• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim neden böyle davranıyor lütfen yardım

kadın çağırsa bir türlü,çağırmasa bir türlü.:sinirli:

şaka bir yana,halledilmeyecek,bir mesele değil,bunlar.bazı aileler koloni halinde yaşar.kadın sizi de dahil etmek istiyor.
müsait olduğunuz da gidersiniz,müsait olmadığınız da söylersiniz en başta hatayı iştn çıkmakla yapmışsınız.önce bir iş bulun,çalışıyorsunuz diye,bu kadar sık çağırmazlar o zaman.

bizde de tam aksi bir durum var.gelinim kalabalıktan,toplanıp birşeyler yapmaktan hoşlanıyor.
oğlum biraz aksi bu konuda.bizim tarafla da ,kendi tarafıyla da,toplanmak isteyen gelinim.organizasyonları o yapıyor,oğlumda katılıyor.siz de öyle yapın.bir hafta onun ailesi,bir hafta size özel.bir hafta kendi aileniz,yine bir hafta size özel.bizimkiler bu yolu tutturdular.herkes memnun.

Aaaa anlayışlı bi kv ye benziyorsunuz sizi ifsa etmen lazim bu forumun boyle kvlere ihtiyacı var:super:

özür dileyerek konunun tamamını okuyamadığımı belirtmek istiyorum en başta. Aile sanırım konu. Şunu söyleyeyim ailesi hakkında en ufak eleştiriye maalesef katlanamıyor erkeklerin büyük bir çoğunluğu. Aile söz konusu olursa mutlaka her defasında tartışıyor, konu boşanmaya kadar geliyor.Bunu tecrübe ettim. normalde her konuda saatlerce konuşabildiğim, mantıklı fikirlerini çok beğendiğim eşim, ailesi söz konusu olduğunda o çizdiği imajı yerle bir edecek bir anlayışsızlığa sahip.Değil konuşmak, fikir alıp vermek, tek mantıklı kelime edemiyoruz.Neden? Çünkü ailesi onun için bembeyaz, mümkün değil siyah göremezsin.Nacizane tavsiyem siz kendinizi biraz uzak tutun, hastayım gelemem sen git, bugün dinlenmek istiyorum bensiz katıl gibi.
İ

Konunun yarısında fenalık geçirip bıraktım okumayı bikaç paragraf yapsaydın bizede yazık

Niye yeni evliler ailesiyle evlenmedi bu kiz adami sevdi ailesi bonus mecbur degilki dip dibe yaşamaya. Bence nasil alisirsa oyle gider bak maasi da vermis vermis tazminati da.. sonuç sen masraflisin vs. Ayip yani

Kocası sizinle aynı fikirde değil. O benim aileme geldi ben aile oldum demiyorsa. Çoooook zor

Cnm benim esimde oyle kalabalik bi aile anne duskunlugu ve surekli oraya gitme cabasibizimde ev yayan 15 dk dir
Neyse ilk sene cok gittik haftada 2-3
Su an ekimde 2 sene olacagiz evleneli ins.
Ben yavas yavas su isim var askim sen kendin git iste evde camasir bulask birikti sen git iste su iste bu diye diye kendi gidiyor arada ben cagiriyorum ayda 1 filan, haftada 1 gidiyoruz birlikte artik
Cok zorlandm inan hele ilk sene Allahim ben bu adamla niye evlendm dedim sende boyle yapsan kendi gitse insan yoruluyor kalabaliktan gercektn anliyorm seni
Birde huzur istiyorsan esinin ailesi hakkinda hic konusma derim hicbir erkek anlamaz tecrubeyle sabit ;)
Gecmisi hele hic acmayin
Mutlu ve muhabbet dolu evlilik için sevgi ve saygiyi elden birakmayin cnm

Kötü değil ondan eminim ama bunalıyorım kızları 10 yıllık 15 yıllık evli çoluk çocuk dolu onlarla ben bir olamam ki yeni evliyim sonuçta. İstersem gitmem diye bişey yok işte eşim zorla götürür gideriz
Ayni boyledik cnm sururdu beni her gittiginde hatta kendi isi cikinca beni kv birakirdi o derece yani
O gidince biraz kv oturup ay ablam cagirdi deyip ablama giderdim
Ay isim var deyip yine kacardim kv den :)
Adam kendi gidiyo beni birakiyordu yaa
Sonra isim var kendin git su var kendin git diye diye alisti simdi haftadabir gidiyoruz sukur
Sabir cnm biraz cok zor ama oluyor zamanla

