- 25 Nisan 2022
- 1.537
- 1.856
- Konu Sahibi iyi_biri_06
Ay bi kez benim oğlan küçüklen kusmuştu suratıma o geldi aklımaKeşke suratına kussaymış.
Sen daha çok bağır.
Tedavi olacagını da düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bi kez benim oğlan küçüklen kusmuştu suratıma o geldi aklımaKeşke suratına kussaymış.
Sen daha çok bağır.
Tedavi olacagını da düşünmüyorum
Bide örtü varmış,olmasa ne olur ki yıkamaya verilir bu kadarsa basit dökülürse dökülsünMerhaba hanımlar moralim çok bozuk. Benim 10 aylık ikizlerimden erkek olan birkaç gün önce ateşlendi hastane hastane dolaştık 40'a dayandı ateşi. Eşim ise gitmedi yanimda kimse yoktu ailesiyle de arası bozuk olduğu için benim yardıma çağırmama da müsaade etmedi. Çok şükür evvelki gün oğlumun ateşi düştü iyiydi yani ama akşam son öğünde ilaçlarını da verdikten sonra birde fışkırtarak kustu 3 kere üst üste. Halı örtüsü batmış adamın oğluma bağırdı bir de deli mi ne bilerek yapıyor diyor. Allah'ım cinnet geçireceğim bu adamin temizlik takıntısı yüzünden. Normalde kadınlar böyle eşyalarına evinin temizliğine dikkat eder. Bizim evliliğimizde muhabbetimiz ve planlarımız hep temizlik üzerine. Vallahi canımdan bezdim
Bu temizlik takıntısı nasıl biter bunun. Biz zaten sürekli bu konuda tartışıyoruz. Ben öyle çok sevmem devamlı elimde bez gezeyim. Ama oğluma hem de hastalıktan yeni çıkan oğluma bağırdı.
Ek olarak belirteyim normalde çok düşkün çocuklarına. Evdeyken hep bakar sever oynar çocuklarıyla ama yemek yedirirken hep diken üstündeyim çünkü halıya dökülecek mi diye gözü yemekte oluyor
Yanii.. Örtü halı nedir ki kaldırır çöpe atarım çocuğuma o travmayı yaşatmam.Bide örtü varmış,olmasa ne olur ki yıkamaya verilir bu kadarsa basit dökülürse dökülsün
Esinizin takintisi 10 aylik cocugu bilerek kusmakla suclayacak kadar ileri boyuta ulasmis. Cocuklarinizin da ilerde babalarinin takintilari yuzunden hasta olmasini istemiyorsaniz esinizi uzman yardimi almaya ikna etmelisiniz.Merhaba hanımlar moralim çok bozuk. Benim 10 aylık ikizlerimden erkek olan birkaç gün önce ateşlendi hastane hastane dolaştık 40'a dayandı ateşi. Eşim ise gitmedi yanimda kimse yoktu ailesiyle de arası bozuk olduğu için benim yardıma çağırmama da müsaade etmedi. Çok şükür evvelki gün oğlumun ateşi düştü iyiydi yani ama akşam son öğünde ilaçlarını da verdikten sonra birde fışkırtarak kustu 3 kere üst üste. Halı örtüsü batmış adamın oğluma bağırdı bir de deli mi ne bilerek yapıyor diyor. Allah'ım cinnet geçireceğim bu adamin temizlik takıntısı yüzünden. Normalde kadınlar böyle eşyalarına evinin temizliğine dikkat eder. Bizim evliliğimizde muhabbetimiz ve planlarımız hep temizlik üzerine. Vallahi canımdan bezdim
Bu temizlik takıntısı nasıl biter bunun. Biz zaten sürekli bu konuda tartışıyoruz. Ben öyle çok sevmem devamlı elimde bez gezeyim. Ama oğluma hem de hastalıktan yeni çıkan oğluma bağırdı.
Ek olarak belirteyim normalde çok düşkün çocuklarına. Evdeyken hep bakar sever oynar çocuklarıyla ama yemek yedirirken hep diken üstündeyim çünkü halıya dökülecek mi diye gözü yemekte oluyor
10 aylık bebek mi bilerek yapıyormuş?!bilerek yapıyor diyor.
