Selam kızlar. Sizce bi koca neden sürekli bir şeylere kızıp tartışma çıkarıp birsürü laf edip sonra ayaklara kapanıp özür diler? Dengem allak bullak. Bu sabah ilk kez bana sen salaksın dedi. Ben de bak bu salak bi daha senin gibi biriyle muhatap oluyo mu dedim. İndim arabadan işime geldim. Sonra yalvarmalara başladı yine. Bu nasıl bir ruh hali? Ne yapayım ben bu kocaya?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Büyük dengesizlik. Normal bir insan karısına böyle şeyler söylemez. Böyle şaka yapılmayacağını da bilir. Üstelik yeni evliyse.
Psikolojik bir problemi olduğu kesin. Başka saygısız veya şiddete meyilli hareketleri var mı? Bir şeyleri kırıp dökmek veya yumruk atmak gibi.
Cevabınız süper olmuş. O yalvarmalara hemen yumaşamayın da yaptığı öküzlüğün o kadar kolay telafi edilebilir bişey olmadığını öğrensin.
.
Çok sevdiğinden mi
İlginç bir ilişkiniz olmalı.
Daha bunun akşamı var. Her gün birlikte döneriz eve. Bu kez onu beklenden binicem otobüse gidicem. Arayınca da açmicam. Görsün be okuyor. Gözüm karardı valla ya ne demek salak
Cnm. Ben böyle düşünmüyorum ne yazık ki. 1 özür diler 2 diler 3. Kez tekrar ediyorsa özür dilemenin ne anlamı var? Bana samimi gelmiyor artık bu yüzden tepkimi koyuyorum ortaya fazlasıyla.İlginçlik değil
İnsanlar bazen sevdiğine de kötü olupta tutamayıp bişeyler söyleyebilir öyle değil mi.
Bu bir kişilik bozukluğu ilginç olay değil. Kötü söz duymak tabiki hoş değil biz eşiz arkadaş değil. ama bazen olur yani. Büyütmeye gerek yok. Snçta pişman oluyorsa geri dönüp özür diliyorsa sorun yok
Siz yine de asla ona benzer şekilde hitaplar kullanmayın. Ne böyle sözler söylerim, ne de söylettiririm şeklinde kesin tavrınız olsun. Saygı çok önemli. Ben evli değilim ama annem ile babamın 30 yıllık evliliğinde böyle salak, aptal şeklinde bir yakıştırma birkez bile duymadım.
.
Selam kızlar. Sizce bi koca neden sürekli bir şeylere kızıp tartışma çıkarıp birsürü laf edip sonra ayaklara kapanıp özür diler? Dengem allak bullak. Bu sabah ilk kez bana sen salaksın dedi. Ben de bak bu salak bi daha senin gibi biriyle muhatap oluyo mu dedim. İndim arabadan işime geldim. Sonra yalvarmalara başladı yine. Bu nasıl bir ruh hali? Ne yapayım ben bu kocaya?
Çok sevdiğinden mi:26::44:Çok sevdiğniden olsa grek bizde öyleyiz.
Ağzından çok şey çıkanr sonra pişman olur... Ama sonuç aynı:)
Doğrı söylüyorsun özür dilemeyi bilmek güzel şey ama bi zaman sonra pişkinlikle özür dilemesi daha çok sinir bozuyor. Sizin eşinizin tepkisi de kötüymüş. Trip atan erkek hiç ama hiç sevmemSürekli bi şeylere kızıp sizi kırması hiç hoş değil tabii ama özür dileyebilmesi çok hoş. Keşke benim kocam da bu kadar gurur yapmasa da bi hata yaptığı zaman üste çıkmaya çalışmak yerine özür dilese...
Çok sevdiğinden mi:26::44:
Çiftler arasında tartışma da olur,bazen nabızlar yükselir,anlaşmazlıklar olur,ama insanın eşine,hayat arkadaşına sevdiği saygı duyduğu aynı soyadı taşıdığı,aynı yastığa baş koyduğu insana hakaretamiz söz söylemesi,küfretmesi,hakaret etmesi asla ve asla kabul edilir bir davranış değil.Buna birkez tepki vermedin mi gerisi gelir.Bu insanın kendi ahlaki yapısıyla alakalı.Sana sözleri söyleyip sonra özür dileyen adamın özrünü kabul etmeyecek,iyi bir süründüreceksin ki,bir daha adam olduğunu ağzından çıkan lafları tartması gerektiğini,her kötü sözün bir özürl ehallolmayacağını bilsin.
yeni evli iseniz adaptasyon sorunu yaşıyor olabilir.ilk yıllarda biz de yaşamıştık zamanla karşılıklı güven tam oluşunca ve arada bir kaybetme korkusunu yaşayınca geçiyor
İlginçlik değil
İnsanlar bazen sevdiğine de kötü olupta tutamayıp bişeyler söyleyebilir öyle değil mi.
Bu bir kişilik bozukluğu ilginç olay değil. Kötü söz duymak tabiki hoş değil biz eşiz arkadaş değil. ama bazen olur yani. Büyütmeye gerek yok. Snçta pişman oluyorsa geri dönüp özür diliyorsa sorun yok
Hayır öyle değil. Yanlış öğrenmişsiniz. Çiftler ne olursa olsun birbirine hakaret etmesi yanlıştır. Şahsen eşime salak diyebilen biri değilim, bilmem size normal gelebilir ama.
Ayrıca sürekli hakaret et arkadan özür dile. Her defasında o hakareti duyduktan sonra pişmanlık neye yarar? Burada görev affetmek üzere konu sahibine değil, bir daha hakaret etmemek üzere eşine düşüyor.
Her zaman yapılıyor diye değil zaten....
Arada olur diyorum.. Kalkıp bende saygımı düşşürüp salak vs diyemem ama o erkek bazen ağzından kaçabilir. kimse 4 4 lük değil
Konu sahibinin de eşi düzelicektir bunun bi çözümü yok yani ve bu şekilde yaşayan sadece o veya ben değilim
Daha bunun akşamı var. Her gün birlikte döneriz eve. Bu kez onu beklenden binicem otobüse gidicem. Arayınca da açmicam. Görsün be okuyor. Gözüm karardı valla ya ne demek salak
Size salak demesi kizilmayacak gibi degil. Kizmakta haklisiniz. Benim deginmek istedigim nokta tepkilerinizi orantili kullanmaniz. Yani ben suna soyle buyuuk tepki vereyim de gorsun gununu daha buyugunu yapmaya cesareti olmasin mantigiyla coook buyuk tepki verilince bazi adamlarda islemeyebilir. Insanoglu o tepkiye de alisabilir ve etkisiz kalabilir. En azindan kocaniz ozurlerinin degersiz oldugunu hissetmesin.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Her zaman yapılıyor diye değil zaten....
Arada olur diyorum.. Kalkıp bende saygımı düşşürüp salak vs diyemem ama o erkek bazen ağzından kaçabilir. kimse 4 4 lük değil
Konu sahibinin de eşi düzelicektir bunun bi çözümü yok yani ve bu şekilde yaşayan sadece o veya ben değilim