- 8 Haziran 2015
- 299
- 217
-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
tamam simdi oldu. mecburi olarak mi bu xle takilacak yoksa keyfi olarak mi. eger mecburiyettense yapacagmiz bisey yok malesef. is durumu neyi gosterir hic belli olmaz. ama tedbirni almalisin. bundan once zaten sizin baska problemleriniz var. once onlari halletmek icin konus kocanla masaya ve bi cozum yoluna ulastirin. baska sekilde hep boyle uzulursun. o gayet keyfi yerinde gibi gozukuyor. yani sana olur olan.bir türlü kendi yazdığımı düzenleyemedim de
eşimle ben sevgili iken bir dönem ayrıldık aynı işyerindeyiz
ben aynı işyerinde A kişisi ile görüştüm , eşimde B kişisi ile görüşmüş
A kişisi ile görüşürken bizi X kişisi görmüş ve işyerindekilere söylemiş
ben biz barışırken eşime A kişisi ile görüştüğümü söyledim ama bana B kişisiyle görüştüğünü söylemedi
Şimdi eşim X kişisi ile aynı ortama girecek uzun süre
bende X kişisini sevmediğimi çünkü dedikodumu yaptıgını soyledım
eşimde X kişisi için iyi yapmış dedi
Dedim ki şu an oh iyi yapmış dediğin kişi resmi olarak eşin farkında mısın dedim, eşimde sen birini görsen söylemez misin dedi, keşke senin çıktığın kızla seni soyleseydı, o dedikodu beni üzmüştü böyle diyorsan diyebileceğim birşey yok dedim
Bu X kişisiyle uzun zaman beraber olacaklar ve ben sürekli kafamda benim dedikodumu yapan kişiyle nasıl sürekli takılmayı düşünür, nasıl bu kadar duyarsız bir eş olabilir sinirden kuduruyorum şu anda
Eve geldik, yanıma geldi suratım asık diye kendince huysuz hareketler yapıp yastıgını da alarak yatak ayırdı
gerçekten kendimi çok kötü hissettim, uzun zamandır zaten eşimin beni sevmediğini hissediyordum, iyice emin oldum.
Bu erkek zaten evlenmeden önce size onur gurur şeref ve namus duygularından yoksun olduğunu gözünüze sokmuş sebep ne olursa olsun evlenmemeliydiniz babanız boşanacağınızı duyuncada üzülebilir Allah korusun felç geçirebilir vs. 6 aydır ilişki olmaması da başlı başına bir sorun diğer anlattıklarınızda apayrı bir sorun ne diyeyim bir ömür geçmez yani( bir ömürü çok uzun anlamında kullanıyoruz ama o kadar kısa ki )
Seni eski konularından da bilen bir insan olarak eşinin bu son yaptığı devede kulak inan ki.
Adam etinden sütünden faydalanır gibi tüketmiş Durmuş seni.
Boşan bu adamdan...
Bu nasıl bir istir yaaa.
. esin muhattap olduğun birinden rahatsız oluyor.. kaygılanıyor.. ve esin, bu duruma hic umursamayıp o ikisiyle prim veriyor.. evliliginizde ciddi bir güven problemi var.. ve. bu durumun biran önce çözülmesi gerek boyle inatlasmayla
Hic bir yere varamazsınıZ..
sakın ama sakın 'ne yaparim, caresizim, perisanim' vs dusuncelerine kapilma.. sakin ol mutlaka.. Rabbim sana razi olacagi karari verdirsin inşaAllah.. gencecik, ayaklari saglam basan bi insansin, inancli merhametlisin, duygulusun.. seni anlamayan, rencide eden bi adamla evli olmak, sadece senden goturecektir.. vaziyeti bildigimden boyle konusuyorum.. eger duzelecekse, seni anlayacaksa, umudun varsa esinden yana, az daha sabir.. haa her yolu denedim, mutlu olma durumumuz yok diyosan da, bi an once yolunu ciz.. insan mutlu olmak icin evlenir, evlat sahibi olmak ister, ne bileyim, elele yurumek ister.. kimse merakli degil, mis gibi yuvalardan gelin cikip aci cekmeye, ama ruhsuz insanlar bi damlacik mutlulugu sana yasatmamak icin cabaliyor sanki.. hepsi birer imtihan, sabredene ne mutlu.. sen bunlari bilen birisin.. o yuzden hic uzulme.. neler var hayatta.. sukredecek seylerimiz cok..
