canım evi daha terk etmedi daha ev arayıp bulacak yani biraz daha yanımda. Konuşuyorum ama ne dediği belli değil bir hayatımı yaşamak istiyorum diyor düşün biz zar aor çocuk sahibi olduk daha bebeğimiz aylık özgür olmak istiyormuş bi bana sarılıp belki sebebi bu kadar basit değildir diyor ama daha fazla açıklama yapmıyor bence bunlar klasik erkek yalanları bu buldu birini ne çocuğunu ne beni gözü görmüyor hatta ailesine aylar önce söylemiş ayrılacağını sen bilirsin demişler hatta babası çocuğu al yarı öbürgün avlenmek isremişim çocuuğu istemezmişim ne vicdansız adam eşime nasıl akıl veriyor ve gerçekten ben ayrılık nedeni olabilecek hiç bir şey yapmadım
Biliyorum canim benimde bebegim tup bebek ve sorun onda biz onlar icin nelere katlaniyoruz onlar kusmek icin ayrilmak icin hep bir bahaneleri var..esinin ailesinin destekleri esini dahada guclendirir ben. Sana ne yapabilecegini soyleyemem ama en axindan karsina alip konus ve deki bu cevaplarin gel gitlerin benim gururumu tamir etmiyor ne oldugunu neden oldugunu neler oldugunu bana mantikli acikla ve aciklamalari yaparken karsinda bunca yilik yol arkadasin cocugunun annesi oldugumu unutma de. sorununuz cozulmez ama belki senin ne yapacagina karar vermene vesile olur..karar vermekten kastim gitmek mi esin ve cocugun icin mucadele etmek mi buna karar vermene cok etkili olur..