Evet kesinlikle bana güvenilir bakıcı bulabilirsin diyorum asla yanaşmıyor kendi maasinla gecinirsin diyor neye yetecek diyor eşimin maaşı benimkinin iki katı ve arabası da var benim yok maalesef bebeğim için imkanları biraz düşüneceğim gibi görünüyorAdamın tek derdi üstünlük kurmak üstünüzde bana mecbursunu göstermek , aksine siz ona mecbur olmadığınızı gösterin. Atanmak kolay mı eylüle kadar lütfen bir bakıcı ayarlayın ve gidin.
2 sene 2 hafta gibi geçiyor. Böyle bir şantaj koştuğuyla ilgili bir avukattan görüş alın uygun şekilde ayrılın. Nafakasını da ödesin.Evet aynen bu şekilde onsuz gidince boşanma sebebi mı oluyor bu ? Bilen varsa aydınlatsin sonuçta isim için gideceğim ne zaman çalışmak istediğimi söylesem onsuz gideceğim için ayriliriz diyor ne yapacağımı şaşırdım iki sene o kadar uzak geliyor ki gözümde
Gerçekten emek verip atandığın işini elemek ihtimal dahilinde mi? Peki bugün bu adam işinle ilgili şantaj yaptı ve işinden vazgeçtin her şey güllük gülistanlık mı olacak bu ilişkide? Sonrasında neleri feda edeceksin işin de olmadığı için artık hiçten ayrılamazsın da?Evet kesinlikle bana güvenilir bakıcı bulabilirsin diyorum asla yanaşmıyor kendi maasinla gecinirsin diyor neye yetecek diyor eşimin maaşı benimkinin iki katı ve arabası da var benim yok maalesef bebeğim için imkanları biraz düşüneceğim gibi görünüyor
Gittiğiniz yerde belki lojman vardır öğretmenler için uygun hatta ücretsiz bile olabilir siz önce yola çıkın. Allah yardımcınız olur zaten korkmuş durmazsaniz kararlı durursanız eşiniz bu şekilde rest çekemez, yardım etmek zorunda kalır amaç sizi döndürmek. Kararlı durun. Boşanmak tehditi yapıyorsa peki deyin bakalım ne diyorEvet kesinlikle bana güvenilir bakıcı bulabilirsin diyorum asla yanaşmıyor kendi maasinla gecinirsin diyor neye yetecek diyor eşimin maaşı benimkinin iki katı ve arabası da var benim yok maalesef bebeğim için imkanları biraz düşüneceğim gibi görünüyor
Ya eşim istifa et falan demiyor iki sene sonra beraber gidelim diyor ama benim evde neler çektiğimi yaşadığımı görmüyor yanından girmeyeyim diye hemen çocuk yaptı onunla bağlamaya çalıştı ben ondan kaçmak istemiyorum ki zaten işim için gitmek istiyorum fakat ayrı yaşamayı göze alamıyor gözden uzak olunca gönülden de uzak olursun diyorGerçekten emek verip atandığın işini elemek ihtimal dahilinde mi? Peki bugün bu adam işinle ilgili şantaj yaptı ve işinden vazgeçtin her şey güllük gülistanlık mı olacak bu ilişkide? Sonrasında neleri feda edeceksin işin de olmadığı için artık hiçten ayrılamazsın da?
