eşim öyle birşey dedi ki ömür boyu unutamam

Bence eşiniz sizi tanıdığı için size sert bir dur demek istemiş. Bu kadar düşünceli, vefalı ya da yol arkadaşı bir adam çıldırmış hallerinizi çekmişken kilonuzu umursamazdı.
Bu tarz şartlandırmalar yapmayın, ömür boyu unutamam. Unutmayacağım.. Hatırlattıkça mutsuz olacak ve mutsuz edeceksiniz.
Düşünün bu hareketinden dolayı onu hayatımdan çıkartacak mıyım hayır, o zaman diyeceğinizi deyip özrünü kabul edip konuyu kapatmalısınız.
Haklı demiyorum, kabalık etmiş. Ama affetmeye değer. Sündürseniz bu konuyu elinize ne geçecek ki?

Evet danışman çok iyi olur, 3.bir kişi karşısında eşinin söylediği şeylere şaşırıp kalırsın belki,ben ne düşündüm aslı neymiş diye, bunu mutlaka yapın sen anlat o anlatsın çünkü cidden zor şeyler yaşamışsınız,bende panik atak var ben onunla bile başa çıkamıyorum bazen ki sen neler anlattın

Benim de başıma musallat oldu bu lanet insanlar.! Büyü yapıp isnanın hahatını kabusa çevirip o tarafa imanlı gideceklerini mi zannediyorlar.!! Allah onları bildiği gibi yapsın..

Benim de başıma musallat oldu bu lanet insanlar.! Büyü yapıp isnanın hahatını kabusa çevirip o tarafa imanlı gideceklerini mi zannediyorlar.!! Allah onları bildiği gibi yapsın..

Abartmayin ya adam o kadar destek olmus sizi gaza getirmek içinde boyle birsey demek istemiş kin nefret ancak size ve iliskinize zarar verir.dediyse dedi dilimizin kemigi yok iste kin nefret seytandandir unutun gitsin.Adam ustelik sizinle birlikte sabaha kadar aglamis totosunu dönüp uyuyadabilirdi

Bunun için hayata da küsme eşine de. Eşin sonuçta, evliya değil veya psikolog değil! Her zaman mükemmel davranamaz insanlar, arada gaflar da olur. Önemli olan bunu ne dercede art niyetle söylediği...

Art niyetli değildi bence, gaza getirmek için böyle bir yola başvurmuş, çünkü bu konu asıl snei üzüyor ve şu an buna takılman bile inan bu sebeple...

Olayı çok büyütüyorsun ne adamlar var kadın hastalandığı an basıyor boşanmayı , eşin herşeye rağmen merhametli bir insan , henüz gençsin verirsin kiloları
çok kafaya takma zor günler yaşamışsın , iyi günleri düşün hırs yapıp ne kendi nede eşinin morelini boz

Amaaann erkek milleti değil mi. Kendileri doğum yapsa 50 kilo alırlar. Nefislerine dur diyemiyoe erkekler. Kadinlar yine daha azimli. Ben de evlendikten sonra 25 kilo aldım. Şimdi diyet yapıyorum ve yavaş yavaş veriyorum. Sıkma caninı ama sen de ona bir şekilde ceza ver.

Allah mutlu etsin ilerisi icin .bende buyu isine takildim cok iyi farketmissiniz kim yapmis olsbilir.bende cok korkuyorum.

ben art nıyet gormedım
onca seyde yanında olmus; kendını cabuk toparlanman ıcın demıs
bazı kısıler kamcılanınca cabuk duzelır kımısı moralle
demekkı esın senı cok ıyı tanıyor sozuyle kamcılamıs ve sende hemen kendıne gelmıssın
hangı nıyetle soyledıgınıde soylemıs

birincisi bu büyü, muska vs gibi konular açmak yasak olduğu için konunuz kapanabilir gibi geldi bana ama bilmiyorum.
ikincisi bence siz hassas bir dönemden geçtiğiniz için fazla alınganlık yapmışsınız, eşiniz böyle kötü zamanlarda bile yanınızda olmuş kilonuz yüzünden sizi bırakacak biri olduğunu sanmıyorum. Eşinizin dediği gibi sizi gaza getirmek istemiş açıkçası getirmiş de kilo vermişsiniz. geçmiş olsun umarım tekrar bu tarz şeyler yaşamazsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…