Eşim neden böyle davranıyor lütfen yardım

Aaaa anlayışlı bi kv ye benziyorsunuz sizi ifsa etmen lazim bu forumun boyle kvlere ihtiyacı var

İ

Konunun yarısında fenalık geçirip bıraktım okumayı bikaç paragraf yapsaydın bizede yazık

Niye yeni evliler ailesiyle evlenmedi bu kiz adami sevdi ailesi bonus mecbur degilki dip dibe yaşamaya. Bence nasil alisirsa oyle gider bak maasi da vermis vermis tazminati da.. sonuç sen masraflisin vs. Ayip yani

Kocası sizinle aynı fikirde değil. O benim aileme geldi ben aile oldum demiyorsa. Çoooook zor

Cnm benim esimde oyle kalabalik bi aile anne duskunlugu ve surekli oraya gitme cabasibizimde ev yayan 15 dk dir
Neyse ilk sene cok gittik haftada 2-3
Su an ekimde 2 sene olacagiz evleneli ins.
Ben yavas yavas su isim var askim sen kendin git iste evde camasir bulask birikti sen git iste su iste bu diye diye kendi gidiyor arada ben cagiriyorum ayda 1 filan, haftada 1 gidiyoruz birlikte artik
Cok zorlandm inan hele ilk sene Allahim ben bu adamla niye evlendm dedim sende boyle yapsan kendi gitse insan yoruluyor kalabaliktan gercektn anliyorm seni
Birde huzur istiyorsan esinin ailesi hakkinda hic konusma derim hicbir erkek anlamaz tecrubeyle sabit
Gecmisi hele hic acmayin
Mutlu ve muhabbet dolu evlilik için sevgi ve saygiyi elden birakmayin cnm

Ayni boyledik cnm sururdu beni her gittiginde hatta kendi isi cikinca beni kv birakirdi o derece yani
O gidince biraz kv oturup ay ablam cagirdi deyip ablama giderdim
Ay isim var deyip yine kacardim kv den :)
Adam kendi gidiyo beni birakiyordu yaa
Sonra isim var kendin git su var kendin git diye diye alisti simdi haftadabir gidiyoruz sukur
Sabir cnm biraz cok zor ama oluyor zamanla

şu erkek anneleri bi bıraksa evlenen oğullarını
insanlar ister gelir ister gelmez ya hayret birşy
ne bu yapışkanlık Allah aşkına

Allah yardımcınız olsun
Kocanıza ailesini kötülemeden durumu anlatmaya calısın
kötülerseniz zamanla size karsı olumsuz duygular besleyebılır

yeni evlilikler zor oturuyorda aman diyim çocuk yapma daha ne olur ne olmaz.Allah yardımcın olsun.

kagaya gerek yok bahane bul gitme.1-2 anlar kadın.Her gün arama.Aradığında hemen açma duymamışım de.Mesaj atsa hemen cevap yazma işim var de.Arkadaşlarına git arkadaşlarını çağır kendine meşgale bul

Çocuk yok ama çocuk fikrini de düşünmedim değil hani eşim böylelikle aile olduğumuzun farkına varır ya da çocuğumu bahane edip kaçarım belki bazı şeylerden diye insan herşeyi düşünüyor

Çocuk yok ama çocuk fikrini de düşünmedim değil hani eşim böylelikle aile olduğumuzun farkına varır ya da çocuğumu bahane edip kaçarım belki bazı şeylerden diye insan herşeyi düşünüyor
sakın böyle düşünme kaç yaşına gelmiş eşin kişiliği oturmuş bir bebeklemi değişcek aman aman diyim bunlar alır senden bebeği ben öyle sezinledim.eğer bebek olursa düzelir dersen hayatının en büyük yanlışını yaparsın haberin olsun.

Yani çok ciddi bir sorun yok gibi yani aşılmayacak bir şey yok. İki değişiklik yapabilirsin, birincisi eşin kıymet bilmiyorsa kendinden her konuda daha az taviz verirsin. İkincisi kv gitme durumlarında kavga pahasına canın gitmek istemiyorsa gitmezsin, canın aramak istemiyorsa aramazsın. Kısaca zorunlu olarak yaptığın şeyleri yapmayı bırak. Eşini ve kayınvalideni sınırlarını kendin belirleyeceğin yeni düzene alıştır. Belki pat diye olmaz ama alışınca normali o gibi gelir ikisine de. Ben kendi annemle her gün konuşmuyorum. Kv arasa Bi açarım iki açarım. Baktım her gün arıyor açmam yani. Şaşırmış iyice. Ve ne yazık ki siz de alıştırmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…