- 27 Şubat 2023
- 569
- 552
-
- Konu Sahibi iyi_biri_06
Söylediğiniz her şeye katılmıyorum ancak başında beklemedi kısmında yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Kimseyi çağırtmadi ikimiz baktıkOlaya bak.
Bende küçük çocuk yaramazlık yaptı baba ondan kızdı sandım.
10 aylık bebeğe kustu diye kızılır mı?
Manyak mıdır nedir?
Çok titizse kalksın temizlesin.
Hastalığı dayanılmaz boyuttaysa gitsin tedavi olsun.
Çocuk bu iş.. Sı... Kusar çok titizse çocuk yapmasaydı evlenmeseydi hatta
Hem çocuk hasta diye başında bekleme, hem bebeğe ve karına hayatı zehir et
Sağlam bir cinnet zamanı gelmiş
Katılıyorum olacakSöylediğiniz her şeye katılmıyorum ancak başında beklemedi kısmında yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Kimseyi çağırtmadi ikimiz baktık.
Yapacak tabi. Ama bağırmadan yapacak. Ruh hastası olan kendisi çünkü. Madem tertemiz ortam istiyor çenesini kapatıp temizlesin.Yok temizleme konusunda benden çok yapıyor benim için sıkıntı bebeğim
Şu adama eşim demeyin.Yasina girmemiş cocuk ateşlenmis düşündüğüne bak hastaneye de gelmemiş ve ne olacak çocuğun kustugundan bez ile silinir sinir oldum.Merhaba hanımlar moralim çok bozuk. Benim 10 aylık ikizlerimden erkek olan birkaç gün önce ateşlendi hastane hastane dolaştık 40'a dayandı ateşi. Eşim ise gitmedi yanimda kimse yoktu ailesiyle de arası bozuk olduğu için benim yardıma çağırmama da müsaade etmedi. Çok şükür evvelki gün oğlumun ateşi düştü iyiydi yani ama akşam son öğünde ilaçlarını da verdikten sonra birde fışkırtarak kustu 3 kere üst üste. Halı örtüsü batmış adamın oğluma bağırdı bir de deli mi ne bilerek yapıyor diyor. Allah'ım cinnet geçireceğim bu adamin temizlik takıntısı yüzünden. Normalde kadınlar böyle eşyalarına evinin temizliğine dikkat eder. Bizim evliliğimizde muhabbetimiz ve planlarımız hep temizlik üzerine. Vallahi canımdan bezdim
Bu temizlik takıntısı nasıl biter bunun. Biz zaten sürekli bu konuda tartışıyoruz. Ben öyle çok sevmem devamlı elimde bez gezeyim. Ama oğluma hem de hastalıktan yeni çıkan oğluma bağırdı.
Ek olarak belirteyim normalde çok düşkün çocuklarına. Evdeyken hep bakar sever oynar çocuklarıyla ama yemek yedirirken hep diken üstündeyim çünkü halıya dökülecek mi diye gözü yemekte oluyor
Pardon ben başında beklemedi anladımSöylediğiniz her şeye katılmıyorum ancak başında beklemedi kısmında yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Kimseyi çağırtmadi ikimiz baktık
Katılıyorum olacak
Ben de öyle düşünüyorum tam olarakkocanız obsesif olabilir mi acaba ? normal degil
Hastaneye beraber gittik yine yanlış anlaşılma olmuş sanırımŞu adama eşim demeyin.Yasina girmemiş cocuk ateşlenmis düşündüğüne bak hastaneye de gelmemiş ve ne olacak çocuğun kustugundan bez ile silinir sinir oldum.
Tez halılar kalka.Merhaba hanımlar moralim çok bozuk. Benim 10 aylık ikizlerimden erkek olan birkaç gün önce ateşlendi hastane hastane dolaştık 40'a dayandı ateşi. Eşim ise gitmedi yanimda kimse yoktu ailesiyle de arası bozuk olduğu için benim yardıma çağırmama da müsaade etmedi. Çok şükür evvelki gün oğlumun ateşi düştü iyiydi yani ama akşam son öğünde ilaçlarını da verdikten sonra birde fışkırtarak kustu 3 kere üst üste. Halı örtüsü batmış adamın oğluma bağırdı bir de deli mi ne bilerek yapıyor diyor. Allah'ım cinnet geçireceğim bu adamin temizlik takıntısı yüzünden. Normalde kadınlar böyle eşyalarına evinin temizliğine dikkat eder. Bizim evliliğimizde muhabbetimiz ve planlarımız hep temizlik üzerine. Vallahi canımdan bezdim
Bu temizlik takıntısı nasıl biter bunun. Biz zaten sürekli bu konuda tartışıyoruz. Ben öyle çok sevmem devamlı elimde bez gezeyim. Ama oğluma hem de hastalıktan yeni çıkan oğluma bağırdı.
