ayrıca çalışıyor musun

Herkesin dolabı karışıyor.Sonuçta 24 saat düzen peşinde koşamam.Eşim o düzensiz anları yakalama peşinde ben bu yüzden yardım istedim.Sonuçta hepimiz temizlikten bir haber değiliz.3 aydır çalışmıyorum ama iş görüşmelerine gidiyorum.Ayrıca sürekli misafirin oluyor onlarla uğraşıyorum.3 Ay öncesine kadar da çok yoğun çalışan bir insandım.Şuanda da evden bir kaç iş yapmaya çalışıyorum.Bütün vaktimi ev işlerine ayırmamı bekliyor ama onu da ben yapamam

Herkes kadar dağınıklığım var benimde.Sonuçta bende insan olarak kendime vakit ayırmak istiyorum , hobilerim var onlarla ilgilenmek istiyorum.Ama artık bu durum bütün enerjimi aldı.
anlıyorum seni kim olsa böyle düşünür.sürekli gerginlik sürekli anlamsız azarlanmak memnun edilemeyen insanlar insanın enerjisini bitirir.ne ara aşkım canımdan pise kirliye geçmiş bu adam ya

ay canım neydi nasıldı diyemeden sorun icat eden erkek çeşidi bol.bana da evde ölüm geliyor.iş yapmak bir türlü kendim için yapamıyorum.
özenemiyorum evime
kocam yaptıkları ile evimden soğuttu.
buraya yazsam destan olur
psikiyatra gitmek istiyorum
fakat doğurunca gideceğim gibi bipolar hastalığı da geçirmiştim evlenmeden önce...
senin başka sorunların var canım işte o yüzden bence. Ben ev temiz olunca mutlu oluyorum daha rahat oturuyorz evde inan . Birazda kişilik meselesi burada bunu anladım

İşte aile yapılarımızın ne kadar çifte standartlı olduğunun kanıtı. Erkek çocuğunun ayağına getiriliyor her şey, kız çocuğuna da erkek çocuğuna hizmet ettiriliyor. Adamı düzenleyip fabrika ayarlarından çıkaracaksınız evi değil.

senin başka sorunların var canım işte o yüzden bence. Ben ev temiz olunca mutlu oluyorum daha rahat oturuyorz evde inan . Birazda kişilik meselesi burada bunu anladım
bende evet ve kocamda köstek oluyor kendimce ancak bu kadar düzelebildim.inşallah daha iyi olacağım.

anlıyorum seni kim olsa böyle düşünür.sürekli gerginlik sürekli anlamsız azarlanmak memnun edilemeyen insanlar insanın enerjisini bitirir.ne ara aşkım canımdan pise kirliye geçmiş bu adam ya

Aynen öyle
İşte aile yapılarımızın ne kadar çifte standartlı olduğunun kanıtı. Erkek çocuğunun ayağına getiriliyor her şey, kız çocuğuna da erkek çocuğuna hizmet ettiriliyor. Adamı düzenleyip fabrika ayarlarından çıkaracaksınız evi değil.

Onu nasıl yapabilirim.Ne desem ne yapsam aynı ne yazık ki.

evet size hak veriyorum hatta bu ayarda bir bayanla evlense dahi utanmadan kusur icat edip ayrılan aldatanlar oluyor.

Herkesin dolabı karışıyor.Sonuçta 24 saat düzen peşinde koşamam.Eşim o düzensiz anları yakalama peşinde ben bu yüzden yardım istedim.Sonuçta hepimiz temizlikten bir haber değiliz.3 aydır çalışmıyorum ama iş görüşmelerine gidiyorum.Ayrıca sürekli misafirin oluyor onlarla uğraşıyorum.3 Ay öncesine kadar da çok yoğun çalışan bir insandım.Şuanda da evden bir kaç iş yapmaya çalışıyorum.Bütün vaktimi ev işlerine ayırmamı bekliyor ama onu da ben yapamam
Sen elinden geleni yapıyorsan yapılacak bişey kalmamıştır . Geçen bir arkadaşıma söyledim aynı şeyi sanada yazıyorum ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Ben hiç böyle dur şu dolabı yerleştiriyim demiyorum böyle uzun uzun başında durup o işi yapmıyorum .Mesela bir çamaşırı çekmeceye koyacağım ya onu o an düzgün ve yerine doğru şekilde koyup orada bir karışıklık varsa direk düzeltiyorum ve damlaya damlaya göl olmuyor

Benim sevgilim de benim pis olduğumu düşünüyor
Ki haklı da, öyle çok titiz biri değilimdir. Hele onun gibi aşırı hijyenik -aşiri bakımlı bir insanın yanında hepten göze batiyorum.
Ben de kendimi hirpalamaktansa 'ben buyum,işine gelirse' modundayim.
Hatta Türkçe saymayı öğretirken DÖRT kelimesini 'DIRTY -yani benden aklında kalsin' diye ogrettim.:21:
Pis insanla yaşamak zor da temiz titiz insanla yaşamak çok mu kolay sanki?

