Eşim Pis olduğumu düşünüyor

Sana şunu söyleyim.
1,5 aydır evde toz almadım.
Ütü yapmadım.
3 haftadır yerleri silmedim.
Üzgün müyüm. Hayır.
Bana kızdı mı. Hayır.
Buna hakkı var mı. Hayır.
Eşim yapabildiğini yaptı ben yapmadım.
Benden çok temizlik yapmıştır, bulaşık yıkamıştır, lavabo, tuvalet temizlemiştir.
Evleneceğiniz erkekleri hanım evlatlarından değil insan evlatlarından seçerseniz kimseye köle olmazsınız.
:halay::KK9:

Benim eşimde aşırı titiz kendi yapıyor her şeyi ve övünüyor.. bana diyor ben evde olsam sürekli temizlik yaparım diye.. bende keşke evde olsan o zaman hep diyorum :))
Umrumda bile değil.. yapsın etsin.
Beğenmiyorsada birini tutsun..
Beni temizliğimle ev işleriyle övmesine ihtiyacım yok. Yıllarca çalışıyorum yaşıma rağmen çok iyi bir kariyerim var.. eksiğim ev işleri olsun çok mu :))
O yüzden sende takma hiç sanki atomumu parçalıyorlar evde de bu kadar övünüyorlar anlamıyorum ki. Rutin işlerini zaten yapıyorsun varsın kilerin biraz dağınık olsun ne olmuş yani :))

önce koca kişisini elinden tutup kilerin karşısına götürüyorsun. sonra bir eline sarı bezi bir eline artık cifdir domestostur domoldur her ne kullanıyorsan onun temizlik spreyini veriyorsun. sonra buyur kocacım sen kafana göre yap ben bu işi beceremiyorum neticede anamın karnından insan olarak doğdum temizlikçi olarak deyip alanı terk ediyorsun. koca kişisi kileri temizlerken alıyorsun çayını kahveni ayaklarını uzatıp keyif yapıyorsun. bizzat test edip onaylanmış çözümdür.

Kendisi yapıyor zaten benim dememe gerek kalmıyor ama. Bu sefer bir hafta onu konuşuyor

Kendisi de yapıyor ama üstüne bin tane şey söylüyor.

Evet hasta. Çünkü sadece bana karşı değil annesine , ablalarına karşıda böyle.
ciden ona hasta biri lazım sen çok normal geliyorsun ona.yada dağınık olsan bile sen sensin.iki farklı insan bir evde anlaşmaya çalışıyor.bi yerden sonra senin yapına saygı duymak zorunda.başak mı yengeç burcu mu bu arada kocan.onlardan çok dertli bayanlar?

Böyle olduğunu bilseydim gerçekten evlenmezdim.Parmağıyla rafların tozunu kontrol eden biri artık bende huzursuz ve kendimi eksik hissetmeye başladım.O böyle yaptıkça daha çok yapasım kaçıyor.Içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.
çalışıyor musunuz?
eğer evdeyseniz çok yükleniyor belki
çalışan evli olmak hepten daha zor

eğer çalışıyorsanız oda yapacak başka yolu yok

ciden ona hasta biri lazım sen çok normal geliyorsun ona.yada dağınık olsan bile sen sensin.iki farklı insan bir evde anlaşmaya çalışıyor.bi yerden sonra senin yapına saygı duymak zorunda.başak mı yengeç burcu mu bu arada kocan.onlardan çok dertli bayanlar?

Aslan burcu kendisi herşeyi çok bilir.

çalışıyor musunuz?
eğer evdeyseniz çok yükleniyor belki
çalışan evli olmak hepten daha zor

eğer çalışıyorsanız oda yapacak başka yolu yok

Evdeyim ama 3 ay öncesine kadar çalışıyordum iş bakıyorum. 2. Üniversitemi okuyorum yani boş boş yatmıyorum çalışmam gereken derslerim var.

Ama ondan sonra bir sürü şey söylüyor bana bunu benim yapmamdan senin utanman lazım gibi mesela
Pardon niye utanacakmissin ? Çok sinirlendim şimdi,üzülmekte kirilmakta haklisin.
Fazla yumuşak yuzlusun sanırım,ondan alıyor bu cesareti.
"Ben böyleyim,işine gelirse...Senin temizlik hastalığını çekmek ve senden azar işitmek için evlenmedim ben" de.

Bak daha yeni evlisin,bunun şimdi önünü almazsan ömrün üzülmekle yipranmakla geçer.Onun istediği gibi biri olmaya çalışma,o asla tatmin olmayacak.Kendin ol.

Pardon niye utanacakmissin ? Çok sinirlendim şimdi,üzülmekte kirilmakta haklisin.
Fazla yumuşak yuzlusun sanırım,ondan alıyor bu cesareti.
"Ben böyleyim,işine gelirse...Senin temizlik hastalığını çekmek ve senden azar işitmek için evlenmedim ben" de.

Bak daha yeni evlisin,bunun şimdi önünü almazsan ömrün üzülmekle yipranmakla geçer.Onun istediği gibi biri olmaya çalışma,o asla tatmin olmayacak.Kendin ol.

Şuan ona inat hiçbirşey yapmıyorum.Ama işe yaramıyor daha çok sorun büyüyor.Bir çözüm yolu bulabilmiş değilim.

Böyle olduğunu bilseydim gerçekten evlenmezdim.Parmağıyla rafların tozunu kontrol eden biri artık bende huzursuz ve kendimi eksik hissetmeye başladım.O böyle yaptıkça daha çok yapasım kaçıyor.Içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.
bende olsam benimde gelmez otoban yanında otursanız hep toz gelse dışardan dakika başı toz mu alacaksın?

Aslan burcu kendisi herşeyi çok bilir.
gereğinden fazla bilmiş bence bu kafa ile seni de elinden kaçırır.neyin havası bu?

Bende dolaplarımın filan düzgün olmasını istiyorum açıkcası görümcemlere kv filan gidince böyle şoka giriyorum gardıropları dolapları filan karışık cidden hoş olmuyor. Bak dolap düzenleyicileri var koçtaş ve ikea da onlardan alabilirsin . Sonra aldığını aldık yere koyarsan hiç bir yer karışmaz. Sonra buzdolabına gelince herşeyin yüzünü silerek koyarsan ve anında gördüğün leke kir vs silersen orasıda hemen hemen kirlenmez aklıma gelenler şuan bunlar konuyu takipteyim bende:dondurma:

X