Eşim neden böyle davranıyor lütfen yardım

Çocuk yok ama çocuk fikrini de düşünmedim değil hani eşim böylelikle aile olduğumuzun farkına varır ya da çocuğumu bahane edip kaçarım belki bazı şeylerden diye insan herşeyi düşünüyor
Bunu bende cok dusundum
Bakalim ise yaricak mi 1 ay sonra geliyo ins. Bebisim ama ben bu yuzden yapmadim istedim bebisim olmasini
Sen basla yavas yavas isim var deyip yalniz gonderme calismalarina ama arayida iyi tut ailesi varsin olmazsa olmazı olsn

Kadını niyeti kötü değil ki ayrıca sana kötü davranmıyor, eşinle aranı bozmuyor, yavrum canım diyor tatil yapın diye demiş gelin diye bir arada olmak istemenin nesi kötü. Onlar çağırıyor diye hiç evde duramıyor havası yaratmışsınız. Haftada bir iki gidiyormuşsunuz. Misafir gelince de reddedin. Hani kadın kötü niyetli olsa tamam aynı şeyi kendi anneniz yapsa ona da aynı tepkiyi verir misiniz.

Alıntı yaptığınız mesaja yanlışlıkla telefon numarası kopyalamışsınız. İsterseniz silin numarayı, 10 dakika sonra değişiklik yapamazsınız.

Çok yerinde tespitler gerçekten sadece beğenmek yetersiz geldi tabrik de etmek istedim

Çok yerinde tespitler gerçekten sadece beğenmek yetersiz geldi tabrik de etmek istedim
:) Çok teşekkür ederim. Evlilik insanı bilim adamı gibi uzmanlaştırıyor. İlk aile sorunuyla karşılaşınca duvara toslamış gibi bir durum oldu, 2-3 derken aşamayacağımı anladım.Ne şeytanı gör ne salavat getir derler burada, uzak durmak mantıklı gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…