yapma büyüsün dünyanın 8. harikası mı bu ?yapsan bile yaranacağını sanmiyorum nedense.
Zaten yaranamıyorum. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapma büyüsün dünyanın 8. harikası mı bu ?yapsan bile yaranacağını sanmiyorum nedense.
Böyle olduğunu bilseydim gerçekten evlenmezdim.Parmağıyla rafların tozunu kontrol eden biri artık bende huzursuz ve kendimi eksik hissetmeye başladım.O böyle yaptıkça daha çok yapasım kaçıyor.Içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.
en azından yapmadım da yaranamadım dersin yapıpta yaranamadığında emeğine üzülürsün.Zaten yaranamıyorum. :)
bir kere yapsın bakalım daha önce denemedi dimi ee nasıl anlayacak yaranıp yaranmadığınıyapma büyüsün dünyanın 8. harikası mı bu ?yapsan bile yaranacağını sanmiyorum nedense.
Bende dolaplarımın filan düzgün olmasını istiyorum açıkcası görümcemlere kv filan gidince böyle şoka giriyorum gardıropları dolapları filan karışık cidden hoş olmuyor. Bak dolap düzenleyicileri var koçtaş ve ikea da onlardan alabilirsin . Sonra aldığını aldık yere koyarsan hiç bir yer karışmaz. Sonra buzdolabına gelince herşeyin yüzünü silerek koyarsan ve anında gördüğün leke kir vs silersen orasıda hemen hemen kirlenmez aklıma gelenler şuan bunlar konuyu takipteyim bende
aldığını yerine koyarsan neden karışsın ki durduk yere tabiki karışmazDeniycem söylediklerini inşallah düzenli kalır.
bu kadar çok karışmamasını söyleyin.
Şuan ona inat hiçbirşey yapmıyorum.Ama işe yaramıyor daha çok sorun büyüyor.Bir çözüm yolu bulabilmiş değilim.
aldığını yerine koyarsan neden karışsın ki durduk yere tabiki karışmaz
konu sahibi denemiş ki artık bunalma derecesine gelmiş.yoksa yaptığında görülse ve gerginlik bitse idi.konu uzamazdı.bir kere yapsın bakalım daha önce denemedi dimi ee nasıl anlayacak yaranıp yaranmadığını
Çözüm yolu,daha fazla daha fazla temizlik,daha fazla düzen,daha fazla dikkat değil.
Çözüm kocanın kafasının değişmesi,degismeyecekse de seni kirmamasi gerektiğinin farkına varması.
Sorun varsın büyüsün,patlama noktasında sen de patla.Resti çek.Bu adamların karsisinda miymiy durmayin gözünüzü seveyim...Hemde 2.universiteni okuyormuşsun ne güzel.Daha bilinçli olman daha dik durman lazım. Böyle ömür geçmez valla.
konu sahibi denemiş ki artık bunalma derecesine gelmiş.yoksa yaptığında görülse ve gerginlik bitse idi.konu uzamazdı.
tabikide o yüzden karışıyor yoksa gökten birşey gelip sizin evi karıştıracak değil öyle değil mi ocağı fırını her yemek yaptıktan sonra güzelce deterjanla silmelisin. dolapları da bir leke görünce hemen sil . Benim dolaplarımda sürekli parmak izi kalıyor hergün elimde bez siliyorum mecbur yoksa benimkide kirlenirIşte aldığımı yerine mi koymuyorum niye öyle oluyor anlamıyorum.Özellikle mutfağım çok kirleniyor.
adamın bir şeyi onaylama derecesi de kayıp. sürekli onaylamayan bir insan nasıl memnun olur ki?artık azarlaması hobiye dönüşmez mi?bir kere yapsın bakalım daha önce denemedi dimi ee nasıl anlayacak yaranıp yaranmadığını
bence pis değil biraz dağınıksın.pis de ne demek sana düzgüncene anlatsa.ama anladığım kadarıyla sürekli kaynana gibi azarlama sana kendini kötü hissettirme modunda senin moralini bozup nasıl bir huzurlu evlilik hayatı istiyor anlamış değilim.Denedim tabi ki denemezmiyim.Ama şuan yapmamayı deniyorum inşallah bu işe yarar.Bu da yaramazsa bir C planımda yok.
tabikide o yüzden karışıyor yoksa gökten birşey gelip sizin evi karıştıracak değil öyle değil mi ocağı fırını her yemek yaptıktan sonra güzelce deterjanla silmelisin. dolapları da bir leke görünce hemen sil . Benim dolaplarımda sürekli parmak izi kalıyor hergün elimde bez siliyorum mecbur yoksa benimkide kirlenir
bende o enerjiden istiyorum.hamile değilken bile o enerji hiç olmadı bende.Kendi yapsın cok istiyorsa.iki güne bir evi süpürecek enerjiyi bulan hemcinslerime de saygı duyuyorum.
ona yaranmak için yapmayı bırakacak bir kere . bu temizlik düzen işini kadınlar kendileri için yapmalılar. Bir kere evin nasıl karıştığını anlaması lazım konu sahinin onu anlayamamış ki canım.adamın bir şeyi onaylama derecesi de kayıp. sürekli onaylamayan bir insan nasıl memnun olur ki?artık azarlaması hobiye dönüşmez mi?