Eşim nasıl böyle düşünür?

Ve evi terketmeyi düşündüğümüzü yazmissiniz.. bunu yaparsanız eşinin eline çok büyük koz vermiş olursun.. evden çıktın mi eşin daha da umursamaz bir hal alıp, olayı çok daha farklı boyutlara tasirsinİz ve kacmak asla bir çözüm olmayacaktır.. nasıl olsa evi terk ediyor diyip daha farklı davranacaktır.. evliliğini sürdürmek istiyorsan o evde kalmalısın.. boyle bir imaj oluşturma.. öncelikle ozel hayatınızdaki sorunları çözmelisin.. sahiplenme duygusu eşimde henüz yok.. güven eksikliği var her ikiniz adına bu ayni.. bunun için aile terapistile görüşmeniz sizin menfaatinize

tamam simdi oldu. mecburi olarak mi bu xle takilacak yoksa keyfi olarak mi. eger mecburiyettense yapacagmiz bisey yok malesef. is durumu neyi gosterir hic belli olmaz. ama tedbirni almalisin. bundan once zaten sizin baska problemleriniz var. once onlari halletmek icin konus kocanla masaya ve bi cozum yoluna ulastirin. baska sekilde hep boyle uzulursun. o gayet keyfi yerinde gibi gozukuyor. yani sana olur olan.

Sakin bir üslupla eşinle konuşup karın ağrısı neymiş neden bu şekilde davranıyormuş öğren ve konuşma esnasında canımlı cicimli konuş ki dile gelsin biz de çok sıkıntı çektik hala da çekiyoruz ama bir kere olsun bu sıkıntılar yatak odasına girmedi. Bu işte bi terslik var

Eski konulariniza göz attım evlenmeden öncede sorunlariniz varmis. Suan bahsettiginiz dedikidunuzu yapan insanla esinizin gorusmesinden önce daha önemli sorunlarla bu zamana kadar gelmissiniz.
Esiniz cok bencil insan esinin ictigi cayi bile kendisine ödetir mi? Ben sevildiginizden cok emin degilim. Sizin masraflari ustlenmeniz isine geliyor. Oda kendi parasini istedigi gibi harciyor. Tek yasasa daha cok masrafi olurdu sizin paranizi kullanmak isine geliyor.
Boyle bir adamla ömür gecirmek zor. Umarim kendiniz icin en iyi olani yaparsiniz.

Asık suratlı karısını görmek zorundamı surat asmasaydınız madem yatağı ayırması zorunuza gitti trip atmıycaktımız kimse eve gelince suratı asık huyauz birini görmek istemez üzülmek istemiyorsanız siz ilk adımları atarsınız yoksa daha çok üzülürsünüz

işte o dönem evlenmeden önce keşke profesyonel yardım alsaymışım
çok kötü bir dönem geçirdim
evet bende artık bir ömür geçeceğini düşünmüyorum

Seni eski konularından da bilen bir insan olarak eşinin bu son yaptığı devede kulak inan ki.
Adam etinden sütünden faydalanır gibi tüketmiş Durmuş seni.
Boşan bu adamdan...

doğru diyorsun hayyal
evet bende eski üyeyim yanlış yaptım belki de evlenmekle ama daha fazla yanlış yapıp
hayatımı tüketmek istemiyorum

ben çok kez inatlaşmadım ve hep adım attım
ama bu sefer iyice kendini değere bindirdi hiç burnundan kıl aldırmaz oldu birçok hatası ile
evet bana hiçbir güven vermiyor zaten

Dedikodunu yapan biri için sana oh iyi yapmış demesi bu adamın sana bakışının özeti bence.
Ayrıca para muhabbetleri fln çok yazık, sen evi terketme bırak o terketsin ne hali varsa görsün.

evet canım sen bılıyorsun durumlarımı
aslında her anlamda çok yorulduğum bir dönemdeyim
eşim değil destek köstek oluyor her seferinde

Allahtan tek dileğim onun biz boşandığımızda vicdana gelip bana yaptıklarına pişman olması
en büyük ceza bu olur herhalde ona

Dedikodunu yapan biri için sana oh iyi yapmış demesi bu adamın sana bakışının özeti bence.
Ayrıca para muhabbetleri fln çok yazık, sen evi terketme bırak o terketsin ne hali varsa görsün.

