Eşim özgür olmak istiyormuş

Canım eşin nasıl biiri bilmiyorum ama bir süre hiç önemsemiyomuş gibi davransan belki onsuz yapamayacağını ondan başkasının olamayacağını düşündüğü için öyle davranıyodur bir süre umursamaz davran pabucun pahalı geldiğini görünce kararını gözden geçirir belki inşaalah

öyle davranmaya çalışıyorum ama gelip sarılıyor ağlamaya başlayıp neden neden böyle oldu demeye başlıyorum bir türlü dik duramıyorum o da bana acıyıp o da ağlıyor hem ayrılmak istiyorsun hem ağlıyorsun delirdin mi diyorum benim bir gitmem lazım diyor çokpişman olacağım ama gitmeliyim diyor. Ben de kal demiyorum ona sevgin azaldıysa benim yanımda kalmayacak kadar sevgin azaldıysa seni durduramam diyorum istediğini yap diyorum

Başkası mı var acaba hayatında öyle bir şüphen var mı

hem ailesi etkiledi hem hayatında biri var galiba bir insanın nasıl sevgisi azalır da karısından ayrılır anlamıyorum ve bu üzüntü nasıl geçecek bilmiyorum

Cocugunuzu alip ailenizin yanina gdin gelmeyn braz eger face.iniz falan varsa o süreçte cocugunuzun resmlerinizi falan koyun siznle birlikte cekildgi..kendnze bakım,degisiklik yapn..özlesin sizi..ayrilalm ddgnde de sık bogaz etmeyn tamam sen blrsn deyn ama gdip bosanmayn hemen..
Erkekler üzerine düstkçe sımarıyolar sanki..

bence güzel dediğiniz mantıklı böyle yapması :)

Isterse gidebileceğini ama bu gidişin hiç bir şekilde dönüşü olamayacağını kesin bir dille belirtin.

Bence aklinda biri var ve onu merak ediyor onunla nasil olur diye bir heves sadece erkek nefsi iste bi gitmeliyim bakmaliyim begenmezsem geri donerim mi diyecek bir de.. Ben ailesiyle ilgili birsey oldugunu dusunmedim ailesinden etkilenseydi en basta etkilenirdi, bence disarda olan bir hayata ozenmis.. Rabbim yardimciniz olsun en hayirlisi ne ise o olsun insaallah..

canım, ailem benim yanıma geldi ben onların yanına gidemedim bebek var bizim evimiz daha uygun bebek için o gidiyor işte geçen akşam arkadaşında kaldı hafta sonu ailesinde bu gece gelecek haftaya cuma üç günlüğüne yurt dışına gidecek sonra ev arayacakmış . ben hep bekımlı biriydim hamilelikte bakamadım kendime ama şimdi gayet bakımlıyım eski kiloma bile geri döndüm hep bakımlıyım temizim...

Ayrıca zaten, başka bir kadına yazdığını belirttiğiniz mesaj ve iletiler kabul edilebilir değil.

aynen ben ondan soğuyup ayrılacağıma o soğudu benden ben çok salağım söylediği her şeye safca inandım kabul ettim o da şimdi ben ister giderim canım istediği zaman da dönerim iyor ama bu evden çoktıktan sonra dönüşü olmaz dedim ama o her şeyi göze almış

ben zaten bu saaten sonra ona asla güvenemem nasıl güvenir ki insan benden vazgeçti benden bebeğinden en güzel günlerimiz olmalıydı.Benim derdim bu acı nasıl geçecek sanki tüm hayatım boyunca yanımdaydı hep o vardı gibi şimdi yanımda olmadan nasıl yaşayacağımı ne yapacağımı bilemiyırum.Bu arda maddi konuda hiç sıkıntım yok iyi bir işim var ailem yanımda ve benim hep yanımdalar ama ben yine de çok üzülüyorum hem de çok kalbim çok kırıldı

Son düzenleme:
O kadar üzüldüm ki durumunuza Allah yardimciniz olsun. Su anki kafa karisikliginizi tahmin edebiliyorum.
Ya Eşiniz başka birini buldu. Ya da gerçekten esinizin ailesi birşeyler yapti.Sürekli okuyun Nas ,Felak Ayetel Kursi. Allah silah etsin esinizi. İnsan evinde karisi dururken niye disarda arar ki mutluluğu. Ne yani ilk sizi le sevgili oldu sizinle evlendi de sanki siz de binlerce sevgili yapip ta gezmediniz. Ne desem bilemedim yaa...

bazen okuduklarıma inanmakta güçlük çekiyorum. olmaz böyle şey diyorum. böyle insan olamaz demek istiyorum. yani iki ay önce doğum yapmış eşine böyle muamele etmek hangi vicdana sığar. evlenmeyi oyun mu sanmış. bebek sahibi olmayı oyun mu sanmış. özgür kalmak istiyorum ne demek. bir kere bebeğin olduktan sonra asla özgür kalman mümkün değil ki.bu insanların vicdanlarına ne oldu

u
o da benim ilk sevgilim zaten onun demek istediği başkalarıyla gezip tozmamış şimdi onları yapmak istiyormuş ya bakar mısınız şimdi mi aklına geldi yedi yıllık evliyiz ve şimdi aklına geldi çocuğu olunca.Benim anlamadığım duygusal bir adamdı nasıl bu hale geldi

Canim tedaviden hatirliyorum seni cok uzuldum bu gunleride hayirlisigla atlatirsin İnsALLAH benim bi tabidigim var esiyle ilgili guvenilir bi hoca var ona gidiyo ve soluyo sogukligunun nedenini bence sende git en azindan rahatlaman icinde yardimci olurlar yer gok dua

aylarca bana soğuk davranarak beni alıştırmaya çalışmış ayrılığa keşke bunları daha önceden söyleseydin diyorum çocuğu mu düşürseydin üzüntüden diyor işte sanki bana iyilik yapmış ilk kez sevgililer gününde bana hediye aldı o kadar sevinmiştim ki her şey düzelecek bebeğimiz olunca eskisi gibi olacağız diyordum ona bunları söyledim hediye alıp niye mutlu ettin seviyormuş gibi yaptın dedin mutlu ol diye dedi madem sonunda resmen benle dalga geçmiş

canım eninde sonunda çıkacak nedeni biz ayrılır ayrılmaz birini koluna takarsa zaten biri varmış derim off bilmiyorum artık hiç bir dediğine inanmıyorum

Anladim zaten onu diyorum ben de gezip tozmak sevgililer yapmak istiyorduysa evlenmeseydi. Bunca yil sonra mi gelmiş aklina? Ya boylelerinu bir güzel doveceksin.

yani ben ne diyeyim bilmiyorum ki
kabus gibi
böyle insaniyet olmaz, böyle kocalık böyle babalık olmaz
bir insan evladına bu muamele yapılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…