• Siteye yeni üye Değilim ama sadece paylaşılanları okuyordum ilk defa foruma yazıyorum lütfen dışarıdan bakan birileri olarak bana yardımcı olun sıkıntım Hakkında. Öncelikle ben 11 aylık evliyim eşimle evlendiğimizden bu yana abartısız hafta da bir tartışıyoruz sebep ailesi , Aslında ailesi ile görünür de sorun yok herkes sever beni ama annesi sürekli birlikte olmak istiyor evdeysek eğer evimizde değil yanında olalım istiyor sürekli evine bi misafir gelse sizde gelin , gezmeye gitse sizde gelin , şu yemeği yaptım gelin , elimden geleni fazla fazla yapıyorum ama bi yere kadar eşim kalabalık aile yoruluyorum gerçekten bizim de bi hayatımız olsun istiyorum bizde evimize alışalım istiyorum birbirimize alışalım istiyorum ama yok eşim de annesine aşırı düşkün evlerimizde yakın on dakika yürüyerek ,bunun dışında kv her gün arar yada aramamı da bekler oğluna da bana da her gece mesaj atar iyi geceler yavrularım allah rahatlık versin yavrularım yani o kadar bunaldım ki Batıyor bu nedir sürekli kendini hatırlatır gibi , eşim tek çocuk da değil üstelik 4 ablası var kp de yaşıyo ablaları da gayet ilgili sürekli annelerine gelir gider onlar gelince bizde gideriz sürekli bi koloni gibi yaşam , >>>>>şu an yazlık da kv kızı yanında bana watsap dan sesli mesaj atıyo sürekli napıyonuz yavrum inşalalh sizde gelin güneşlenin falan filan niyet kötü değil Allah razı olsun seviyo ama aşırı bunalıyorım boğuluyorım bu kadar samimiyetten , eşimde bana destek olmaz gitmek istemesem sen nankörsün insanlar değer veriyo sen burun kıvırıyorsun vs . >>>>>>Çözüm ne gerçekten. bilmiyorum en son dün yine tartıştık, teyzem evlenecek eşimin de kimsenin bilmediği bi evi var boş da dedim Oray'ı kiraya verelim teyzeme hem gelir olur dedim o da yok Satcam Dedi bana yük o evin ödemesi çok sıkılıyorum ödemelerden Dedi ( eşimin kendi işi babası ile ortak çalışıyor geliri iyi ama çok gider var ailesinin bizim ortak giderler ) sen çalıştın Dedi evlenirken ona göre olan yaptık bişeylere giriştik evde ki hesap çarşıya uymadı sorunlar oldu ayrıldın Dedi (çalıştığım sürede evlilik tazminatı aldım çok olmasa onu verdim Her ay maaşımı verdim ) ben de dedim ama ben sana destek olmaya çalıştım yine de sonra da istedim destek olmayınama sen her bulduğum işe kusur buldun dedim bende şimdi KPSS ye çalışıyorum dedim derken konuyu nişanlıyken benim isteklerim bitmemiş ondan sıkıntı yaşadığını söyledi. ailem beni yönlendirmiş falan filan ben nefsime uymuşum herkes gibi , bi oda da yaşayacak kızı sevmiş ben öyle olmamışım ki alakası yok sırf annesi yakın olsun Dedi diye ev aldı aldığımız evde eşyalıydı ,eşyalar çok kötüydü benim o eşyalar ile oturmamı istedi bende kabul etmedim diye bana lafını yapıyor aklı sıra bende dedim ki sen çok nankörsün ben her zaman destek oldum annen hasta oldu baktım günlerce ablan geldi günlerce kaldı baktım herzaman beni o kadar üzmene Güler yüz tatlı dil göstermemene rağmen sana ailene Güler yüz gösteriyorum senden onu al bunu al hiç bişey istemedim nişanlıyken de herşeyin en uygununu seçmedim mi sen hala bunların lafını mı yapıyorsun dedim insan biraz bunca zamandır birlikteyiz beni samimiyetimi fedakarlıklarımı görür de bunlar hatırına bari lafını yapmaz dedim yok ailem yönlendirmiş bilmem ne ağladım baya ağlama bişey konuşuyoruz Dedi konuşmuyoruz dedim sen Dedim Hala ailen öyle böyle diyorsun dedim biz herseyi ikimiz gidip almadık mı kimin fikrini aldık başka senin de ablaların var arkadaşların var senin ablalarına mobilya alınmadı mı takı alınmadı mı ya da arkadaşların almadı mı herkese alınıyo neyin lafını yapıyorsun dedim bana diyo ki onlara bakarsan kimse senin gibi giyinmiyor yaşamıyor bilmem ne bana dedim ben sana hiç bir zaman bana şunu alalım bunu alalım demedim bundan sonra da bana ne bişey al ne de lafını yap dedim şu hayatta tanıdığım en nankör insansın dedim >>>>>baya tartıştık fedakarlıklarımı görmeyip bana hala bişeylerin lafını yapınca gözüme bi böcek gibi görünüyor şimdi küsüz umrumda değil gelip özür dilemediği sürece de barışmıcam artık yoruldum minnetsizliğinden memnuniyetsizliğinden eşim çok zor bi insan siz olsanız Nasıl davranırsınız lütfen fikir verin bana
şu erkek anneleri bi bıraksa evlenen oğullarını
insanlar ister gelir ister gelmez ya hayret birşy
ne bu yapışkanlık Allah aşkına