Ek olarak belirteyim normalde çok düşkün çocuklarına. Evdeyken hep bakar sever oynar çocuklarıyla ama yemek yedirirken hep diken üstündeyim çünkü halıya dökülecek mi diye gözü yemekte oluyor
Olsun genede savunmayin su ruh hastasınıHastaneye beraber gittik yine yanlış anlaşılma olmuş sanırım
Eşim bundan beterdi terapiye gitti bi ilaç verdi onu kullanınca biraz daha iyiydi hastalık boyutunda olmasada obsesiflik vardı ilaç biraz azalttıMerhaba hanımlar moralim çok bozuk. Benim 10 aylık ikizlerimden erkek olan birkaç gün önce ateşlendi hastane hastane dolaştık 40'a dayandı ateşi. Eşim ise gitmedi yanimda kimse yoktu ailesiyle de arası bozuk olduğu için benim yardıma çağırmama da müsaade etmedi. Çok şükür evvelki gün oğlumun ateşi düştü iyiydi yani ama akşam son öğünde ilaçlarını da verdikten sonra birde fışkırtarak kustu 3 kere üst üste. Halı örtüsü batmış adamın oğluma bağırdı bir de deli mi ne bilerek yapıyor diyor. Allah'ım cinnet geçireceğim bu adamin temizlik takıntısı yüzünden. Normalde kadınlar böyle eşyalarına evinin temizliğine dikkat eder. Bizim evliliğimizde muhabbetimiz ve planlarımız hep temizlik üzerine. Vallahi canımdan bezdim
Ben fışkırır tarzda kusmasına takıldım. Dr a söylediniz mi? Bu önemli bir şey çünküMerhaba hanımlar moralim çok bozuk. Benim 10 aylık ikizlerimden erkek olan birkaç gün önce ateşlendi hastane hastane dolaştık 40'a dayandı ateşi. Eşim ise gitmedi yanimda kimse yoktu ailesiyle de arası bozuk olduğu için benim yardıma çağırmama da müsaade etmedi. Çok şükür evvelki gün oğlumun ateşi düştü iyiydi yani ama akşam son öğünde ilaçlarını da verdikten sonra birde fışkırtarak kustu 3 kere üst üste. Halı örtüsü batmış adamın oğluma bağırdı bir de deli mi ne bilerek yapıyor diyor. Allah'ım cinnet geçireceğim bu adamin temizlik takıntısı yüzünden. Normalde kadınlar böyle eşyalarına evinin temizliğine dikkat eder. Bizim evliliğimizde muhabbetimiz ve planlarımız hep temizlik üzerine. Vallahi canımdan bezdim
Çok sinir bozucu bir tavır sergilemiş eşiniz.huylu huyundan vazgeçmez sen bildiğini yap, ikizlerle zaten herşey çarpı iki ,üstüne bir de hastalık Allah yardımcın olsun.Bir daha el kadar yavrucuğa bağırmaması konusunda da uyar onu.Merhaba hanımlar moralim çok bozuk. Benim 10 aylık ikizlerimden erkek olan birkaç gün önce ateşlendi hastane hastane dolaştık 40'a dayandı ateşi. Eşim ise gitmedi yanimda kimse yoktu ailesiyle de arası bozuk olduğu için benim yardıma çağırmama da müsaade etmedi. Çok şükür evvelki gün oğlumun ateşi düştü iyiydi yani ama akşam son öğünde ilaçlarını da verdikten sonra birde fışkırtarak kustu 3 kere üst üste. Halı örtüsü batmış adamın oğluma bağırdı bir de deli mi ne bilerek yapıyor diyor. Allah'ım cinnet geçireceğim bu adamin temizlik takıntısı yüzünden. Normalde kadınlar böyle eşyalarına evinin temizliğine dikkat eder. Bizim evliliğimizde muhabbetimiz ve planlarımız hep temizlik üzerine. Vallahi canımdan bezdim