Eşim nasıl böyle düşünür?

neden böyle bır evlılıgı devam ettırıyosun? eşin kafasına göre yatak ayırıyor
maddi açıdan senden beklentısı cok buyuk
istemedıgın kişilerle muhatap oluyor...
eşinin önceliği o kişi degıl sen olmalıydın
bir erkek olarak zaten gururuna yedırememesı lazımdı eşinin. dogal olarak senden yana olması lazımdı.
yanlıs yapıyorsun
hayat böyle gıtmez. evlılık böyle bişi degıl
ama eşinin seni kullandıgı bariz ortada

X kişisine niye taktınız ki

Yalan söylememiş; görmüş söylemiş. Ayrı imişsiniz; aynı iş yerinden birisi ile görüşmüşsünüz duyulmayacağı; görülmeyeceğini nasıl düşündünüz

Size gelip eşinizin ilişkisini kimse söylememiş diye X niye kötü kişi olmuş

Bir de adam sonuçta aynı ekipte olacakmış; daha olmamış bile; her gün gezmeye vs gittiği kankası olsa neyse.

Ama asıl sıkıntınız zaten 1 yıldır evli değil ev arkadaşısınız buna çözüm arayın bence adam sizinle herhangi bir bağ kurmuyor; araba ile bir yere bile bırakmıyormuş, siz yatağı ayırdı diye şikayetçisiniz

Önceliklerinizi tekrar değerlendirin bence

evet bende çok huzursuz ve mutsuzm
aynı yerde olmam beni karar alırken çok düşündürüyor
insanların tepkileri nasıl olacak bilemiyorum

evlilik asla böyle birşey değil bence de mutluluğu yakalayanları gördükçe
evlilik değil insanlar zor
hele benım eşim gibi herşeyi ben bilirim, herşey bana olsun dıyen vıcdansız insanlarla oldukca çok daha zor

biraz toparlanıp ortaya çıkmak istiyorum artık istemediğimi söylemek için

Adam sadece gördüm demiş; hani bu kişi eski sevgiliniz olsa sizinle maceralarını; özel bazı şeyleri anlatsa anlarım da bu kininizi, ben Ayşe'yi Ahmet ile gördüm demekte ne var

Eşinizin onurunu, şerefini lekeleyen bir şey görmedim; ondan önce imiş, olmuş bitmiş, evlenmiş.

benim öyle biri olmadığımı bilerek evlendi
şimdi neyin şikayeti bu
Hırs yapmıştır, egosu zedelenmiştir ve kendi kendini doldurmuştur. Burada asıl nokta sizden uzaklaşması. Ben olsam kabul edemem bunu. Hatalıysa lafta etse dibimde bitmeli. Uzatmadan geliş özür dilemeli. İyi katlanıyorsun gerçekten

sen her seyi iyi düşünüp taşın
insanlara bakma. ınsanlar her türlü konusmayı sever
bu hayat senin
tercıhlerını ıyı yap

işte ekipleri her gün beraber olacak ve şimdiden şunu yaparız bunu ederiz diye planlıyorlar her an beraber olacaklar

eşim bana eğer deseydi ki zaten ayrıydık ama tabi oh olsun sana diye düşünemem, muhabbetimi kesemem ama 40 yıllık dost gibi içime alamam dese ben zaten takmazdım

ben aslında büyük resimden şikayetçiyim ama burada en göze çarpacakları yazmaya çalıştım , yatağı ayırdı derken kendi yaptığı hatada bile sanki ben haksızmışım gibi gitmesi bunlar artık çok garip geliyor bana

önceliği ne zamandır saygı görmek , defalarca konuştuğum halde hala aynı, maalesef ki bazı etkenlerden dolayı bugune kadar yolları ayıramadım

bu olay artık benim sabır taşımı çatlattı, evi terketmeyi düşündüm ama önce burada yazayım , diğer şeylerden de bahsedeyim , evi terketmek beni zor duruma düşürür mü bunu görmek istedim

isteğimle katlanmıyorum aslında
sabırla da katlanmıyorum
sabrım tükendi
elimden gelen herşeyi yaparak gitmek istedim sadece bu evlilikten

sen her seyi iyi düşünüp taşın
insanlara bakma. ınsanlar her türlü konusmayı sever
bu hayat senin
tercıhlerını ıyı yap

