Eşim neden sürekli kızıyor?

Biz de "salak"la başlamıştık. O salak nerelere gidiyor bir bilsen... Çekinmiyor, affedince de daha fazlasını söylemek normal geliyor. Bedelini ödesin. Bir özür değil kırılan kalbin çaresi.

Tahmin etmesi çok güç değil cnm. Allah ıslah etsin bunları ne diyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arada falan olmaz. Onu da yanlış biliyorsunuz. Hem o erkek ne demek ya? Hakaret etme hakkını o malum fazlalıkları mı veriyor onlara yoksa sizin gibi kadınlar mı?

Sizin gibi kadınlar ne ya nasıl konuşuyosun sen erkek düşmanı filan mısın?
Konuşmak istemiyorm size dert anlatılmaz!!!!

O erkek derken ağzı rahatlıkla bozulabilir. Ama bi kadına ağız bozmak yakışmaz. Erkeğede yakışmaz bi kadına kötü konuşmak. Ama bunu düzgün dille anlatabiliriz. Sırf böyle ona tepki ver gününü göster sana yapamasın diyen feminist kadınlar yüzünden bu toplumda aile düzeni kalmadı.. Erkeği düşünsenize bi evine ekmek getircek diye akşama kdr nasıl çırpınıyor!! (Bazıları hariç) Kadına bir kere el kalkarsa devamı gelmemesi için herşey yapılır ama bi salak dendi diyede trip atılmaz. Ağzından kaçmıştır. 1 2 3 4 ..... kaç olursa olsun o erkek Anlatamıyorum derdimi. Erkeğin ağzı bozulur ama güzel yaptığı şyleri sözleri de kenara atmamak gerekir. Benim eşim çok stresli işinden ötürü bazen bana kötü konuşabiliyo ama ben bunu göz ardı ediyorm çünkü adam stresli aslında bana demiyor.

O salak kelimesinin dewaminda gelmeyecek boyutlar olmasi lazim. Bu adam size durup duruken mi salak diyo anlamadim ki:44:

Pardon ama bende çalışan bi bayanım ve stresli bir ortamda çalılıyorum. Her bişeye kafam bozulduğunda eşime küfrediym o zaman. Kusura bakmayın küfür de etkek kadın diye bir ayrım olmaz. Hele ki oturup bi hatayı 1234 kez tekrarlanması beklenemez. Eğer siz tavrınızı almazsanız ne olur biliyo musunuz? O erkek dediğinin kişi sizin yeri gelir
Ananızada bacınıza da söver. Böyle bir adam bir çocuğa gerekli terbiyeyi verebilir mi? Tabi ki de trip atılmalı. Eğer laftan anlamıyorsa uzatılmalı da. Suskun kalınarak görmezden gelerek ancak onun bu ruh halinin dahada vahim duruma gelmesine sebep olunur.

Sizin gibi kadınlar ne ya nasıl konuşuyosun sen erkek düşmanı filan mısın?
Konuşmak istemiyorm size dert anlatılmaz!!!!

Ben erkek düşmanı değilim ama sizin kadın düşmanı olduğunuz açıkça belli oluyor. Hakareti kabullenmemek ne zamandır erkek düşmanlığı oldu?

Ben erkek düşmanı değilim ama sizin kadın düşmanı olduğunuz açıkça belli oluyor. Hakareti kabullenmemek ne zamandır erkek düşmanlığı oldu?
Ben hakareti kabullen demiyorm her zaman her zaman olmaz ama bu durumu onun gibi yaparak değil daha düzgün çözülebileceğini anlatıyorum
Eşler arasında herşey olur.
3 ünçü kişinin bilmesi durumunna anca dayak hali getirir

Tamam o zaman Aile içinizde inşallah uzlaşma sağlarsınız. Ben sadece bu kadr küçük birşeyden büyük olaylar çıkmasın istiyorum. sonuçta eşinizle zorla mı evlendiniz. hayırdır cevabı heralde siz de gardınızı alıno zaman sizde ona küfredin bakın o zaman noluyo anan bacın kalıyo mu daha kötü yerlere gitsin birbirinize tava tencere atın. bi daha birbirinizin yüzüne bakamayın.

Bence çareyi burda değil de eşinizi karşınıza alıp onunla samimi bi şekilde konuşmakla bulun.
İyi günler....

Hakarette en az dayak kadar gurur kırıcıdır. Sizin bunu kabullenmeniz normal olduğu anlamına gelmiyor. Eşler arasında olmaması gereken en önemli şeylerden biri hakarettir. Ayrıca erkek yapabilir kadın yapamaz. Siz çocuklarınıza da böyle mi öğreteceksiniz?

Arkadaşım forumun amacını farkında mısın? Burda birbirimizle bir şeyler paylaşıyoruz. Eşimi karşıma alıp konuştuğum zaman da gelir ama gereksiz ve kırıcı tavsiyeniz için teşekkürler.

Kadının ağzına kötü kelime yakışmaz çocuğum diye öğreteceğim....
Kadına kötü konuşulmaz diyeceğim....

Sizden öğrendim çok salounnnn

Ayıca sıkıyosa bi tane vurmayı denesin bakalım benim babam kocamfan dayak yiyeyim diye yetiştirmedi beni çok şükür. Eşinde bunu gayet iyi biliyor. Galyana gelip böyle bir davranışta bulundu bana ki cezasını da çekicek.

Forumun amacındayım ama sizde aile değerlerinin farkına varın! Aile denilen şey içinde olanlar aile de kalmalı ne zamanki çekilmez kaldırılımaz duruma gelir o zaman devreye çevre girer.
Sİz muhabbete devam edin.
Kolay gelsin

Kadının ağzına kötü kelime yakışmaz çocuğum diye öğreteceğim....
Kadına kötü konuşulmaz diyeceğim....

Sizden öğrendim çok salounnnn

Erkektir hakarette eder söverde kızım sesini de çıkarmayacaksın yoksa erkek düşmanı derler ne yaparız sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…