Eşim oral Seks için para bile teklif etti

drjekyll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
49
23
Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)

İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.

Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)

İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Zorlamayla yapılmaz bu tarz şeyler ayrıca para teklif etmesi de çok onur kırıcı tepkiniz ne oldu?

Bu kadar merak etmesi sıkıntı dogurabilir. Deneyebilirsin belki tiksiniyorsan çok istiyorsa prezervatif üzerinden dene o zaman çok tiksinmezsin diye düşünüyorum.

İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum.

İstemediginiz hic bir seyi tabi ki yapmayin.
Istememe sebebinizi sorgulayip cozum var mi diye bakabilirsiniz.

Ancak cinsel hayatimiz iyi demeyin, belli ki tatmin olmayan bir eşiniz var.
Ben kimseyi zorlamam ama tatmin olmadığım insanla da devam etmem mesela.

İstemediginiz hic bir seyi tabi ki yapmayin.
Istememe sebebinizi sorgulayip cozum var mi diye bakabilirsiniz.

Ancak cinsel hayatimiz iyi demeyin, belli ki tatmin olmayan bir eşiniz var.
Ben kimseyi zorlamam ama tatmin olmadığım insanla da devam etmem mesela.
Ama eşin nasıl devam etmiceksin ki

Zorla olacak bişey değil bu ya.

Yok artık daha neler duyacağız
Ama erkeklerin çoğu bunu seviyor belli ki 😂içinizden gelmiyorsa yapmayın zorla güzellik olmaz kimine göre zevk kimine göre iğrenç 😂
Ben yapmym😁istemediğim hiç bir şeyi yapmam evli olsam bile

Ya yap gitsin nolcak sanki yıkasın yapmadan önce. Ben şahsen eşimin anal yoldan ilişki haricindeki taleplerini geri çevirmezdim çünkü benden istiyor başkasından değil. İlişkide yenilik heyecan arıyor olabilir bence atla deve değil gözlerinizi kapatın deneyin bir iki kez.

Onu çok seviyorum demişsiniz ne güzel. Bence bu yapılmayacak zor kötü birşey değil. Yavaş yavaş başlayın ne bileyim önce öperek kendinizi alıştırin falan.
Eşiniz güzel bir duş jeli ile duş vs aldığında bunu deneyebilirsiniz. Onun mutlu olduğunu görünce daha hevesli olursunuz daha mutlu hatta. Dediğim gibi yavaş yavaş deneyin.
Mutluluklar ❤️

Neden yapmak istemediğiniz önemli, tiksiniyor musunuz, utanıyor musunuz, onur kırıcı mı geliyor?
Tiksiniyorsanız buna diyecek sözüm yok ama diğerleriyse yatak odasında utanma, onur falan olmaz, gerçekten aşağılayıcı şeyler yoksa.
Ben tiksinmiyorum, yapmaktan da yapılmasından da keyif alıyorum, bizim için neredeyse olmazsa olmazdır.
Eşiniz siz bunu yapmıyorsunuz diye ölmez ama ben şahsen eşimin bu kadar istediği bir şeyi denerim, kırmam onu, bu kişisel tercih meselesi

X