Eşim öfkesini kontrol edemiyor bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim

Onuda denedik aile terapisine gittik ama psikologumuz eşimle devam etmek istediğini söyledi.Çünkü eşinizin öfkesini kontrol edememe problemi var ve önce bunun düzeltilmesi gerekiyor dedi

Haklısınız tiroidlerle alakalı bir durum olabilir çünkü eşimin babasındada var tiroid ve o da bu şekilde sinirleniyor herşeye.Değerlere baktırmakta fayda var.İlaç tedavisi ile geçiyor mu peki bu ?

Haklısınız tiroidlerle alakalı bir durum olabilir çünkü eşimin babasındada var tiroid ve o da bu şekilde sinirleniyor herşeye.Değerlere baktırmakta fayda var.İlaç tedavisi ile geçiyor mu peki bu
Bu sebeple çocuk istemiyorum zaten.Çünkü bu kavga ve huzursuzluk ortamına bir çocuğun girmesi ve bu ortamda büyümesi çok sağlıksız olur

Aaa evet çok mantıklı. Benim eşimde de var Allah şifa versin gerçekten sebebi bu olabilir vücut bağışıklık geliştiriyor alışıyor fark edilmiyor bedensel olarak çoğu zaman sanırım ama cidden ani öfke patlamalarının sebebi bu olabilir uzmanı değilim yaşayan biriyim sadece

Yok ben tamamen susun demedim sinir anında susmak çok zor olsa da karşılık vermeyin dedim, daha bugün sinir anında karşılık verdiğim için olay büyüdü çıldırdım, kendim karar aldım sinir anında susacağım sakinleşince tatlı tatlı konuşacağım. Ve bazen o kadar gereksiz şeyler üzerine çok büyük kavgalar çıkıyor ki… ve az önce de yazan biri vardı altına da yazdım eşimde kronik tiroid yetmezliği varmış 6 ay önce tesadüfen öğrendik, halen değerleri düzelmedi. mutlaka değerlerine baktırın. Ha ben bu adam hasta onun için aniden patlıyor diyebiliyor muyum, hayır. Karşılık veriyorum uzadıkçaaaaa uzuyor. 10 dakika sussam pişman olup gelecek belki 10 dakikalık kavga oluyor 3-4 saatlik mevzu. Kırıcı laflar sonunda yorgun düşen bir evlilik…

Haklısınız tiroidlerle alakalı bir durum olabilir çünkü eşimin babasındada var tiroid ve o da bu şekilde sinirleniyor herşeye.Değerlere baktırmakta fayda var.İlaç tedavisi ile geçiyor mu peki bu ?
Ben ilaç kullandım yeterli oldu ama dr hamilelik sonrası olduğunu zaten geçeceğini söylemişti şimdi farklı çeşitleri farklı dereceleri var ama hepsi için tıbbi çözüm var. En baş edilmeyeni bile ameliyatla çözülüyor. Tsh T3 ve T4 değerlerine baktırması ilk adım.

Bağırmanın bi üstü vurmak. El bi kere kalkarsa da bidaha inmez

benimde ünideyken böyle sevgilim vardı. sinir hastasıydı. her şeye sinirlenir bağırır. sabah uyandığımda acaba neye bugün sinirlenip bağıracakta kavga edicez diye uyanırdım. dediğiniz gibi dışardayken insanların içinde bağırır. rezil ederdi. sonra hiç bişey olmamış gibi. özür dilemeler beni affetler.
ayrıldım zor kurtuldum. ayrılınca tehditler filan. bi de siz üstüne evlenmişsiniz. sevgiliyken de böyleymiş. hiç mi değeriniz yok. ben böyle birine 1 sene zor dayandım valla. boşanmayacaksanız çocuk yapmayın bu adamdan.

Evet haklısınız ama keşke becerebilsek susmayı.Ben çok denedim yapamıyorum biri karşımda sesini yükseltip bağırınca ister istemez bende turmanıyorum.Çok zor gerçekten

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Baktıracağım eşimin değerlerine bende

Bağırmanın bi üstü vurmak. El bi kere kalkarsa da bidaha

Bende çocuk yapmayı düşünmüyorum zaten.Böyle insanlar hayat enerjisini emiyor insanın.Sonumuz hayır olsun ne diyeyim

Boşanmayla Gözünü korkutsan bile devam eder. Adı üstünde öfke kontrolü yok.
Alttan almayı başarabilirsen işe yarar ama eşinden tiksinirsin. Psikolojik destek en güzeli

Off birkaç yere aynısını anneme yapmışlığım var. Utanç verici cidden. Zor bir durum. Ama destek alıyormuş zaten sorunun farkında. Olmadı psikiyatri doktoruna da gitsin. Çözülemeyecek bir şey değil kesinlikle ama kendisinin bunu istemesi lazım.

Çözümü var zaten ama kişi işte buradaki gibi kendi istemiyorsa yapacak bir şey kalmıyor.

Bu adamın yaptıklarını birkaç kere bu kadar abartılı olmasa da yapmış biri olarak söylüyorum. Hatta bin beterini bile yapmıştım.
Evet biraz bu durumdan utanması için bağırıp çağırmak yerine kırıldığınızı belli etmek kurşun etkisi yaratıyor ama rencide etmeden kesinlikle terapi alması gerekirse ilaç kullanması gerektiği söylenmeli. Asla yanaşmıyorsa maalesef boşanma dışında çare kalmaz çünkü insan içinde rencide edilmek çok onur kırıcı bir şey. Can sıkıcı bir durum. Bir de asla konu sahibi bu durum çözülmeden çocuk yapmasın.
Konu sahibinin eşi psikoloğa gidiyormuş

Çok tanidik geldi bu davranışlar benim eşimde aynı ne yazık ki gereksiz yere bağırıp sinirlendiği oluyor çok zor durumlar yaşıyor insan ama sanırım bunun çözümü üzerine gitmemek hatasını kendisinin anlamaya çalışmasına izin verin seni çok iyi anliyorum

Çoğu kez sakin bir zamanda sakin bir dille konuşmaya çalıştım ama değişen en ufak birşey olmadı.Yine başa sardı malesef
Ve Eger profesyonel destek almazsa, bu katlanarak devam edecek. Ve ileride senin icin kendinden bile nefret edecegin noktaya gelecek. Sakin unutma sen ailenin kucuk prensesiydin, elalemin adaminin seni hirpalamasi icin buyutmediler seni.

Fevri hareketle kesip atma, uzlasmaci ol once. Dene. Ama o da belirli bir noktaya kadar. Bu arada paralelde cift terapisti de tavsiye ederim.

Ayrica kan degerlerine de baktirt

Benim tsh cok yuksek cikiyor levetiron 100 luk kullaniyorum sivilce artti bu yuzden mi oluyorki halsizim uykum var hep ameliyat olunca geciyormu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…