Selam kızlar. Sizce bi koca neden sürekli bir şeylere kızıp tartışma çıkarıp birsürü laf edip sonra ayaklara kapanıp özür diler? Dengem allak bullak. Bu sabah ilk kez bana sen salaksın dedi. Ben de bak bu salak bi daha senin gibi biriyle muhatap oluyo mu dedim. İndim arabadan işime geldim. Sonra yalvarmalara başladı yine. Bu nasıl bir ruh hali? Ne yapayım ben bu kocaya?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sevdiğniden olsa grek bizde öyleyiz.
Ağzından çok şey çıkanr sonra pişman olur... Ama sonuç aynı:)
benim sevgilimde öyle kavga edince ne dediğini bilmiyor. karşısında benim olduğumu unutuyor resmen. kavga bitince özür diliyor falan filan. o an çok kalbim kırılıyor ama o bir özür dileyince herşey düzeliyor. ben kendimi üzmüş oluyorumSelam kızlar. Sizce bi koca neden sürekli bir şeylere kızıp tartışma çıkarıp birsürü laf edip sonra ayaklara kapanıp özür diler? Dengem allak bullak. Bu sabah ilk kez bana sen salaksın dedi. Ben de bak bu salak bi daha senin gibi biriyle muhatap oluyo mu dedim. İndim arabadan işime geldim. Sonra yalvarmalara başladı yine. Bu nasıl bir ruh hali? Ne yapayım ben bu kocaya?
Selam kızlar. Sizce bi koca neden sürekli bir şeylere kızıp tartışma çıkarıp birsürü laf edip sonra ayaklara kapanıp özür diler? Dengem allak bullak. Bu sabah ilk kez bana sen salaksın dedi. Ben de bak bu salak bi daha senin gibi biriyle muhatap oluyo mu dedim. İndim arabadan işime geldim. Sonra yalvarmalara başladı yine. Bu nasıl bir ruh hali? Ne yapayım ben bu kocaya?
o sana yalvarınca hemen barışma ciddi olduğunu görsün söylemeye çekinsin
dengesiz bir ruh hali canım
atar yapıyorsan arkasında da duracaksın
bir süre sonra ciddiye bile almamaya başlarsın ki
daha farklı sorunlara neden olur
bence açık açık söyle bunu
insan eşinin sözlerini dikkate alabilmeli
kızgınlığını önemsemeli
yoksa bir sinirlenip sonrada yalvaran insanı
bir süre sonra kimse kaale almaz
İnsan bir aylık karısına salaksın demez, diyemez. Elbette evliliğin ilk ayları biraz gergin gecer ama bu hakaret etmek icin sebep değil. O lafı ağzına tıkayın bence bi daha cıkarırken kırk kez düşünsün
Canımm inan burnunun sürtmediğim duvar kalmıyor. Ama anlamıyorum. Barışınca 2 gün dikkat ediyor sonra yine aynı
Çok sevdiğniden olsa grek bizde öyleyiz.
Ağzından çok şey çıkanr sonra pişman olur... Ama sonuç aynı:)