Eşim oğluma bağırdı

iyi_biri_06

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
569
552
Merhaba hanımlar moralim çok bozuk. Benim 10 aylık ikizlerimden erkek olan birkaç gün önce ateşlendi hastane hastane dolaştık 40'a dayandı ateşi. Eşim ise gitmedi yanimda kimse yoktu ailesiyle de arası bozuk olduğu için benim yardıma çağırmama da müsaade etmedi. Çok şükür evvelki gün oğlumun ateşi düştü iyiydi yani ama akşam son öğünde ilaçlarını da verdikten sonra birde fışkırtarak kustu 3 kere üst üste. Halı örtüsü batmış adamın oğluma bağırdı bir de deli mi ne bilerek yapıyor diyor. Allah'ım cinnet geçireceğim bu adamin temizlik takıntısı yüzünden. Normalde kadınlar böyle eşyalarına evinin temizliğine dikkat eder. Bizim evliliğimizde muhabbetimiz ve planlarımız hep temizlik üzerine. Vallahi canımdan bezdim
Bu temizlik takıntısı nasıl biter bunun. Biz zaten sürekli bu konuda tartışıyoruz. Ben öyle çok sevmem devamlı elimde bez gezeyim. Ama oğluma hem de hastalıktan yeni çıkan oğluma bağırdı.

Ek olarak belirteyim normalde çok düşkün çocuklarına. Evdeyken hep bakar sever oynar çocuklarıyla ama yemek yedirirken hep diken üstündeyim çünkü halıya dökülecek mi diye gözü yemekte oluyor

Keşke suratına kussaymış.
Sen daha çok bağır.
Tedavi olacagını da düşünmüyorum

Siz hasta yıpranmış ve daha 10 aylık oğlunuza kustugu için bağırınca eşinize ne tepki verdiniz susup alttan alıp bi de üstüne eşinizi sakinlestirp tamam kocacım sakın ol diye pofpofladinizsa bakın sadece ihtimaller üzerinden diyorum özür dileyerek tüh sizin analiğiniza demek isterim sessiz kalıp alttan alıp idare ettikçe tepenize çıkar o bağırdı mi siz de alın o örtüyü üstüne fırlatın geçirin bi güzel cinnetinizi dağıtın adamın üstüne üstüne bakın bakalım bi dahaki sefere çocuğa bagirabilir mi.. ayyy kuzum benim nasıl bozmuş çocuğun psikolojisini kusmanin kötü bir şey olduğunu kusarsa ailesinin ona bağırıp yanlış bir davranış yaptığını düşünecek zaten hasta kıyamam ya ben olsam korkardım öyle kustu diye siz elde bez aman hemen temizleyeyim kocam sakinlessin modunda olursanız işiniz iş

Asla ama asla öyle yapmadım tabiri caizse ağzına sç..m. Bana yapıyorsun sesimi çıkarmıyorum sen kimsin benim oğluma bağırıyorsun ben doğurdum ben ölecektim onu doğuruncaya kadar Allah'ım yine sinirlendim

Böyle takinti insanlarin cocuk sahibi olmasina sasiriyorum. Cocuk ortalikta kaos demektir Deli mi ne bilerek yapiyor diyor ya. Aslinda kendinden bahsediyor galiba. Tedavi olmasini önerin
Önerdim gerçekten. Gideceğim diyor ama bence beni geçiştiriyor. Aynı şeyi ben de söyledim daha önce böyle olduğunu bilmiyordum annesi bir şeyler anlatınca e çocuklar büyüyünce ne olacak dedim bir şey yapamaz dedi. Valla gerekirse boşanirim bebeğimin psikolojisinden önemli değil onunla evli kalmak

Çocuğuma, hele de hasta çocuğuma bağıracak adama o kusmuğu yediririm. Çok rahatsızsa götünü kaldırsın da temizlesin. Çocuk dikkat etmeyecek o ekstra çabalayacak. Hıyar.
Yok temizleme konusunda benden çok yapıyor benim için sıkıntı bebeğim

Olaya bak.
Bende küçük çocuk yaramazlık yaptı baba ondan kızdı sandım.
10 aylık bebeğe kustu diye kızılır mı?
Manyak mıdır nedir?
Çok titizse kalksın temizlesin.
Hastalığı dayanılmaz boyuttaysa gitsin tedavi olsun.
Çocuk bu iş.. Sı... Kusar çok titizse çocuk yapmasaydı evlenmeseydi hatta
Hem çocuk hasta diye başında bekleme, hem bebeğe ve karına hayatı zehir et
Sağlam bir cinnet zamanı gelmiş

Söylediğiniz her şeye katılmıyorum ancak başında beklemedi kısmında yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Kimseyi çağırtmadi ikimiz baktık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…