Bakıcı bulamıyorum ki bulsam durmak bile istemiyorumGittiğiniz yerde belki lojman vardır öğretmenler için uygun hatta ücretsiz bile olabilir siz önce yola çıkın. Allah yardımcınız olur zaten korkmuş durmazsaniz kararlı durursanız eşiniz bu şekilde rest çekemez, yardım etmek zorunda kalır amaç sizi döndürmek. Kararlı durun. Boşanmak tehditi yapıyorsa peki deyin bakalım ne diyor
Peki 2 sene sonra başladığında işin etkilenmeyecek mi? O kısımda bizi biraz aydınlatsan iyi olur.Ya eşim istifa et falan demiyor iki sene sonra beraber gidelim diyor ama benim evde neler çektiğimi yaşadığımı görmüyor yanından girmeyeyim diye hemen çocuk yaptı onunla bağlamaya çalıştı ben ondan kaçmak istemiyorum ki zaten işim için gitmek istiyorum fakat ayrı yaşamayı göze alamıyor gözden uzak olunca gönülden de uzak olursun diyor
Atandığınız okulun müdürü ile bir gorusun derim ordan başka yere geçen öğretmenlerin bakıcısı varsa size yonlendirirler öğretmenlere sorar bakıcı için size yardımcı olurlar .Bakıcı bulamıyorum ki bulsam durmak bile istemiyorum
Anne değilsen susEşin hakkında söylenecekler söylenmiş zaten ama eşinin tek haklı olduğu nokta bebeğe bağırman. Daha minicik 6 aylık bebeğe nasıl sesini yükseltebiliyorsun çok vicdansızca.
Teşekkürler deneyeceğimAtandığınız okulun müdürü ile bir gorusun derim ordan başka yere geçen öğretmenlerin bakıcısı varsa size yonlendirirler öğretmenlere sorar bakıcı için size yardımcı olurlar .
Güncel Yargıtay kararlarına hakim olmamakla birlikte evlilik birliğini sonlandırma amaçlı gitmediğiniz için terk etmiş sayılmayacağınızı düşünüyorum.Evet aynen bu şekilde onsuz gidince boşanma sebebi mı oluyor bu ? Bilen varsa aydınlatsin sonuçta isim için gideceğim ne zaman çalışmak istediğimi söylesem onsuz gideceğim için ayriliriz diyor ne yapacağımı şaşırdım iki sene o kadar uzak geliyor ki gözümde
Yalnız sesiniz 6 aylık bebeğe mi yükseliyor?Biraz büyük yaşta çocuk olsa anlarım ama bebeğe ses yükseltmek doğru mu?Merhaba ilk defa yaziyorum kafam çok karışık eşimle evleneli iki sene oldu 6 aylık çocuğum var anneler anlar ki lohusalık öyle kırk günle falan bitmez hâlâ alışamadım anneliğe haliyle uykusuzluk da eklenince bazen çok sinirli olabiliyorum ve bu çocuğuma yansıyor sesim yukseliyor eşim asla destek olmuyor tek başıma hallediyorum çalışmak istiyorum daha çok gencim yirmili yaslarimin başındayım çok şükür isim var öğretmenim fakat yaşadığım yere çok uzak bir yere atandım bebeğimi bırakıp gidemiyorum bakıcı bile bulamadım ve ben o şehre eşim yüzünden atandım birlikte yaşayalım diye bana orayı yazdırdı bende tamam dedim fakat daha iyi bir yere en azından ilçe merkezine atanabilirdim. İyiyken çok iyiyiz fakat kavga edince bir kere gitmek istediğimi çalışmak istediğimi evde psikolojik olarak iyi olmadığimi söyledim gidersen biter diyor çocuğumu da vermeyeceğini söylüyor tehdit ediyor bakıcı bul diyorum yanaşmıyor bu sefer de anneligime hakaret ediyor sesim yükseldiği için iyi anne değilmişim bu yüzden çocuğum onun yanında daha güvendeymiş inanın ne yapacağımı bilemiyorum gitsem evliliğim bitecek ama evde de psikolojik olarak iyi değilim ne yapmalıyım yardım edin
