Eşim öfkesini kontrol edemiyor bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim

Kendisi de farkında, kabul ediyor ve terapi almaya başladığına göre değişmek in, bir çaba içinde. Bu sebepten birqz zaman verin derim. Çocukluk travmaları olabilir. Terapi alması çok güzel. Bitanda olmaz belki ama zamanla düzelecektir inşaallah.

Benim tsh cok yuksek cikiyor levetiron 100 luk kullaniyorum sivilce artti bu yuzden mi oluyorki halsizim uykum var hep ameliyat olunca geciyormu peki
Bu konuda pek bilgim yok mutlaka bir endokrin uzmanı ile görüşmeniz lazım. Tiroid kişiden kişiye çok değişiyor. Geçmiş olsun

Bu konu sahibinin boşanmalı mıyım kıskanç öfke kontrol bozukluğu var diye konuları var. Hepsini toparlayıp yazacağına tek tek ayrı ayrı özellikleri ile konu açıyor. Ya kendini kandırıyor ya bizi ikna etmeye çalışıyor

Benim
Benim eşim de bağırarak başladı sonra fiziksel şiddet de gördüm maalesef çift terapisine gittik psikoloğa gittik işe yaramadı. Boşanma aşamasındayım. 2 senede fiziksel şiddete ulaştıysak 5. Senede Allah korusun 3. Sayfa haberlerine çakardım herhalde. Çok seviyorum canımdan can gidiyor ama bitti yapacak bişey bırakmadı. Valla insan üzülse de öfke şiddet bunlara çözüm yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…