Benim sevgilim de benim pis olduğumu düşünüyor
Ki haklı da, öyle çok titiz biri değilimdir. Hele onun gibi aşırı hijyenik -aşiri bakımlı bir insanın yanında hepten göze batiyorum.
Ben de kendimi hirpalamaktansa 'ben buyum,işine gelirse' modundayim.
Hatta Türkçe saymayı öğretirken DÖRT kelimesini 'DIRTY -yani benden aklında kalsin' diye ogrettim.:21:
Pis insanla yaşamak zor da temiz titiz insanla yaşamak çok mu kolay sanki?

Kesinlikle katılıyorum.Böyle hasta insanla yaşamak daha zor.

Kızlar Merhaba 6 aylık evliyim.eşimle çok sorunlarımız yok.Ancak Kendisi ev işlerine çok müdahale ediyor.3 tane ablası var annesi var tek erkek çocuk ,o yüzden çok ilgi ile büyümüş ve herşeyi ayağına getirmişler

Yaptığım hiçbir işi beğenmez , sürekli işime karışır. Ağzımla kuş tutsam yaranamam yani iyi bir şey de yapsam hep eksik bulur. Tamam bazı şeyler de hak veriyorum.Çok titiz bir insan olduğum söylenemez. Ama günlük Evimin işini aksatmam ,her gün evimi toparlarım en geç iki günde bir süpürürüm.Elimden her iş gelir, sadece benim sorunum düzensizi. Örneğin çekmecelerin çok dağınık, mutfak dolaplarım çok çabuk pisleniyor ,iki haftada bir buzdolabı temizlemek zorunda kalıyorum. Özellikle Mutfaktaki kilerim hiçbir şey bulamazsınız içinden bunları nasıl düzeltebilirim.

Çünkü artık bu sorun olmaya başladı.Bende yediremiyorum kendime hem bir şey bilmiyor, hem de çok karışıyor. Artık onun ağzına laf vermek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun siz nasıl programlıyorsunuz ev işlerini ?Teşekkür ederim şimdiden.

Çocuk olmayan evde 2. Paragraftaki kısım nasıl olabiliyor hayret ediyorum. Bence kesinlikle abartıyorsunuzdur.

Ben de aşırı dağınığım ve toplamayı da beceremiyorum. Fazla eşyaları da atmaya kıyamıyorum. Düzenleyici de alsam düzeni oturtamıyorum...

Aç internetten ev düzenleyiciler var bak aklın hayalin durur neler olduğuna.
İnternetten alamazsan ikea koçtaş falan dolu zaten.
Mutfak bi kere hep kirlenir kirlenecek en normal yer.
Benimde kilerim karışıyor hep ama düzen isterim mutlaka eşime dokundurmuyorum bile bişey arama ben vercem karışma düzenime diye :)
Mesela büyüük kavanozlarım var bakliyatlar hep içinde, pirinç makarna.. hepsi. Öyle açılmış poşette bişey bulamazsın.
Büyük dondurma kutularını mesela kullan ben içinde puding hazır makarna sosları işte ne bileyim vanilya kabartma tozu falan koydum.
Rafların nasıl bilmiyorum tencereler için ayrı askılar, tabaklar için ayrı raf içi raf veya düzenleyiciler oluyor.
Bardakları raf düzenleyici ile üstüste koyabiliyorsun mesela hem düzenli oluyor hem yerden kazanıyorsun.
İkeada böyle bezden kutular var havluları içine koyabilrsin kendi makyaj malzemelerini falan koyabilirsin ben hem çekmecelerimde hem banyo dolabının içinde kullanıyorum.
Sizde daha rahat edersiniz hem bunu eşiniz için yapın demiyorum.
Ev temiz olsa da dağınıklık görsel olarak yoruyor beni sevmiyorum.

Yoksa paşa kendini bişey zannediyor ama kendi toplasın o zaman beğenmiyorsa.
Valla ay şurayı pis bırakmışsın yok burası olmamış falan diyorsa ben bu kadar yapabiliyorum gerisini kendin yap de çık.

Çocuk olmayan evde 2. Paragraftaki kısım nasıl olabiliyor hayret ediyorum. Bence kesinlikle abartıyorsunuzdur.

Çocuğum yok.Ama eşimin arkadaşları gelir ailesi gelir.Hafta da iki gün evimde misafir var.Çoğunluklada yemeğe geliyorlar.Hiç çaya geleni görmedim.

X