Dedikodunu yapan biri için sana oh iyi yapmış demesi bu adamın sana bakışının özeti bence.
Ayrıca para muhabbetleri fln çok yazık, sen evi terketme bırak o terketsin ne hali varsa görsün.
Asık suratlı karısını görmek zorundamı surat asmasaydınız madem yatağı ayırması zorunuza gitti trip atmıycaktımız kimse eve gelince suratı asık huyauz birini görmek istemez üzülmek istemiyorsanız siz ilk adımları atarsınız yoksa daha çok üzülürsünüz
Ve evi terketmeyi düşündüğümüzü yazmissiniz.. bunu yaparsanız eşinin eline çok büyük koz vermiş olursun.. evden çıktın mi eşin daha da umursamaz bir hal alıp, olayı çok daha farklı boyutlara tasirsinİz ve kacmak asla bir çözüm olmayacaktır.. nasıl olsa evi terk ediyor diyip daha farklı davranacaktır.. evliliğini sürdürmek istiyorsan o evde kalmalısın.. boyle bir imaj oluşturma.. öncelikle ozel hayatınızdaki sorunları çözmelisin.. sahiplenme duygusu eşimde henüz yok.. güven eksikliği var her ikiniz adına bu ayni.. bunun için aile terapistile görüşmeniz sizin menfaatinize
kimsenin yaptigi kalmaz yanina canim, Allah var gam yok.. ya burada ya ahirette, mutlaka karsiligi verilecek her seyin..evet canım sen bılıyorsun durumlarımı
aslında her anlamda çok yorulduğum bir dönemdeyim
eşim değil destek köstek oluyor her seferinde
Allahtan tek dileğim onun biz boşandığımızda vicdana gelip bana yaptıklarına pişman olması
en büyük ceza bu olur herhalde ona
kimsenin yaptigi kalmaz yanina canim, Allah var gam yok.. ya burada ya ahirette, mutlaka karsiligi verilecek her seyin..
sen verdigin karardan emin ol, icin rahat kafan ferah olsun da, o ne yaparsa yapsin..
Bu kadar sorunlu bir evlilikte gercekten esinizin x le konusmasi mi sorun oldu?
1 yildir kari koca hayati yasamiyoruz demissiniz bence odaklanmaniz gereken en buyuk problem bu.
dün akşam son derece sinirle yazdığımdan anlatamamışım derdimi
zaten benım evlılıgımde sorun oldugu ve ne yaparsam yapayım esımın duzelemeycegını farkettıgım ıcın
artık cok umutsuzum
fakat beklemem gereken bır durum var
daha fazla tanınmaktan korktugum ıcın yazamıyorum
ılgılenırsenız ozelden yazarım
ama dun ıyıce sınırım bozuldu ve evı terketcek duzeye geldım kı son damla oldu
Yukarıdaki yorumlarımda da yazdım; ya bir şeyleri eksik anlıyoruz; ya da bu X kişi sizde takıntı olmuş.
Adam bire bin mi katmış; yoksa sizi gördüğünü mü söylemiş?
Eşinizin "iyi olmuş"unda da bir sıkıntı yok bence yani; sen gizleyecektin belki, açığa çıktı, haberim oldu ama ben yine de seninle evlendim demiş.
Siz esasen bu kişinin sizin hakkınızda söylediğini değil de eşinizin ilişkisinin size söylenmemesini kaldıramıyorsunuz bence...
Bırakın X'i yukarıda da yazdım, adam sizinle bir şeyler yaşayıp anlatsa eşiniz de mesafeyi artırsın ama adam sizi gördüğünü söylemiş.
Eşiniz ile sıkıntınız X'ten çok büyük; unutun X'i, siz görmeyin, konuşmayın oldu bitti. Eşiniz ne yaparsa yapsın; bir şart koyun akşam onunla ilgili bir şey anlatmasın; iyi de kötü de evde adı geçmesin; siz de gerilmeyin.