- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
son ana kadar evde kalmak en doğrusu.canim arkadasim, burdan yazmak istemiyordum aslinda ama yazacagim.. kolay kolay kimseye bosanmasini onermem, bosandigim halde.. evet, zor bi surec.. ama duzelme umudu olmayan mutsuz bi evliligi surdurmek daha zor inan; ki zaten yasiyorsun.. sen naif, kirilgan birisin.. esinse (anlattiklarina dayanarak) vurdumduymaz ve duygusuz biri.. yani bu konuya yorumum şu, karisini dile dolayan dedikoducu bi herife nasil mesafe koymaz, nasil kalkar seni suclar? bu nasil eş olmak? bilemiyorum..
sakin ol, evinde kal su an ve iyice dusun, enine boyuna.. umut varsa devam.. yoksa, korkmadan baska ihtimal dusunmeye baslayacaksin..
Rabbim yardimcin olsun..
ilk anlattiklarindan pek bisey anlamadim malesef. ama sonu icin yorum yapayim. hemen evden ayrilmaya kalkma sakin. otur al karsina kocani konus sorun ettign seyleri tek tek soyle neden boyle davraniyorsun de. sonra ayrilamk mi istiyosn diye de sor . verdgi cevaba gore haraket edersin. cinselligi bile yok sayiyosa bi adam o iste bi terslik vardir.
bence benım bu evlılıkten dırek gıtmem lazım artık5 6 ay çok fazla bi süre.aile kavramı yok gibi bişey.
biz 15 gün ayrı yatmıştık.hçi konuşmamıştık.ben çok yıpranmıştım.aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım ben de.
eşinin sarsılıp kendine gelmesi-getirilmesi lazım.
Sizi etkilemek için yazmıyorum da ben heralde daha o kızla görüştüğünü öğrendiğim anda ayrılırdım çünkü siz dürüst olup olayınızı söylediğiniz halde o söylememiş üzerine aylarca size psikolojik baskı yapmış. Hiç dürüst gelmedi bana. Hele diğer olaylar tuz biber olayını geçmiş. Sizi ayaklı banka görmesi de cabası. Siz yine de konuşup düzeltmeye çalışın. Olmadı tepkinizi koyun yine olmazsa kapıyı gösterin. Bir de tazminat falan alırsınız adamın içine oturur:)
canim arkadasim, burdan yazmak istemiyordum aslinda ama yazacagim.. kolay kolay kimseye bosanmasini onermem, bosandigim halde.. evet, zor bi surec.. ama duzelme umudu olmayan mutsuz bi evliligi surdurmek daha zor inan; ki zaten yasiyorsun.. sen naif, kirilgan birisin.. esinse (anlattiklarina dayanarak) vurdumduymaz ve duygusuz biri.. yani bu konuya yorumum şu, karisini dile dolayan dedikoducu bi herife nasil mesafe koymaz, nasil kalkar seni suclar? bu nasil eş olmak? bilemiyorum..
sakin ol, evinde kal su an ve iyice dusun, enine boyuna.. umut varsa devam.. yoksa, korkmadan baska ihtimal dusunmeye baslayacaksin..
Rabbim yardimcin olsun..
Valla sen gayet dürüst davranmissin eşin ise senin gibi değil. Sen bunu bile sorun etmemissin anlaşılan..
Evlilikte kadın iyiyse erkek iyi kadin hastaysa sıkıntılıysa ya da biraz surat ettiyse erkek iki dakka katlanamaz. Erkekler iyi gün dostudur (istisnalar vardir belki)baksana senin haklı olduğun bir mevzu da surat asmana bile tahammül edemiyor.
Karsina al konuş diyeceğim de sen bunu açık yüreklilikle yapiyorsun zaten.
Seni doldurmuş gibi oldum ama esin bencil biri bencillerle yasamak zordur. Ne diyim Allah kolaylik versin.
ikinci sefer düzenledim ben olayı bilince sanki anlaşılır gibi geldi sanırımBu metini olurken çok iyi bir matematik mantığının olması şart :))) anlayıp çözen arkadaşları kutluyorum
Eşinle evlendiken sonra mı öğrendin o bayanla görüştüğünü? Bu X kişi mi dedi sana? Aile kavramı diye bir şeyde yok gibi. Böyle bir adama çocukda yapılmaz ki iyi ki yapmamışsın.
Peki artik evlisiniz.. ve o kişide bunu farkındadır her halde olur olmaz konuşmaları çok mu ki bu kadar caniniz sıkılıyor bu duruma.. yani evliligiNiz ciddi boyutta etkiler mi konuşmaları?
5-6 aydır bırlıkte olmadınız hıc
bu nasıl bır adam kı cinsellikten uzak senınle? eşin senı aldatıyor olmasın?
zaten her seyı sana ödetmesı bıle başlı başına buyuk bır soruneşin senı kullanıyor gıbıme gelıyor