Temizlik takıntısı en gelemediğim şey ya. Pis olalım demiyorum hepimiz temizligimize dikkat edelim ama eşiniz gibi titiz takıntılı insanlar çevrelerine hayatı dar ediyor valla.Merhaba hanımlar moralim çok bozuk. Benim 10 aylık ikizlerimden erkek olan birkaç gün önce ateşlendi hastane hastane dolaştık 40'a dayandı ateşi. Eşim ise gitmedi yanimda kimse yoktu ailesiyle de arası bozuk olduğu için benim yardıma çağırmama da müsaade etmedi. Çok şükür evvelki gün oğlumun ateşi düştü iyiydi yani ama akşam son öğünde ilaçlarını da verdikten sonra birde fışkırtarak kustu 3 kere üst üste. Halı örtüsü batmış adamın oğluma bağırdı bir de deli mi ne bilerek yapıyor diyor. Allah'ım cinnet geçireceğim bu adamin temizlik takıntısı yüzünden. Normalde kadınlar böyle eşyalarına evinin temizliğine dikkat eder. Bizim evliliğimizde muhabbetimiz ve planlarımız hep temizlik üzerine. Vallahi canımdan bezdim
O biraz benim ağız alışkanlığım. Eşim çocuk istemiyordu ben istediğim için hep benim kızım benim oğlum diye konuşuyorum.Eşiniz hasta falan mı OKB sanırsam .
Öte yandan başlık çok acıklı, oğlumuza değil, oğluna değil sadece oğluma ... bu çocuk o adamın da çocuğu değil mi? Adam baba değil de ara sıra çocuğa bakan yabancı biri mi??
Söyledik boğaz enfeksiyonu ve diş birleşmiş ondan dedi. Teşekkür ederimBen fışkırır tarzda kusmasına takıldım. Dr a söylediniz mi? Bu önemli bir şey çünkü
Geçmiş olsun
Ve eşinizede akıl fikir diliyorum
Bunların hiçbirinde savunmadım onu bilgi vermek amacıyla söyledim. Savunma olarak görülenler hastanede beraber olmamız, sabaha kadar bebeğin başında beklemesiydi. Evet ben çocuk istiyordum kendimi bildim bileli. Ancak zorla yapmadım eğer gerçekten istemiyorsan yapmayalım dedim o da bir taneye yetebileğini düşündü olur dedi. Allah'ın hikmeti ikiz oldu. Yani zorla değil ama isteyen bendim gerçekten istemeseydi korunurdu diye düşünüyorumEsinizi savunma şeklinizi ozetliyorum,
1. Cocuklara asiri duskun , merhametli,
2. Esim cocuk istemiyordu ben istedigim icin...( baba olmak istemeyeni baba yapmak da ayri mesele.)
3. Cocugun bilerek kustugunu dusunuyor, kizdi.
Ayrica cocuk degil sizin ki bebek.
Bilerek kustu dediginiz 10 aylik.
10 aylik bebegin ne kini olur , ne algisi , habire kusar, aglar altina yapar
Evet bence de yalnızım. Benimki keyfi yalnızlık çünkü bebeklerim konusunda kimseye güvenmiyorum. Rutinlerim var onlar bozulacak diye zorlanıyorum ama zevk alıyorum.Normalde çok düşkün diyorsunuz çocuklara ama hastayken kustuğunda düşündüğü şey halı oluyor sizce de tezat değil mi? Üstelik oğlumuz değil oğlum diye konuşuyorsunuz bilinçaltınız bu bireyselliğe alışmış ki böyle söylüyorsunuz siz aslında çocuk yetişrmede yalnızsınız
Yok pisman gibi görünüyor ama evet huylu huyundan vazgeçmiyor. Bir saat önce yemek verirken dikkat et dökülmesin vs vs vs diye uyarıyordu yine. Ya hasta bence bu adam.Çok sinir bozucu bir tavır sergilemiş eşiniz.huylu huyundan vazgeçmez sen bildiğini yap, ikizlerle zaten herşey çarpı iki ,üstüne bir de hastalık Allah yardımcın olsun.Bir daha el kadar yavrucuğa bağırmaması konusunda da uyar onu.
Düzelmez değil mi? El mahkum sonuna kadar cinnet incelediği yerden kopsun10 aylık hasta bebeğinin kusmasına "bilerek yapıyor" diyebilen bir babanın temizlik takıntısının düzeleceğini sanmanız çok tuhaf.
Ya ben devamlı diyordum annene git diye şimdi onu da diyemem araları komple bozuk koptu gibi bir şey.Cocuklu eve bu koca fazla annesine verin cocuklar 8 yasina gelince geri gelsin yoksa aiz cinnet gecireceksiniz surekli
Düşmanımın bebeği halıma kussa bebektir derim, of bile demeden temizlerim. O baba. Ne demek bilerek yapiyor? 10 aylık bebek neyi bilerek yapabilir? Hiç şefkat falan gösteremem, elinde değil hasta diyerek. Gidip tedavi olsun baş belasi.Düzelmez değil mi? El mahkum sonuna kadar cinnet incelediği yerden kopsun