teşekkür ederim
şeriatın kestiği parmak acımıcak da
hayatımda çok ilginç gidiyor

nişan atmak istedim babam felçten döndü bir ay mühlet verdiler mürvet görmek istedi yapamadım

geçen sene boşanmak istedim kaza geçirdim değil boşanmak kendime gelmem uzun zamanımı aldı

geçen hafta konuşmak için dışarı çağırcaktım bayıldım vücüdumdaki birçok şey tükenmiş hepsinin birden tedavisini
alıyorum zaten şu an kolumu kaldırcak halim bile yok
hep kendime bu evlılık ıcın herseyı yaptım dıyerek gıtmeyı ıstedıgımden bu kadar katlandım

Siz dolmuşsunuz bu doğru da, ben burada adamın bir hatasını göremedim; o da görememiş ve sizin büyüttüğünüzü düşünüyor.

Asıl sorunlarınızı çözmeden ve karşılıklı iletişiminizi kuvvetlendirmeden ilişkiniz iyiye gitmez maalesef

inşallah hakkında hayırlısı olur
kendınden başka bir şeyi düşünme. insanlar bır fikre önce ıtıraz eder
sonra kabul ederler( aile için söyluyorum .)

zaten benım esımle sıkıntım bu
iletişim eksıklıgı, gelip benle konusalım çözelim asla demez
gelip konusmadan yatagı ayırır , bir laf söyledin diye kendince küser be prim vermem kendi kendine barışır

eşimin yakın arkadaşları bile sabrıma hayran
erkek olanlar ayrılmamı asla istemiyor, bayan arkadasları da iyi dayanıyorsun ben hayatta yapamazdım böyle biri ile diyorlar

üzülsünler o da geciçi olur
hiçbir şey kalıcı degıldır. kendıne bır ıyılık yap ve bu adamdan kurtul
adamın hiçbir şeye çabası yok. böyle gecmez hayatınız

geçmeyeceğini düşündüğümden bu huzursuzluğum
artık en ufak damlada patlayacak noktaya gelmem
evet dogru soyluyorsunuz en dogru yol bu

Bu erkek zaten evlenmeden önce size onur gurur şeref ve namus duygularından yoksun olduğunu gözünüze sokmuş sebep ne olursa olsun evlenmemeliydiniz babanız boşanacağınızı duyuncada üzülebilir Allah korusun felç geçirebilir vs. 6 aydır ilişki olmaması da başlı başına bir sorun diğer anlattıklarınızda apayrı bir sorun ne diyeyim bir ömür geçmez yani( bir ömürü çok uzun anlamında kullanıyoruz ama o kadar kısa ki )

amin canım biliyorsun durumları
Allah bunları bana işaret olarak gösteriyor sanırım
sakın ama sakın 'ne yaparim, caresizim, perisanim' vs dusuncelerine kapilma.. sakin ol mutlaka.. Rabbim sana razi olacagi karari verdirsin inşaAllah.. gencecik, ayaklari saglam basan bi insansin, inancli merhametlisin, duygulusun.. seni anlamayan, rencide eden bi adamla evli olmak, sadece senden goturecektir.. vaziyeti bildigimden boyle konusuyorum.. eger duzelecekse, seni anlayacaksa, umudun varsa esinden yana, az daha sabir.. haa her yolu denedim, mutlu olma durumumuz yok diyosan da, bi an once yolunu ciz.. insan mutlu olmak icin evlenir, evlat sahibi olmak ister, ne bileyim, elele yurumek ister.. kimse merakli degil, mis gibi yuvalardan gelin cikip aci cekmeye, ama ruhsuz insanlar bi damlacik mutlulugu sana yasatmamak icin cabaliyor sanki.. hepsi birer imtihan, sabredene ne mutlu.. sen bunlari bilen birisin.. o yuzden hic uzulme.. neler var hayatta.. sukredecek seylerimiz cok..

Bu nasıl bir istir yaaa.
. esin muhattap olduğun birinden rahatsız oluyor.. kaygılanıyor.. ve esin, bu duruma hic umursamayıp o ikisiyle prim veriyor.. evliliginizde ciddi bir güven problemi var.. ve. bu durumun biran önce çözülmesi gerek boyle inatlasmayla
Hic bir yere varamazsınıZ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…