evet sonra şaka yaptım felan diye toparlamaya çalıştı da artık çok geç cidden
evi asla terketmez ben direk eşyaları toplayıp boşanalı diyeceğim

jamaisvuu eve beraber girdik zaten
gerisi de yukarıda anlattığım gibi
ben atacağım ilk adımların hepsini attım zaten adım kaldı
ama bazı insanlar böyle geçinelim dedikçe kendilerini iyice kıymete bindiriyorlar

ben aslında boşanmak istediğimi söyleyeceğim de
2 yıldır olmayan hiçbir duygu bir daha asla olacağını düşünmüyorum
ben zaten bir yıldır boşanmak istediğim halde belki diyerek evde kaldım
ama yaşamadığım aldatılma ve dayak kaldı geri kalan tüm psikolojik şiddeti gördüm bence

kimsenin yaptigi kalmaz yanina canim, Allah var gam yok.. ya burada ya ahirette, mutlaka karsiligi verilecek her seyin..
sen verdigin karardan emin ol, icin rahat kafan ferah olsun da, o ne yaparsa yapsin..

kimsenin yaptigi kalmaz yanina canim, Allah var gam yok.. ya burada ya ahirette, mutlaka karsiligi verilecek her seyin..
sen verdigin karardan emin ol, icin rahat kafan ferah olsun da, o ne yaparsa yapsin..

çok ıhtıyacım var canım Allah'ın benı gordugune duydugunu gormeye
cok bunaldım sayesınde esımın
işte sureklı aynı ortamda olacaıgımız ıcın bosanınca da bıtmeyecek yapacagı kotulukler

Bu kadar sorunlu bir evlilikte gercekten esinizin x le konusmasi mi sorun oldu?
1 yildir kari koca hayati yasamiyoruz demissiniz bence odaklanmaniz gereken en buyuk problem bu.

Bu kadar sorunlu bir evlilikte gercekten esinizin x le konusmasi mi sorun oldu?
1 yildir kari koca hayati yasamiyoruz demissiniz bence odaklanmaniz gereken en buyuk problem bu.

dün akşam son derece sinirle yazdığımdan anlatamamışım derdimi
zaten benım evlılıgımde sorun oldugu ve ne yaparsam yapayım esımın duzelemeycegını farkettıgım ıcın
artık cok umutsuzum
fakat beklemem gereken bır durum var
daha fazla tanınmaktan korktugum ıcın yazamıyorum
ılgılenırsenız ozelden yazarım

ama dun ıyıce sınırım bozuldu ve evı terketcek duzeye geldım kı son damla oldu

Yukarıdaki yorumlarımda da yazdım; ya bir şeyleri eksik anlıyoruz; ya da bu X kişi sizde takıntı olmuş.

Adam bire bin mi katmış; yoksa sizi gördüğünü mü söylemiş?

Eşinizin "iyi olmuş"unda da bir sıkıntı yok bence yani; sen gizleyecektin belki, açığa çıktı, haberim oldu ama ben yine de seninle evlendim demiş.

Siz esasen bu kişinin sizin hakkınızda söylediğini değil de eşinizin ilişkisinin size söylenmemesini kaldıramıyorsunuz bence...

Bırakın X'i yukarıda da yazdım, adam sizinle bir şeyler yaşayıp anlatsa eşiniz de mesafeyi artırsın ama adam sizi gördüğünü söylemiş.

Eşiniz ile sıkıntınız X'ten çok büyük; unutun X'i, siz görmeyin, konuşmayın oldu bitti. Eşiniz ne yaparsa yapsın; bir şart koyun akşam onunla ilgili bir şey anlatmasın; iyi de kötü de evde adı geçmesin; siz de gerilmeyin.

ben kendi ilişkimi kendim eşime barışırken " bak ben şu kişiyle görüştüm, bunu kabul edersen barışalım " dedim
o da o anda bana söylemedi kendi ilişkisini
üstelik bana aylarca vicdani baskı yaptı, nasıl sen onla görüşürsün diye

zaten x kişisi eşime değil kurumda diğer kişilere söylemiş , eşim ben ona anlatmasam kimbilir evlenince duyacaktı
ben dürüst olup üstüne bi ton laf yedim
ama eşim bana ilişkisini söylemedi ve aslında soylemeyecekmıs ben şansen öğrendim

bence de zaten eşimle sıkıntım büyük
eşim beni hiç sahiplenmediğini geriye baktıgım olaylarda ıyıce anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…