Merhaba bugün bu siteye üye oldum çünkü birileriyle konuşma ihtiyacı duyuyorum. 8 senelik evliyim ve 2 çocuğum var arkadaşlar. Bu 8 sene içerisinde eşimin bana karşı ne bir isteği oldu (fantazi anlamında) nede aniden bi cinsellik isteği oldu gerçek anlamda. Sürekli olarak ima ederek yada direk isteyerek bu konuyu gündeme getiriyorum yoksa adamın umurunda değil. 15 20 gün olmasın banamısın demez regl günlerim düzenlidir bilir ve sanki inadına yapar gibi o günler yanaşır gibi yapar yada çok yorgun olduğumu bildiği günler yorgunum dediğim andada tamam der hemen konuyu kapatır kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyorum böyle yapınca. Dün akşam bu konu üzerinde yine konuştuk olabildiğince arkadaş gibi yaklaşıp neden böyle olduğunu sordum ama yine aynı klasik cevaplar seni seviyorum beğeniyorum seninle alakası yok yorgunum iş stres bu böyle devam ediyor ama artık bunlarla konuyu kapatamıyorum doktora eş terapisine gidelim diyede defalarca söyledim ama yanaşmadı anlayacağınız iyice soğudum ilişkiden çocuklarımı düşünüp hemen ayrılık kararıda alamıyorum nr yapacağımı bilmiyorum sıkıştım kaldım benzer durumları yaşayan arkadaşlar yazarsa sevinirim