Bu arada benden ayrılmayı istediğini söylediğinden beri bana sarılmayan adam gece yatınca bana sarılmaya başladı. Bana ''Senin bu kadar üzleceğizi tahmin etmemiştim.Ama bir kez gitmem gerekiyor. Pişman olucağımı da biliyorum''diyor.Ben ''Bana acıdığın için sarılıyorsun. Madem gideceksin sarılma istemiyorum'' demem rağmen sarılıyor. Eski güzel günleri hatıylayı ve bana da hatırlatıp ağlıyoyor ve bende ağlıyorum. Ne olduğunu anlayamıyorum. Ayrılık nedeninde özgürlük olduğuna inanmıyorum. Hiç bir sorunumuz yoktu. Kendisi de öyle söylüyor. Hamilelik döneminde benden biraz soğuduğunu söylüyor. Sevgisi azalmış. Anlamıyorum insanın sevgisi durup dururken azalır mı? Şu anda ailesinin yanında gündür orada kalıyor yarın işe gideceği için mecburen eve gelecek. offf bu yaşadıklarıma inanamıyorum...
Erkekleri anlamak cok zor kim bilir kafasindan neler geciyor..karsina al konus diyecegim hem dogruyu soylemez hem de zaten evi terk etmis Allah yardimcin olsun arkadasim..
ailesiyle barışsan..bende hep eşimin hatırına barışırdım rahmetli kayınvalideyle..[/
eşim benden ayrılmayı söylemeden bir kaç gün önce barışalım onlar gelsin istersen biz gidelim dedim zaten
aklıma büyü geldi.bu kadar istenmeyen gelinsiniz artık cocukta olmuş Allah düşman başına vermesin ama büyü yaptırmış olabilirler mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ne yazık ki ailesiyle olan sorunlarınız onu çok arada bırakmış, çok yıpratmış. keşke yüzlerine glseydin deyişi de bunu gösteriyor zaten. ailesinin dolduruşuna da gelmiş anlaşılan. ailesi neden bu kdr ısrarla istemedi ki seni, sebep neydi yani? nasıl bu vebalin altına giriyorlar, ortada küçücük bir bebek var, kendi kanları öz torunları. yazık ya...
sebep kendi istedikleri birileriyle oğullarını evlendiremediler kendileri gibi zengin birini istiyorlardı. başka bir sebep kıskandılar annesi babası benim yanım eşime nasıl sen onu bizden çok seversin önce biz gelmeliyiz sonra o dedi başka bir sebeb beni oğullarına yakıştıramadılar bunu da yine benim yüzüme söylediler oğulları daha yakışıklıymış daha akıllıymş vs..
bir hocaya git canım evini bir ara tara her yeri didik didik et.malesef bu yüzden bir yakınımın yuvası bozulmak üzereydi.sonra bir aile dostları geliyor eve nasıl anlıyorsa anlıyor büyü olduğunu bozduruyorlar.o ihtimalı de düşün.herşey bu kadar iyiyken eşin sana düşkünken bu derece U dönüşü fazla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım akıllıysa oğulları,yeni doğmuş bebeini neden düşünmüyor o zaman..
bebeğimize bakıp üzülüyor sözde ben her anını göremeyeceğim diye ben ağlayınca eşim de ağlıyor anlamıyorum anlayamıyorum hala bunlar acaba rüya mı diyorum her sabah uyanıyorum birkaç saniyeliğine bunları unutmuş oluyorum mutlu oluyorum ama o bir kaç saniye sonra dünya başıma yıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?