Allah yardımcınız olsun
Kocanıza ailesini kötülemeden durumu anlatmaya calısın
kötülerseniz zamanla size karsı olumsuz duygular besleyebılır

Cnm benim esimde oyle kalabalik bi aile anne duskunlugu ve surekli oraya gitme cabasibizimde ev yayan 15 dk dir
Neyse ilk sene cok gittik haftada 2-3
Su an ekimde 2 sene olacagiz evleneli ins.
Ben yavas yavas su isim var askim sen kendin git iste evde camasir bulask birikti sen git iste su iste bu diye diye kendi gidiyor arada ben cagiriyorum ayda 1 filan, haftada 1 gidiyoruz birlikte artik
Cok zorlandm inan hele ilk sene Allahim ben bu adamla niye evlendm dedim sende boyle yapsan kendi gitse insan yoruluyor kalabaliktan gercektn anliyorm seni
Birde huzur istiyorsan esinin ailesi hakkinda hic konusma derim hicbir erkek anlamaz tecrubeyle sabit :KK66:
Gecmisi hele hic acmayin
Mutlu ve muhabbet dolu evlilik için sevgi ve saygiyi elden birakmayin cnm[/QUOT onu bi ara denedim de kaynanam aşırı ısrarcı hayır yok lügatında işim vardan anlamıyor mesela misafirim var hazırlık yapıcam kek pasta dedim bana Dedi ki gel burda yap burası ev değil mi sanki malzeme yok mu bilmem ne çok zor evlilik aşırı zor çok yapışkan bi kaynanam var maalesef

yeni evlilikler zor oturuyorda aman diyim çocuk yapma daha ne olur ne olmaz.Allah yardımcın olsun.