Seni satın mı aldı?Merhaba ilk defa yaziyorum kafam çok karışık eşimle evleneli iki sene oldu 6 aylık çocuğum var anneler anlar ki lohusalık öyle kırk günle falan bitmez hâlâ alışamadım anneliğe haliyle uykusuzluk da eklenince bazen çok sinirli olabiliyorum ve bu çocuğuma yansıyor sesim yukseliyor eşim asla destek olmuyor tek başıma hallediyorum çalışmak istiyorum daha çok gencim yirmili yaslarimin başındayım çok şükür isim var öğretmenim fakat yaşadığım yere çok uzak bir yere atandım bebeğimi bırakıp gidemiyorum bakıcı bile bulamadım ve ben o şehre eşim yüzünden atandım birlikte yaşayalım diye bana orayı yazdırdı bende tamam dedim fakat daha iyi bir yere en azından ilçe merkezine atanabilirdim. İyiyken çok iyiyiz fakat kavga edince bir kere gitmek istediğimi çalışmak istediğimi evde psikolojik olarak iyi olmadığimi söyledim gidersen biter diyor çocuğumu da vermeyeceğini söylüyor tehdit ediyor bakıcı bul diyorum yanaşmıyor bu sefer de anneligime hakaret ediyor sesim yükseldiği için iyi anne değilmişim bu yüzden çocuğum onun yanında daha güvendeymiş inanın ne yapacağımı bilemiyorum gitsem evliliğim bitecek ama evde de psikolojik olarak iyi değilim ne yapmalıyım yardım edin
Ben de öğretmenim ve çocuğum olduktan sonra çalışmaya ara vermeye alışmanın zor olduğunu biliyorum. Eşin neden bakıcıya yanaşmıyor?Merhaba ilk defa yaziyorum kafam çok karışık eşimle evleneli iki sene oldu 6 aylık çocuğum var anneler anlar ki lohusalık öyle kırk günle falan bitmez hâlâ alışamadım anneliğe haliyle uykusuzluk da eklenince bazen çok sinirli olabiliyorum ve bu çocuğuma yansıyor sesim yukseliyor eşim asla destek olmuyor tek başıma hallediyorum çalışmak istiyorum daha çok gencim yirmili yaslarimin başındayım çok şükür isim var öğretmenim fakat yaşadığım yere çok uzak bir yere atandım bebeğimi bırakıp gidemiyorum bakıcı bile bulamadım ve ben o şehre eşim yüzünden atandım birlikte yaşayalım diye bana orayı yazdırdı bende tamam dedim fakat daha iyi bir yere en azından ilçe merkezine atanabilirdim. İyiyken çok iyiyiz fakat kavga edince bir kere gitmek istediğimi çalışmak istediğimi evde psikolojik olarak iyi olmadığimi söyledim gidersen biter diyor çocuğumu da vermeyeceğini söylüyor tehdit ediyor bakıcı bul diyorum yanaşmıyor bu sefer de anneligime hakaret ediyor sesim yükseldiği için iyi anne değilmişim bu yüzden çocuğum onun yanında daha güvendeymiş inanın ne yapacağımı bilemiyorum gitsem evliliğim bitecek ama evde de psikolojik olarak iyi değilim ne yapmalıyım yardım edin
Anneyim ve yazıyorum madem. 6 aylık bebek bağırmanızdan kızmanızdan anlamaz en fazla ona korkmayı öğretirsiniz elinize geçen bu olur. Kazık kadar insanlarsınız stresinizi yönetmeyi öğrenin bir zahmet el kadar bebeğe bağırana kadar.Anne değilsen sus
Ne demek hemen çocuk yaptı? Kukla misiniz siz? Gerçekten herkes hakkettiği gibi yaşıyor diye boşuna demiyorlar.tencere kapaksınız demek ki.gideceğin falan yok zaten.otur bak çocuğuna.zaten yakında korunurken(!) ikinci de olur.hiç öyle bir ihtimal kalmaz.rahat edersin zorba kocanla.Ya eşim istifa et falan demiyor iki sene sonra beraber gidelim diyor ama benim evde neler çektiğimi yaşadığımı görmüyor yanından girmeyeyim diye hemen çocuk yaptı onunla bağlamaya çalıştı ben ondan kaçmak istemiyorum ki zaten işim için gitmek istiyorum fakat ayrı yaşamayı göze alamıyor gözden uzak olunca gönülden de uzak olursun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?