• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim neden böyle davranıyor lütfen yardım

Çocuk yok ama çocuk fikrini de düşünmedim değil hani eşim böylelikle aile olduğumuzun farkına varır ya da çocuğumu bahane edip kaçarım belki bazı şeylerden diye insan herşeyi düşünüyor
Bunu bende cok dusundum ;)
Bakalim ise yaricak mi 1 ay sonra geliyo ins. Bebisim ama ben bu yuzden yapmadim istedim bebisim olmasini
Sen basla yavas yavas isim var deyip yalniz gonderme calismalarina ama arayida iyi tut ailesi varsin olmazsa olmazı olsn

Kadını niyeti kötü değil ki ayrıca sana kötü davranmıyor, eşinle aranı bozmuyor, yavrum canım diyor tatil yapın diye demiş gelin diye bir arada olmak istemenin nesi kötü. Onlar çağırıyor diye hiç evde duramıyor havası yaratmışsınız. Haftada bir iki gidiyormuşsunuz. Misafir gelince de reddedin. Hani kadın kötü niyetli olsa tamam aynı şeyi kendi anneniz yapsa ona da aynı tepkiyi verir misiniz.

Yani çok ciddi bir sorun yok gibi yani 05373794747 bir şey yok. İki değişiklik yapabilirsin, birincisi eşin kıymet bilmiyorsa kendinden her konuda daha az taviz verirsin. İkincisi kv gitme durumlarında kavga pahasına canın gitmek istemiyorsa gitmezsin, canın aramak istemiyorsa aramazsın. Kısaca zorunlu olarak yaptığın şeyleri yapmayı bırak. Eşini ve kayınvalideni sınırlarını kendin belirleyeceğin yeni düzene alıştır. Belki pat diye olmaz ama alışınca normali o gibi gelir ikisine de. Ben kendi annemle her gün konuşmuyorum. Kv arasa Bi açarım iki açarım. Baktım her gün arıyor açmam yani. Şaşırmış iyice. Ve ne yazık ki siz de alıştırmışsınız.[/QUOTE[/QUO
Kadını niyeti kötü değil ki ayrıca sana kötü davranmıyor, eşinle aranı bozmuyor, yavrum canım diyor tatil yapın diye demiş gelin diye bir arada olmak istemenin nesi kötü. Onlar çağırıyor diye hiç evde duramıyor havası yaratmışsınız. Haftada bir iki gidiyormuşsunuz. Misafir gelince de reddedin. Hani kadın kötü niyetli olsa tamam aynı şeyi kendi anneniz yapsa ona da aynı tepkiyi verir misin
[QUOTE="dejavu_one, post: 47433267, member: 143327 Kötü niyetli olmadığını bende söyledim zaten bu yüzden gidiyorum kötü niyetli olsa kötü davransa zaten hiç bi kuvvet götüremez ama haftanın hemen her günü gidiyoruz haftada bir iki gitsek zaten Asla sorun yapmam kendi anneme de her gün gitmiyorum haftada bir ya da iki haftada bir ve tek kızım buna rağmen annem yapsa aynısını da sıkılırım anne bizim de bi hayatımız var derim ki annem mesafelidir ısrar etmez

Alıntı yaptığınız mesaja yanlışlıkla telefon numarası kopyalamışsınız. İsterseniz silin numarayı, 10 dakika sonra değişiklik yapamazsınız.

özür dileyerek konunun tamamını okuyamadığımı belirtmek istiyorum en başta. Aile sanırım konu. Şunu söyleyeyim ailesi hakkında en ufak eleştiriye maalesef katlanamıyor erkeklerin büyük bir çoğunluğu. Aile söz konusu olursa mutlaka her defasında tartışıyor, konu boşanmaya kadar geliyor.Bunu tecrübe ettim. normalde her konuda saatlerce konuşabildiğim, mantıklı fikirlerini çok beğendiğim eşim, ailesi söz konusu olduğunda o çizdiği imajı yerle bir edecek bir anlayışsızlığa sahip.Değil konuşmak, fikir alıp vermek, tek mantıklı kelime edemiyoruz.Neden? Çünkü ailesi onun için bembeyaz, mümkün değil siyah göremezsin.Nacizane tavsiyem siz kendinizi biraz uzak tutun, hastayım gelemem sen git, bugün dinlenmek istiyorum bensiz katıl gibi.
Çok yerinde tespitler gerçekten sadece beğenmek yetersiz geldi tabrik de etmek istedim :KK52:

Çok yerinde tespitler gerçekten sadece beğenmek yetersiz geldi tabrik de etmek istedim :KK52:
:) Çok teşekkür ederim. Evlilik insanı bilim adamı gibi uzmanlaştırıyor. İlk aile sorunuyla karşılaşınca duvara toslamış gibi bir durum oldu, 2-3 derken aşamayacağımı anladım.Ne şeytanı gör ne salavat getir derler burada, uzak durmak mantıklı gibi geldi bana.

Back