- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
evet canım fazla ilgiden oldu bir de bana diyor ki hamilelikte onunla ilgilenmemişim. adam sen evde durmadın ki senle ilgileneyim asıl benim ilgiye şefkate ihtiyacım vardı lohusalıkta böyle söylediğimde kusura bakma benim psikolojim böyle bozukken sana ilgi şefkat gösteremem demişti artık hangi o... için psikolojisi bozuksa
öyle davranmaya çalışıyorum ama gelip sarılıyor ağlamaya başlayıp neden neden böyle oldu demeye başlıyorum bir türlü dik duramıyorum o da bana acıyıp o da ağlıyor hem ayrılmak istiyorsun hem ağlıyorsun delirdin mi diyorum benim bir gitmem lazım diyor çokpişman olacağım ama gitmeliyim diyor. Ben de kal demiyorum ona sevgin azaldıysa benim yanımda kalmayacak kadar sevgin azaldıysa seni durduramam diyorum istediğini yap diyorum
Bu arada benden ayrılmayı istediğini söylediğinden beri bana sarılmayan adam gece yatınca bana sarılmaya başladı. Bana ''Senin bu kadar üzleceğizi tahmin etmemiştim.Ama bir kez gitmem gerekiyor. Pişman olucağımı da biliyorum''diyor.Ben ''Bana acıdığın için sarılıyorsun. Madem gideceksin sarılma istemiyorum'' demem rağmen sarılıyor. Eski güzel günleri hatıylayı ve bana da hatırlatıp ağlıyoyor ve bende ağlıyorum. Ne olduğunu anlayamıyorum. Ayrılık nedeninde özgürlük olduğuna inanmıyorum. Hiç bir sorunumuz yoktu. Kendisi de öyle söylüyor. Hamilelik döneminde benden biraz soğuduğunu söylüyor. Sevgisi azalmış. Anlamıyorum insanın sevgisi durup dururken azalır mı? Şu anda ailesinin yanında gündür orada kalıyor yarın işe gideceği için mecburen eve gelecek. offf bu yaşadıklarıma inanamıyorum...
öncelikle allah yardımcınız olsun.anlattığınız kadarıyla tabloya bakıyorum da eşiniz ya hasta ya da öyle düşünmenizi istiyor.o ne öyle,ergenliğini yaşayamamış tipler gibi, türk filmi replikleriyle konuşmalar falan.siz stepne misiniz?adam şu an resmen deneme yanılma yöntemi uygulamak istiyor.baktı olmuyor,nasıl olsa çocuk ta var dönerim diye düşünüyor.ona yok öyle yağma diyebilecek tek kişi de sizsiniz.lütfen gururunuz ve de sağlıklı bir gelecek için ha gayret deyip uygulamaya geçin.tekrar allah yardımcınız olsun💪
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?