Eşim oğluma bağırdı

Söylediğiniz her şeye katılmıyorum ancak başında beklemedi kısmında yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Kimseyi çağırtmadi ikimiz baktık
Söylediğiniz her şeye katılmıyorum ancak başında beklemedi kısmında yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Kimseyi çağırtmadi ikimiz baktık.
Katılıyorum olacak

Şu adama eşim demeyin.Yasina girmemiş cocuk ateşlenmis düşündüğüne bak hastaneye de gelmemiş ve ne olacak çocuğun kustugundan bez ile silinir sinir oldum.

Tez halılar kalka.

Eşim bundan beterdi terapiye gitti bi ilaç verdi onu kullanınca biraz daha iyiydi hastalık boyutunda olmasada obsesiflik vardı ilaç biraz azalttı

Ben de çok titiz biriyim, gerçekten bulunduğum yer her gün süpürülmeli ve silinmeli;ama bir çocuk hem de kendi çocuğum kusmuş idrar kaçırmış hiç fark etmez ne bağırırım ne çağırırım ne canımı sıkarım, canı sağ olsun der, veririm yıkamaya. Sanki çözümü yok.

Eşiniz psikiyatrik yardım alsın lütfen. Hasta ve istifra eden çocuğuna bu kadar bağıran biri normal değildir.

Ben fışkırır tarzda kusmasına takıldım. Dr a söylediniz mi? Bu önemli bir şey çünkü

Geçmiş olsun
Ve eşinizede akıl fikir diliyorum

Çok sinir bozucu bir tavır sergilemiş eşiniz.huylu huyundan vazgeçmez sen bildiğini yap, ikizlerle zaten herşey çarpı iki ,üstüne bir de hastalık Allah yardımcın olsun.Bir daha el kadar yavrucuğa bağırmaması konusunda da uyar onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…