• Siteye yeni üye Değilim ama sadece paylaşılanları okuyordum ilk defa foruma yazıyorum lütfen dışarıdan bakan birileri olarak bana yardımcı olun sıkıntım Hakkında. Öncelikle ben 11 aylık evliyim eşimle evlendiğimizden bu yana abartısız hafta da bir tartışıyoruz sebep ailesi , Aslında ailesi ile görünür de sorun yok herkes sever beni ama annesi sürekli birlikte olmak istiyor evdeysek eğer evimizde değil yanında olalım istiyor sürekli evine bi misafir gelse sizde gelin , gezmeye gitse sizde gelin , şu yemeği yaptım gelin , elimden geleni fazla fazla yapıyorum ama bi yere kadar eşim kalabalık aile yoruluyorum gerçekten bizim de bi hayatımız olsun istiyorum bizde evimize alışalım istiyorum birbirimize alışalım istiyorum ama yok eşim de annesine aşırı düşkün evlerimizde yakın on dakika yürüyerek ,bunun dışında kv her gün arar yada aramamı da bekler oğluna da bana da her gece mesaj atar iyi geceler yavrularım allah rahatlık versin yavrularım yani o kadar bunaldım ki Batıyor bu nedir sürekli kendini hatırlatır gibi , eşim tek çocuk da değil üstelik 4 ablası var kp de yaşıyo ablaları da gayet ilgili sürekli annelerine gelir gider onlar gelince bizde gideriz sürekli bi koloni gibi yaşam , >>>>>şu an yazlık da kv kızı yanında bana watsap dan sesli mesaj atıyo sürekli napıyonuz yavrum inşalalh sizde gelin güneşlenin falan filan niyet kötü değil Allah razı olsun seviyo ama aşırı bunalıyorım boğuluyorım bu kadar samimiyetten , eşimde bana destek olmaz gitmek istemesem sen nankörsün insanlar değer veriyo sen burun kıvırıyorsun vs . >>>>>>Çözüm ne gerçekten. bilmiyorum en son dün yine tartıştık, teyzem evlenecek eşimin de kimsenin bilmediği bi evi var boş da dedim Oray'ı kiraya verelim teyzeme hem gelir olur dedim o da yok Satcam Dedi bana yük o evin ödemesi çok sıkılıyorum ödemelerden Dedi ( eşimin kendi işi babası ile ortak çalışıyor geliri iyi ama çok gider var ailesinin bizim ortak giderler ) sen çalıştın Dedi evlenirken ona göre olan yaptık bişeylere giriştik evde ki hesap çarşıya uymadı sorunlar oldu ayrıldın Dedi (çalıştığım sürede evlilik tazminatı aldım çok olmasa onu verdim Her ay maaşımı verdim ) ben de dedim ama ben sana destek olmaya çalıştım yine de sonra da istedim destek olmayınama sen her bulduğum işe kusur buldun dedim bende şimdi KPSS ye çalışıyorum dedim derken konuyu nişanlıyken benim isteklerim bitmemiş ondan sıkıntı yaşadığını söyledi. ailem beni yönlendirmiş falan filan ben nefsime uymuşum herkes gibi , bi oda da yaşayacak kızı sevmiş ben öyle olmamışım ki alakası yok sırf annesi yakın olsun Dedi diye ev aldı aldığımız evde eşyalıydı ,eşyalar çok kötüydü benim o eşyalar ile oturmamı istedi bende kabul etmedim diye bana lafını yapıyor aklı sıra bende dedim ki sen çok nankörsün ben her zaman destek oldum annen hasta oldu baktım günlerce ablan geldi günlerce kaldı baktım herzaman beni o kadar üzmene Güler yüz tatlı dil göstermemene rağmen sana ailene Güler yüz gösteriyorum senden onu al bunu al hiç bişey istemedim nişanlıyken de herşeyin en uygununu seçmedim mi sen hala bunların lafını mı yapıyorsun dedim insan biraz bunca zamandır birlikteyiz beni samimiyetimi fedakarlıklarımı görür de bunlar hatırına bari lafını yapmaz dedim yok ailem yönlendirmiş bilmem ne ağladım baya ağlama bişey konuşuyoruz Dedi konuşmuyoruz dedim sen Dedim Hala ailen öyle böyle diyorsun dedim biz herseyi ikimiz gidip almadık mı kimin fikrini aldık başka senin de ablaların var arkadaşların var senin ablalarına mobilya alınmadı mı takı alınmadı mı ya da arkadaşların almadı mı herkese alınıyo neyin lafını yapıyorsun dedim bana diyo ki onlara bakarsan kimse senin gibi giyinmiyor yaşamıyor bilmem ne bana dedim ben sana hiç bir zaman bana şunu alalım bunu alalım demedim bundan sonra da bana ne bişey al ne de lafını yap dedim şu hayatta tanıdığım en nankör insansın dedim >>>>>baya tartıştık fedakarlıklarımı görmeyip bana hala bişeylerin lafını yapınca gözüme bi böcek gibi görünüyor şimdi küsüz umrumda değil gelip özür dilemediği sürece de barışmıcam artık yoruldum minnetsizliğinden memnuniyetsizliğinden eşim çok zor bi insan siz olsanız Nasıl davranırsınız lütfen fikir verin bana
kagaya gerek yok bahane bul gitme.1-2 anlar kadın.Her gün arama.Aradığında hemen açma duymamışım de.Mesaj atsa hemen cevap yazma işim var de.Arkadaşlarına git arkadaşlarını çağır kendine meşgale bul

Çocuk yok ama çocuk fikrini de düşünmedim değil hani eşim böylelikle aile olduğumuzun farkına varır ya da çocuğumu bahane edip kaçarım belki bazı şeylerden diye insan herşeyi düşünüyor

Çocuk yok ama çocuk fikrini de düşünmedim değil hani eşim böylelikle aile olduğumuzun farkına varır ya da çocuğumu bahane edip kaçarım belki bazı şeylerden diye insan herşeyi düşünüyor
sakın böyle düşünme kaç yaşına gelmiş eşin kişiliği oturmuş bir bebeklemi değişcek aman aman diyim bunlar alır senden bebeği ben öyle sezinledim.eğer bebek olursa düzelir dersen hayatının en büyük yanlışını yaparsın haberin olsun.

Yani çok ciddi bir sorun yok gibi yani aşılmayacak bir şey yok. İki değişiklik yapabilirsin, birincisi eşin kıymet bilmiyorsa kendinden her konuda daha az taviz verirsin. İkincisi kv gitme durumlarında kavga pahasına canın gitmek istemiyorsa gitmezsin, canın aramak istemiyorsa aramazsın. Kısaca zorunlu olarak yaptığın şeyleri yapmayı bırak. Eşini ve kayınvalideni sınırlarını kendin belirleyeceğin yeni düzene alıştır. Belki pat diye olmaz ama alışınca normali o gibi gelir ikisine de. Ben kendi annemle her gün konuşmuyorum. Kv arasa Bi açarım iki açarım. Baktım her gün arıyor açmam yani. Şaşırmış iyice. Ve ne yazık ki siz de alıştırmışsınız.

Back